1.11

3.9K 247 35
                                    

Mijn oogleden beginnen zwaarder te worden en ik word gezogen in een zwart gat.

[Shawn]

Als ik uitgeknuffelt ben met een fan gaat mijn IPhone af. Ik kijk op het schermpje; 'my all❤' komt er in beeld. Huh, Allison? Ik neem meteen op.

"Allison?" vraag ik.

"Shawn, ik ben buiten en iemand achtervolgt me" zegt Allison snel.

"Weet je het zeker?" vraag ik en ik maak een gebaar naar de jongens dat ze allemaal er bij moeten komen en gelukkig komen ze gelijk.

"Ja, ik zag het net vanuit mijn ooghoek" zegt Allison en ik hoor haar zuchten.

"Shawn hij is we-" Allison stopt opeens met praten en ik raak meteen in paniek.

"Allison?" de jongens kijken me bezorgd aan. Ik hoor vaag dat ze zit te schreeuwen door iets.

"Shawn help m-" en Allison stopt weer met praten.

"Allison, wat gebeurd er? Waar ben je?" vraag ik.

"Godverdomme, hou je adem niet in!" hoor ik een man roepen.
"Allison, we komen je halen, maak je geen zorgen!" roep ik en de gesprek sluit ineens af. Uit frustatie gooi ik mijn IPhone tegen de grond en ik zak op de grond en leg mijn hoofd tussen mijn knieën. Allison is ontvoerd, mijn alles, mijn aller liefste is mee genomen door een man. Wat als we haar niet kunnen vinden? Wat dan? Wat moet ik dan?

"Shawn wat is er?" vraagt Cameron.

"Allison is weg" zeg ik zacht.

"Wat? Hoe bedoel je?" vraagt Cameron.

"Ze is gewoon weg" zeg ik en uit frustatie grijp ik mijn haren vast.

-

We lopen al vijf minuten buiten en we hebben nog niks kunnen vinden. Verder op zie ik een telefoon op de grond, meteen ren er naar toe en pak de IPhone. Ik zie dat er een paar barsten op zitten. Ik druk op de home knopje en als achtergrond zie ik Allison en mij. Ik pak gelijk mijn IPhone erbij en toets Allison haar nummer in. Vervolgens klik ik op het bel icoontje en na een paar keer overgaan gaat Allison haar IPhone af; 'Shawn❤' komt er op de scherm te staan.

"Ze is hier ontvoerd" zeg ik zacht en sluit mijn ogen. Nee dit kan niet, dit kan niet. Alsjeblieft zeg dat dit een droom is. Dit is gewoon een nare droom en als ik wakker word van deze nare droom ligt Allison vredig in haar bed te slapen. Ze ligt dan als een roosje in haar eigen bed te slapen.

-

De dochter van de bekende viner en zanger Allison Mendes is al twee dagen vermist. Buiten is ze door een man meegenomen. Niemand weet waar ze is. De Jongens hebben de politie ingeschakeld maar ze hebben nog niks kunnen vinden.

Ik sluit de tv en gooi de afstands bediening op de grond. De tranen beginnen weer voor de honderdste keer vandaag over mijn wangen te stromen.

Ja jullie hebben het net goed gelezen. Allison is al twee dagen weg en het maakt me zo kapot dat ze weg is.

ADOPTED BY SHAWN MENDESWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu