Kapitel 35

965 36 0
                                    

"Søde vi er landet" sagde min far og puffede til mig. Jeg måtte have faldet i søvn på flyet. "Okay"

Jeg tog min taske og stod ud af flyveren. Jeg sms'ede Brooklyn, at vi var landet i La, han havde lovet han vill komme hen til lufthavnen. Jeg har ikke set ham i lang tid, så jeg glæder mig helt vildt.

*Brooklyns synsvinkel*
Jeg har ikke set Maya i lang tid, så jeg savner hende meget. Hver dag har vi snakket over Skype elle telefon, men jeg havde mest lyst til at flyve over til hende og give hende et kys og kram og sige, at jeg elsker hende.

'Hey Brook, vi er lige landet hvor er du?' Spurgte Maya. 'Jeg er ved gate 13' svarede jeg.

Der var min smukke kæreste. Hun er stadig smuk selvom hun har afslappet tøj på. Da hun så mig gik jeg over mod hende, hun satte i løb og løb hen og hoppede op mig. Vi gav hinanden den største krammer vi nogensinde havde givet hinanden.
"Nøjj, hvor har jeg savnet dig" hviskede jeg ind i hendes øre, da jeg stadig havde hende om mig. "Jeg har også savnet dig"
Hun hoppede ned og smilede en af hendes vidunderlige smil og tog min hånd.

"Du ser godt ud i dag, har du gjordt noget ved dit hår?" Spurgte jeg med en pigede stemme. Hun kunne ikke stoppe med at grine. Nøj hvor jeg elsker hendes grin. "Tak, og hvordan vidste du det?" Spurgte hun sarkastisk. "Det var for sjov og et heldigt gæt" sagde jeg og sendte hende et stort smil.

Vi satte os alle ind i bilen, mig, Maya, hendes far og min far. Mens de "voksne" sider foran og snakker og jeg sagde voksne med sarkastisk ment, men jeg mente rigtig store børn, da de kan være meget barnlige hvis de vil.

Maya og jeg sidder og snakker om de ting der er sket, mens hun ikke var i skole. "Darcy er slået op med Matt her fornylig" sagde jeg. "Ikke noget nyt der" svarede hun som om det var normalt. "Jeg vidste ikke min kæreste kunne være så kynisk" grinte jeg, hun svarede bare med et stort smil.

Tabt på fodboldbanenWhere stories live. Discover now