22

3.2K 218 11
                                    

Hij vindt het leuk als hij ziet hoe bang ik van hem ben. Hij vind het leuk.

[Allison]

Ik loop de gang op richting de trap. Ik stop meteen met lopen als ik hem hoor sissen. Hij is er weer. Hij achtervolgd me overal. Hij laat me nooit met rust.

"Allison" hoor ik hem weer zeggen met zijn angstaanjagende stem. Ik krijg er kippenvel van. Voordat hij nog iets kan zeggen ren ik de trap af.

-

Het is moeilijk voor me om mijn aandacht op de film te richten. Het voelt alsof iets mijn aandacht naar de gang toe trekt. Vanuit mijn ooghoek zie ik een zwart figuur met een hoge snelheid flitsen door de gang. Ik span mijn spieren aan. Niemand zag het behalve ik. Ik kijk naar de gang en ik zie niks. Waarschijnlijk heb ik iets gezien wat er eigenlijk niet was, maar weer zie ik de zwarte figuur door de gang flitsen. Ik krijg rillingen in mijn lichaam en ik knipper nauwelijks. Waarom laat hij me nooit met rust?

"Allison? Gaat het wel goed? Je ziet er een beetje witjes uit" zegt Cameron.

"Hmm" kan ik alleen uit mijn mond brengen. Ik richt mijn aandacht op Cameron.

"Het gaat goed met me" kuch ik ongemakkelijk en ik richt mijn aandacht weer op de gang.

"Weet je het zeker? Je kan mij en de jongens alles vertellen" zegt Cameron. Wat nou alles vertellen? Ze geloven me toch niet dus waarom zal ik het aan hun vertellen? Ik voel woede opkomen en ik bal mijn vuisten.

"Jullie geloven me toch niet!" sis ik boos en richt mijn aandacht weer op de gang. Ik zie de zwarte figuur langzaam veranderen naar hem. Ik zie hem grijnzen.

"Allison je verbeeld alles" zegt Cameron.

"Nee ik verbeeld niks!" Ik zie het met mijn eigen ogen! Ik hoor hem zelfs!" sis ik boos.

"Kijk eens naar de gang! Zie je hem!?" Roep ik en wijs naar hem.

"Allison je verbeeld je serieus alles, want ik zie niemand op de gang" zegt Cameron. Als ik weer naar de gang kijk zie ik dat hij er niet meer is. Hij maakt me serieus gek. Waarom doet hij dit?

ADOPTED BY SHAWN MENDESWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu