Kapitel 22

1.1K 40 8
                                    

Klokken var 16 nu, så jeg skulle mødes med Luke over i parken. Jeg fandt hurtigt en tank top, shorts, rød bandana, mine røde air force og tog det på. Jeg tog mit penny board og skatede over til parken.

<<Lukes synsvinkel>>
Det var nu jeg skulle se Maya. Jeg kunne næsten ikke vente. Vi er så tætte og jeg føler vi altid vil være der for hinanden. Jeg tog mine skinny jeans, hvid tank top og mine sorte combat sko på.

Da jeg kom hen til parken, så jeg en pige skate. Det må nok være Maya.

<<Mayas synsvinkel>>
Brooklyn ved godt at Luke, og jeg er meget tætte, men vi kun ser hinanden som bror og søster, så han har det fint med det.

Jeg var kommet hen til parken og skatede hen ad en sti, da jeg kom til at køre ind i en sten. Jeg faldt forover og landede i græsset.

"Er du okay Maya?" Spurgte en stemme. Jeg kiggede op og så det bare var Luke. "Ja, jeg har det fint" svarede jeg og sendte ham et taknemligt smil. Luke hjalp mig op at stå. "Det er dejligt endelig at møde dig" sagde jeg til Luke. "Ja, det er det" svarede han og trak mig ind i et kram.

Vi besluttede at gå rundt forskellige steder i Melbourne. Jeg fortalte Luke om Brooklyn. Han blev lidt overbeskyttende, da vi snakkede. Han ville ikke have, at jeg bliver såret, men han accepterede det.

Luke er ligesom en bror for mig og jeg ville elske at have ham som bror....

Tabt på fodboldbanenWhere stories live. Discover now