1.10

4.6K 250 24
                                    

Ik ben blij, super blij, omdat ik in Shawn zijn armen ben, want ik ben veilig in zijn armen.

[Allison]

De wekker gaat en ik schiet meteen overeind. Ik stop de wekker en ik krijg meteen een glimlach op mijn gezicht. Vandaag is de dag, vandaag is er een meet and greet. Nu denken jullie nou en? het is maar een meet and greet, maar voor mij is het speciaal. Vandaag ga ik duizenden fans voor de eerste keer ontmoeten, vandaag is de dag dat ik erbij ben. Ik sta gelijk uit mijn bed en doe mijn ochtend routine. Als ik klaar ben kijk op mijn IPhone en als ik zie dat het bijna tijd is om te vertrekken pak ik snel mijn benodigde spullen en ren de trap af. Ik spring van de laatste tredes af en ren naar de keuken. Alle jongens zitten al aan tafel te ontbijten. Ik neem snel plaats aan tafel en ik eet mijn ontbijt gulzig op. Ondertussen zit ik op instagram een paar foto's van fans te liken die mij getagd hebben en volg ook nog wat fan accounts. Als iedereen eindelijk klaar is met ontbijten ruim ik samen met Shawn snel de tafel af. Als we klaar zijn roepen we de jongens erbij en vertrekken we gezamelijk uit huis.

Ik sta samen met Shawn en de jongens ergens in een kamer en ondertussen horen we de fans. De jongens worden een voor een geroepen en ze rennen de zaal binnen. Ik hoor steeds de fans gillen als er telkens iemand de zaal komt binnen gerend. Als laatste ben ik en Shawn over en al snel word Shawn geroepen. Shawn pakt mijn hand vast en samen rennen we de zaal op. De fans gillen nu harder dan normaal. Ik krijg gelijk een glimlach op mijn gezicht. Ik weet waarom ze dit keer harder gillen. De fans wisten niet dat ik er ook zou zijn, want de jongens hadden het tegen de fans niet verteld. Als de volgende fan aan de beurt is open ik mijn armen, gelijk ze rent gelijk naar me toe en slaat haar armen om me heen. Ik knuffel haar terug en als ze met me is uitgeknuffeld pakt ze haar IPhone erbij en we maken nog een paar foto's. Ik praat nog wat met haar en dan is de volgende fan aan de beurt. Zo gaat het eigenlijk dus.

Het is al inmiddels buiten donker geworden en binnen is het echt warm dus ik loop via de achter uit gang naar buiten om wat frisse lucht te halen. Na vijf minuten besluit ik terug te gaan. Opeens hoor ik voetstappen achter me, vanuit mijn ooghoek zie ik dat het een man is. Ik versnel mijn pas en pak mijn IPhone erbij, snel toets ik Shawn zijn nummer in en al snel word er opgenomen.

"Allison?" vraagt Shawn.

"Shawn, ik ben buiten en iemand achtervolgt me" zeg ik paniekerig.

"Weet je het zeker?" vraagt Shawn.

"Ja, ik zag het net vanuit mijn ooghoek" zeg ik en draai me achter om, om te kijken of de man mij nog steeds achtervolgt. Als ik niemand zie zucht ik van opluchting.

"Shawn hij is we-" opeens word er een doekje tegen mijn mond en neus gehouden. Ohmygod, nee, dit is foute boel. Ik probeer het niet in te ademen dus hou ik mijn adem in.

"Allison?" schreeuwt Shawn vanaf de andere kant van de IPhone. Mijn ogen worden groot. Oh ja! Shawn is nog aan de lijn! Ik begin te schreeuwen door het doekje maar dat gaat een beetje moeilijk. Ik sla hard met mijn elleboog maar achteren en mijn elleboog raakt de maag van de man. Hij laat me los en ik grijp mijn kans.

"Shawn help m-" en de man heeft me weer te pakken.

"Allison, wat gebeurd er? Waar ben je?" schreeuwt Shawn vanaf de andere kant van de IPhone. Ik probeer mijn adem heel lang in te houden, want ik wil dit niet in ademen. Straks val ik weg en word ik mee genomen door een onbekende man. Ik wil dit niet, niet nu wanneer ik gelukkig ben. Ik probeer uit zijn greep te komen maar het lukt me niet.

"Godverdomme, hou je adem niet in!" roept de man. Wacht, wat? Ik ken die stem! Dat is hem! Ohmygod nee! Het gaat gebeuren, hij gaat me meenemen. Ik weet nog goed hoe ik weg gerend was uit zijn huis naar de weeshuis. Hij wilt me terug pakken, hij wilt me terug pakken omdat ik weg was gerend.

"Allison, we komen je halen! Maak je geen zorgen!" hoor ik Shawn op de achtergrond en de man slaat mijn IPhone uit mijn handen. Zijn geduld raakt op en hij geeft me een stomp tegen mijn maag waardoor ik naar lucht hap en spijtig adem ik de foute boel in. Mijn oogleden beginnen zwaarder te worden en ik word gezogen in een zwart gat.

ADOPTED BY SHAWN MENDESWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu