12

3.9K 255 46
                                    

Allison is al twee dagen weg en het maakt me zo kapot dat ze weg is.

[Shawn]

Vijf verschrikkelijke maanden heb ik het kunnen overleven zonder Allison. Ik ben er kapot van dat Allison al vijf maanden lang weg is, ik ben zo hopeloos.

De politie heeft niks kunnen vinden van Allison, de politie heeft nog niet eens een klein spoor kunnen vinden. Alle concerten heb ik afgezegd, echt alle. Ik kan gewoon de podium niet eens op, zo kapot ben ik.

Ik wil Allison nu zo graag in mijn armen hebben, ik wil haar zo graag knuffelen, ik wil zo graag haar geur in me nemen, ik wil haar zo graag een kus op haar voorhoofd geven. Ik heb haar zo gemist, ik mis haar knuffels, ik mis haar geur, ik wil zo graag haar zachte haren strijken, ik mis haar zachte haren zelfs, ik mis haar zachte, mooie stem, ik mis haar lach, ik mis alles aan haar gewoon alles.

De jongens zijn er inmiddels al over heen, ze zijn er verdomme overheen dat Allison vermist is. Hoe kunnen ze? Soms snap ik de jongens gewoon niet. Missen ze Allison niet?

Ze vragen zich vast nooit af of ze überhaupt nog leeft, of ze het nu wel goed heeft, of ze wel genoeg eten krijgt, of ze een zachte kussen heeft om haar hoofd op te rusten. Ze vragen zich dit allemaal vast niet af.

In zo'n korte tijd ben ik zo gehecht aan Allison geraakt. Ik weet nog niet eens of Allison nog leeft. Als Allison nog leeft heeft ze het daar goed? krijgt ze genoeg eten? Heeft ze een zachte kussen om haar hoofd op te rusten? Denkt ze nog aan mij? Denkt ze nog aan de jongens? Denkt ze überhaupt nog aan ons? Zal ze het daar überhaupt wel goed hebben? Of niet? Word ze geslagen? Of nog erger? Geen van deze vragen kan niemand beantwoorden.

Ik zet de tv aan en kijk naar het nieuws. Zoals altijd gaat het over de vermissing over Allison, het hele nieuws staat vol over de vermissing van Allison.

De dochter van Shawn Mendes is al vijf maanden vermist. Niemand heeft nog iets over haar gezien of gehoord. Er is geen spoor te verkennen van haar. De politie heeft alles geprobeerd maar ze hebben niks kunnen vinden. De politie vermoedt dat ze dood is.

"Nee dit kan niet" zeg ik zacht.

"NEE! ZE IS NIET DOOD! DAT KAN EN MAG NOOIT GEBEUREN!" schreeuw ik hard en ik grijp mijn haren vast. De tranen stromen inmiddels al voor de honderdduizendste keer over mijn wangen.

"Ze kan niet dood zijn" zeg ik zacht en veeg ruw mijn tranen weg. Mijn besluit staat vast ik ga Allison zoeken èn ik ga haar vinden.

[A/N het deed me heel veel pijn om dit hoofdstuk te schrijven 😔]

ADOPTED BY SHAWN MENDESWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu