44

2.5K 170 49
                                    

"Die wist dat hij niet altijd bij mij kon blijven. Hij wist dat als hij zal genezen weer weg mocht en hij heeft daar voor gevochten. Hij heeft er voor gevochten om te genezen, omdat hij wist dat hij weer vrij zou worden gelaten" zegt Shawn.

"Iets wat jij niet doet Allison, je vecht er niet voor om te gaan genezen" zegt Shawn.

[Allison]

08-06-2016

Ik weet niet hoe goed ik moet beginnen. Een paar uur geleden was hij weer in mijn kamer. Ik was bang, doodsbang, maar gelukkig kwam Shawn en hij is toen verdwenen. Shawn vertelde me dat ik moest stoppen met vechten. Hij zij dat ik moest accepteren dat ik hem verbeeld. Dit maakt me kapot, Shawn gelooft me niet. Ik wil zo graag naar huis. Ik wil zo graag in mijn vertrouwde kamer slapen in plaats van deze stomme kliniek. Het doet me pijn, het doet me pijn dat niemand me gelooft. Ik ben het wel gewend ondertussen. Ik ben het gewend dat niemand me meer gelooft. Het leven doet pijn. Alles doet pijn, letterlijk en figuurlijk. Ik wil soms zo graag weg van de stomme aarde, weg van de mensen en vooral weg van de pijn. Pijn een woord van vier letters met een groot betekenis. Een woord met verschillende betekenissen, voor de een wat zachter uitgedrukt, voor de ander groot. Pijn, een heel ander betekenis voor mij. Het is nu een maal een gewoonte bij mij geworden. Het doet me pijn om te leven. Ik voel me zo verschrikkelijk. Ik heb een stom gevoel, vanaf mijn keel tot mijn buik. Een gevoel van eenzaamheid. Een gevoel dat me wilt lijden tot zelfmoord. Elke dag heb ik deze gevoel in me, elke dag dezelfde gevoel wat me kapot maakt. Ze zeggen dat als je dood gaat, je leven voor je ogen voorbij flitst. Dat alles in een film word afgespeeld. Ik hoop dat dat niet voor mij geldt, dan zou ik mijn vreselijke leven opnieuw herleven, alleen wel versneld. In mijn geval zou dat voor mij een straf zijn. Ik vraag me soms af wat ik heb gedaan dat ik dit verdien. Eigenlijk vraag ik me dit altijd, elke dag, elke uur, elke minuut, elke seconde af. Is dit een straf? Waarom? Waarom ik? Waarom leef ik deze verschrikkelijke, vreselijke leven? Ik voel me met de dag steeds rotter. Op het begin merkte ik het niet, maar na een paar weken werd het steeds erger en erger. Dit gevoel wilt me ook lijden tot zelfmoord. Ze zeggen dat na regen, zonneschijn komt. Nou, om precies te zijn regent het al mijn hele leven en er is geen een kleine zonnestraaltje zichtbaar geweest.

Allison.

[Credits naar mijn tweeling zus (Shxwnsqueen) ze heeft me enorm geholpen met deze hoofdstuk! En willen jullie a.u.b. s.v.p TumblrShxwn even volgen? Het is een collab acc met mij, Shxwnsqueen aka Melissa en AyellaVisser aka Ayella! Er komt binnen kort een boek online op dat acc! :) en kunnen we vandaag de 40k reads halen?


En ohmygod hier lijken mijn ogen een beetje blauw maar ik heb groene ogen!]

ADOPTED BY SHAWN MENDESWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu