Chapter 12- Offical

42 3 0
                                    

Its Kayla !! <3

Mikenna POV:
I Felt Bad For Kayla, I Mean It Was For Her. My Story Of Being Pregnant Just Made Me Win. I Sigh, And Walk To Her Room. "Hey Kay" I Say Softly "Hi" She Says Still Scrolling On Her Phone. "I Know The Crown Ment A lot To You So, I Want You To Have It." I Say Smiling. "I Didn't Win It, It Doesn't Change Anything But, Grayson Told Me That Because I'm Me I'm More Than Nothing" She Says Proudly. "Thank God He Had A Pep-Talk With Because I Had Nothing Prepared To Talk To You About" I Say Laughing. She Chuckles As I Hear Hayley Cry. "Go Take Care Of That Baby Of Yours"

Kayla POV:

I Wake Up With a Note Upon My Desk. "Get Ready For An Adventure, Take a Trip To The Sea! -Love Grayson" A Flower Was Attached To It. I Smile, Then Place The Note Gently On The Table As I Get Ready. After 30 Minutes, I Finish Getting Ready. I Make My Way To The Beach. On The Way There I Sing Along To The Jonas Brothers. I Arrive At The Beach And Soak In The Smell Of The Beach. I Take a Look Of The Beach To See a Balloon Floating in The Air,I Run To It. "2 More Stops, Is That Made Out Of W-wood?" His Full House Reference Is Just. Wow. I Grab The Ballroom And Walk Back To My Car. Tree House Let's Go.

I Arrive At The Tree House And Climb Up The Tree Slowly not Wanting To Fall. "Last Stop Coming Your Way.. Sorry For The Outrangouse Amount Of Driving But, Come Back To The Start" Says The Note Attached to A Box Of Gummy Worms!! But, Did He Have To Make Me Drive That Much?

I Arrive At The House, And Open The Door Petals Fall From Above. I See A Suited Grayson. He Kneels Down. "Kayla, Will You Do The Honor In Promising Me That You Will Be The Honest Girlfriend" He Says Smiling. "I Do" I Say Giggling. "I Love You Grayson Dolan"

You Smile, We Smile || Dolan Twins Fanfic (Being Edited)Kde žijí příběhy. Začni objevovat