2.12

1.7K 128 149
                                    


Oh, meneertje Dallas wordt geïrriteerd, bruh.

"Allison..."

[Allison]

"Papa!" roep ik verbaasd.

"Je noem-de me pa-pa" stottert Shawn. Ik kom net uit mijn trans en realiseer me dat ik Shawn voor het eerst papa heb genoemd.

"Dat ben je ook" zeg ik. Ik ben zo blij dat Shawn nu wakker is.

"Maar het belangrijkste je bent wakker" zeg ik waarna ik hem een knuffel geef en daarna en kus op zijn voorhoofd druk. Na een paar minuten komt de dokter binnen.

"Ik zie dat meneer Mendes al wakker is", zegt de dokter glimlachend, "we gaan nog een paar testjes doen bij meneer Mendes om zijn situatie te onderschatten" vervolgt de dokter.

"Is het erg?" vraag ik en slik de brok in mijn keel weg.

"Zeker niet, meneer is sterk en de operatie ging super goed. De testjes zijn om te zien of hij nog schadingen heeft in zijn lichaam en ook om te zien welke medicijnen hij nodig heeft" vertelt de dokter en kijkt glimlachend naar mij. Ik glimlach zwak terug en kijk naar Shawn, zijn ogen twinkelen. Hij is blij.

Maar ik?

Ik ben gebroken. Ik heb zin om Cameron te slaan, maar tegelijkertijd wil ik hem zoenen totdat hij geen adem meer heeft. Moest hij me nou echt pijn doen?

"Wanneer mag ik weer naar huis?" vraagt Shawn aan de dokter. Ik kijk de dokter ook aan.

"Morgen ochtend mag je het ziekenhuis verlaten" zegt de dokter. Ik zie Shawn zijn ogen vullen met blijheid.  Cameron staat er een beetje ongemakkelijk bij.

Tja, wat kan ik er aan doen? Ik ga niet met hem spreken alsof er niks is gebeurd, na dat hij mijn hart heeft gebroken, ookal heb ik gelogen dat ik er ook niks voor heb gevoeld. Ik voelde de vlinders in mijn buik, maar waarom breekt iedereen mij? Keer op keer, ik ben het gewoon beu.

"Allison kan ik je even spreken?" vraagt Cameron. Hij kijkt me smekend aan, ookal wil ik hem het liefst niet spreken, ik moet.

"Wat is hier aan de hand?" vraagt Shawn niks begrijpend van deze situatie.

"Niks ik wil alleen even Allison spreken" zegt Cameron en probeert neutraal te blijven, maar ik zie hem smekend mijn richting toe kijken.

"Dan doe je dat maar hier" zegt Shawn en kijkt ons doordringend aan.

"Ik wil haar even privè spreken" zegt Cameron en trekt me aan mijn pols waarna hij me naar een andere kamer brengt.

"Wat wil je Cameron?" vraag ik bot.

"Ik wil iets zeker weten" zegt hij en drukt me tegen de muur aan.

"Wat doe je?" vraag ik met een snel kloppend hart. Mijn hart klopt super snel op dit moment. Zijn hoofd is dichtbij, super dichtbij. Ik voel zijn adem tegen mijn wang.

"Ik wil iets zeker weten Allison" zegt Cameron. Ik probeer me te verlossen van zijn greep.

"Verdomme Allison, blijf stil" zegt Cameron en kijkt me aan. Zijn bruine ogen bekijken mijn gezicht en nemen elke detail op.

"Wat wil je van me Cameron? Die zoen betekende ook niks voor me, dus waarom gedraag jij je zo? Ik wil niks met je. Die zoen betekende ook niks voor jou, dus waarom wil je me nu spreken? Wil je iets te weten komen? Laat me met rust, okè? Ik word gek van je gedrag" de woorden verlaten mijn lippen en ik voel me duizelig door zijn sterke grip, maar ook in mijn hoofd. Ik haatte het altijd om te liegen. Nu ik meerdere keren tegen hem heb gelogen voel ik me slecht. Ik wil gewoon dat warme gevoel weer voelen. Ik wil de liefde van Cameron. Ik wil de liefde die Cameron kan geven, maar hij voelt helemaal niks voor mij. Wat heb ik niet wat anderen hebben?

"Ik moet iets zeker weten." tijd om te vragen waar hij het over heeft heb ik niet want hij drukt zijn lippen op die van mij.

[A/N Dunya: Hey all ! Ik weet dat jullie me haten omdat ik altijd cliffhangers gebruik. Maar wees eens eerlijk ze zijn toch leuk. Oké het spijt me maar ik vind het zo leuk en dan jullie comments te zien. Ik hoop dat jullie het leuk vinden ook mijn manier van schrijven want ik ben zeker niet de beste. Love youu xx Dunya

A/N Alara aka @Shawnsbabyboo: nou hallo mensen! Sorry voor de late update, maar we hadden wat problemen met de tijd enzo. En vanaf nu ga ik de komendes hoofdstukken aan jullie, mijn lezers, opdragen want dat verdienen jullie gewoon! Laat een reactie hier achter en dan kan ik mijn hoofdstuk aan jouw opdragen!

Hallo, WaaromEenNaam ! Ik heb dit hoofdstuk aan jouw opgedragen omdat je bijna altijd van die leuke reacties op mijn hoofdstukken plaatst! Ik hou van je!

Lots of love,

Alara Mendes! ❤]

ADOPTED BY SHAWN MENDESWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu