1.5

5.5K 276 100
                                    

"Shh, het is al goed" kalmeert Shawn me en ik druk me dichter tegen hem aan. Het voelt zo vertrouwd bij hem. Het voelt zo fijn, ik heb dit zo lang gemist.

[Allison]

We lopen met zijn alle het winkelcentrum in. Het is vroeg in de morgen dus er zullen geen fans zijn heb ik begrepen van Shawn.

"Ik heb kleding thuis, jullie hoeven geen geld aan me uit te geven" zeg ik tegen de jongens.

"Maar heb je niet gezien hoe weinig kleren je hebt?" zegt Shawn en ik haal mijn schouders op.

"Naar welke winkel zullen binnen gaan?" vraagt Cameron.

"Ik ben eigenlijk nooit in een van deze winkels geweest, misschien kunnen jullie iets voor me uitzoeken?" vraag ik.

"Tuurlijk, dat waren we ook van plan" zegt Cameron en we lopen een winkel binnen met een rode logo waar 'H&M' opstaat. Ik kijk vooral naar dingen waar mijn ogen op vallen. Ik heb maar twee kleding stukken bij elkaar kunnen zoeken, maar de jongens hebben besloten om alles wat ze mooi vinden op de stapel te gooien. Met hun armen vol kleding komen ze naar mij toe gelopen. Mijn mond valt open. Alle jongens hebben wel minstens tien kleding stukken in zijn armen.

"Zoveel kleren heb ik echt niet nodig jongens" zeg ik maar de jongens negeren me totaal. Jack G neemt de twee kleding stukken wat ik heb uitgezocht van me over en ze lopen naar de kassa om af te rekenen. We lopen de winkel uit met onze armen vol met tassen. De jongens hebben mij de prijs niet laten zien, ik heb zo'n vermoeden dat het een hele hoge prijs is. We lopen wat verder de winkelcuntrum in en de jongens lopen een winkel binnen met een logo waar 'forever 21' op staat. Ik loop ook naar binnen en ik heb snel drie kleding stukken gevonden wat ik mooi vind. Ik zie de jongens weer met een stapel kleding in zijn armen naar me toe lopen. Jack G neemt de drie kleding stukken weer van me over en ze lopen naar de kassa om af te rekenen. Met onze armen twee keer zoveel tassen dan net lopen we de winkel uit. Ik heb een glimlach op mijn gezicht. De jongens zijn echt gek om dit voor mij te kopen. Waarschijnlijk ga ik ze toch niet allemaal dragen. Ineens zie ik een flits en nog een. We stoppen gelijk met lopen, omdat we overal flitsen zien.

"Shawn, wat gebeurt er?" vraag ik bang en Shawn pakt mijn hand vast.

"Shit, de paparazzi" fluistert Shawn.

"Meneer Mendes wie is dat meisje?" vraagt een onbekend man.

"Hoe heet je?" word er vanaf verschillende kanten gevraagd.

"Heb je een relatie met Shawn Mendes?" vragen er een heleboel mensen.

"Hoe heb je de jongens leren kennen?" hoor ik van alle kanten.

"Jongens rennen!" roept Cameron en we beginnen te rennen. Hand in hand met Shawn rennen we zo hard als we kunnen, maar dat gaat wel een beetje lastig door alle tassen die we bij ons hebben. We rennen gelijk richting de auto.

Als we eindelijk thuis zijn laat ik alle tassen achter in de gang en plof neer op de bank. Mijn voeten doen zeer. De jongens ploffen ook op de bank en zetten de tv aan. Ze zappen door en opeens stoppen ze als ze een foto van mij en shawn zien. Shawn had toen mijn hand vast.

De bekende viners en zangers zijn vandaag gespot in het winkelcentrum met een meisje van ongeveer 15 jaar oud. Hier kunt u een foto van het meisje zien. *een foto van mij (foto in bijlage)* Ze hield de hand van Shawn vast. Wie is dit mysterieus meisje? Wat doet ze bij de bekende viners en zangers? Waarom heeft ze de hand van Shawn vast? Heeft Shawn een relatie met dit meisje?

Ik zit te kijken naar het nieuws met open mond. Ohmygod, ik ben op het nieuws?

[Heyy :) sorry het is niet zo'n leuk stukje is, maar Justin Bieber volgt me op twitter!

[Heyy :) sorry het is niet zo'n leuk stukje is, maar Justin Bieber volgt me op twitter!

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

En ik ben vandaag achter iets gekomen. Jullie kennen vast de bekende viner Lele Pons. De collega van haar, Twan Kuyper, heeft mijn foto op instagram geliked!]

 De collega van haar, Twan Kuyper, heeft mijn foto op instagram geliked!]

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
ADOPTED BY SHAWN MENDESWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu