14

3.6K 233 58
                                    

Ik druk op de bel en wacht af tot dat de deur open word gemaakt.

[Shawn]

Ik zit hier al bijna vijf minuten te wachten maar niemand doet open. ik kijk via de vieze raam naar binnen, maar het lijkt of het een verlaten huis is.

Zuchtend draai ik me om en loop weg. Ik ben voor niets hier gekomen, ik heb voor niets de interview verlaten. Ik heb voor niets de fans alweer teleurgesteld.

Ik begin elke dag de hoop te verliezen, ik begin gewoon elke dag de hoop te verliezen dat ik Allison niet meer kan vinden, ik kan Allison denk ik nooit vinden, ik kan haar nooit meer vinden, nooit.

Ik kan haar nooit meer zien, ik kan haar nooit meer knuffelen, ik kan nooit meer haar geur in me nemen, ik kan haar zachte, heldere lach nooit meer zien, ik kan niks meer van haar zien, ik kan nooit iets van haar meer zien.

Dit moet ik accepteren, ik moet dit gewoon accepteren dat Allison weg is en nooit meer komt. Ik moet door gaan met mijn leven. Ik moet mijn fans niet meer teleur stellen. Ik heb mijn fans zo vaak teleur gesteld, echt super vaak, zo vaak dat er zelfs fans uit het fandom zijn gestapt. De fans hebben het opgegeven, ze hebben het opgegeven om mij te supporten.

Nu pas dringt het me echt door wat ik de afgelopen maanden aan het doen ben, maar wat gebeurt er nu? Nu stappen veel fans uit het fandom. Ze geven de moed op, ze geven de moed op, omdat ik al die maanden lang helemaal niks meer heb gedaan.

De fans geven de moed op. Ik moet ook de moed opgeven dat Allison gevonden zal worden. Ja ik moet de moed opgeven, net zoals wat de fans doen, maar dit mag niet gebeuren. Ik wil niet dat de fans uit het fandom stappen. Dit is niet wat ik wil, dit wil ik helemaal niet. Ik wil zelfs meer dan dit.

[A/N please lees! :) dit is echt heel belangrijk! I know het is een kort stukje maar aangezien het tien uur is en ik nog aan mijn huiswerk moet beginnen had ik niet zo lang kunnen schrijven sorry daarvoor :( maar ik wil iets heel belangrijks vertellen.

Ik heb op een van mijn hoofdstukken een reactie gekregen wat voor mij best gemeen over kwam. Misschien bedoelde diegene het niet zo, maar beter had diegene het erbij moeten vermelden maarja. Ik weet dat Shawn nog niet kan adopteren op zijn zeventiende en dat Shawn Allison haar dochter noemt terwijl ze maar twee jaar verschillen, maar kom op het is een fanfictie! In fanficties kan alles. Dus ik snap niet waarom diegene een reactie plaats dat mijn boek 'onlogisch' is. Het komt gewoon voor mij gemeen over. Dit is niet alleen voor diegene bedoeld, maar ook voor andere lezers die mijn boek lezen en mijn boek onlogisch, dom of stom vinden. Please stop met lezen en verwijder dit boek uit je bibliotheek en lees dit boek nooit meer. Als je het toch doet dan doe je het, maar plaats dan alsjeblieft niet zulke reacties. Zulke reacties doen me vrij weinig maar voor anderen misschien wel. Ze kunnen zelfs door jouw comment stoppen met schrijven. Dat allemaal door een reactie wat gemeen over komt. Dus wees verstandig met wat je als comment erop zet. Alsjeblieft. Dankjewel.

Ik schrijf dit boek voor de lezers die dit boek wel leuk vinden en elke keer dol graag zitten te wachten voor een nieuwe update. Dit verhaal schrijf ik om de lezers te vermaken en om de lezers een plezier te doen. Zoals ik net al zei: zulke reacties doen me vrij weinig dus guys don't worry ik ga niet stoppen met schrijven! Ik schrijf verder voor jullie! Om jullie te vermaken en een plezier te doen! Super bedankt voor de actieve lezers die een vote achter laten en sommige die zelfs de moeite nemen om een reactie achter te laten! Ook bedankt voor de stille lezers! Door jullie ben ik gegroeid naar de 1.5k! Het is echt veel voor mij, maar misschien niet voor anderen maarja. Bedankt voorde support! :)

En nog voor de laatste keer: DIT IS EEN FANFICTIE EN IN FANFICTIES KAN ALLES!]

ADOPTED BY SHAWN MENDESWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu