Kapitel 36

973 34 0
                                    

Vi er kommet til vores hotel, heldigvis skulle mig og Brooklyn være på det samme hotel.

Hotellet har meget lange gange. Havd er ikke bedere end at skate på en lang gang.... Jeg startede med at skate op og ned. Så hurtigt som jeg kunne. Jeg havde ikke set trapperne, så jeg skater ned af dem og falder af mit skateboard.

Super nu er jeg skadet....

Jeg ringede til min far og fortalte ham hvad, der var sket.. Efter nogle minutter kom han ned til mig med bilnøglerne i hånden. "Så lære du nok, at man ikke skal skate op og ned af gangen!" Sagde han alvorligt, men et lille grin undslap. Han hjalp mig ind i bilen og kørte så af sted mod hospitalet. Jeg tænkte ikke at min fod var brækket, men at mit håndled kunne være det.

Vi kom til hospitalet, men der var lang kø, så vi kom til at vente 5 timer inden jeg kom ind. De lavede en skanning på mit ben og håndled. Det viste sig at mit håndled var brækket to steder og jeg havde forstrukket mit ledbånd i mit ben.
Til mit håndled fik jeg forbinding på og på mit ben fik jeg en støttestøvle.

På hospitalet mødte jeg fem drenge. Nash, Taylor, Aaron, Shawn og Jack Gillinsky. De var alle rigtige flinke og Taylor havde også brækket sit håndled som mig. Vi snakkede lidt indtil doktoren kom med min støvle og ville forbinde mit håndled.

"Hvilken farve skal dit forbinding være?" Spurgte doktoren. "Rød tak" svarede jeg. Vi blev endelig færdig ved hospitalet, så nu var vi heldigvis på vej hjem.

5 minutter efter jeg var kommet ind på mit værelse kom Brooklyn grinende ind. "Hvad har du lavet?" Spurgte han og prøvede at være alvorlig, men det gik ikke rigtig godt. "Jeg skatede ned af gangen og så kom der nogle trapper i vejen" svarede jeg. Han grinede bare og viste mig en film vi skulle se i morgen

Tabt på fodboldbanenWhere stories live. Discover now