11-Eighteen

7.6K 259 49
                                    

11-Eighteen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

11-Eighteen

Ağzım şaşkınlıkla aralanmış, kalbim ritmini değiştirmiş, etrafta olup biten her şey önemsizleşmişti. Gözlerimi elimdeki telefondan ayıramazken, hala birkaç dakika önce olan konuşmanın şaşkınlığı içerisindeydim. Şoke olmuştum. Bu lanet olası, penislerine düşkün grubun, bu kadar ünlü olduğuna inanamıyordum. Ben tanımıyorsam, kimse oları tanımıyormuş gibi düşünüyordum ama lanet olsun, onlar çok ünlüydüler! Sağ elimi titremesini umursamadan açık kalan ağzımı kapattım elimle. Gözüm hala o mucizevî konuşmayı gerçekleştirdiğim telefondaydı. "Şoka girmiş gibi?"diyerek Luke yanımda belirirken, diğer üçü de geldi ama onları önemsemedim. Nasıl gözlerimi telefondan ayırabilirdim ki? "Ocean?"diyen Calum'a bile bakmadım. Ona zaten sinirliydim.

"Belki kendisine gelmesi için ona vurmalıyız?"dediğinde Ashton, Michael tabii ki de ona katıldı. "Travma geçiriyor sanırım. Ona vurmam gerek. Üzgünüm Cal."

"Eğer elin ona değerse, seni sikerim."

"Ocean Lee Stone, hayatta mısın?"diyerek Luke beni kontrol ettiğinde ölüyor gibiydim.

"Hayır."dedim tek solukta.

"Ne oldu bebek?" Michael alayla konuştuğunda artık kendime gelmem gerektiğini fark ettim. Gözlerimi istemsize telefondan çekip karşımdakilere çevirdim. "Grammy ödüllerine gidiyorsunuz? Ve üç dalda adaylığınız var... Aman tanrım, sanırım ölüyorum."

İlk başta, bana anlamayan gözlerle baksalar da, hemen ardından dördü de kahkahalarla gülmeye başlamıştı. Kaşlarımı çatarak onlara bakarken onları anlamaya çalıştım. Burada ölecek gibiydim ve onlar cidden gülüyorlar mıydı? "Lanet olsun! Bu kız cidden bizi tanımıyor!"

"Ocean, cidden mi güzelim?"dedi Calum sırıtarak. "Bizim zaten Grammy ödüllerimiz var. Neden bu kadar şaşırdın?"

"Ödüller?"dedim ve yutkundum. "Grammy ödüllerinin büyük bir takipçisiyim. Ne zaman siz ödül aldınız?"

"İki sene üst üste en iyi rock albümü ve en iyi grup dallarındaki ödülleri aldık. Ve bir kez de en iyi şarkı."dedi Michael önemsizmiş gibi. Bu nasıl önemsiz olabilirdi ki? "Ama sen cidden bizi tanımıyor muydun? Yani bilirsin, gece programları, sabah veya gündüz programları, radyolar, müzik kanalları... Herkes bizden bahsederken sen bizi nasıl bilmezsin?"

Elimdeki telefon çalınca, telefona baktım ve hala aramaya devam eden şarkı yazdığını sanan çocuğun aradığını görünce cevap vermedim. "Adınızı duydum Michael ama fazla karanlıktınız... Ben seksi şarkıları severim; içinde seks geçmesine rağmen ölümden bahseden şarkıları değil."

"Biz insanlara yardım ediyoruz!"diyerek araya girdi Ashton. "Onlara kötülüğü kötülüyoruz. Bence bu çok güzel."

Şu saçma konuşmanız bittiyse, toplantıya gidebilir miyiz?"dediğinde Calum, ona baktım ve sinirle gözlerine bakıp toplantı için sol taraftaki odaya ilerlemeye başladım. Ayrıca telefondan not aldığım şeylere tekrar baktım çünkü büyük ihtimalle modest geçen gün olan dans videom sayesinde oldukça fazla konuşacaktı.

Kapıyı açtım ve çocukların girmesi için geri çekildikten sonra kapıyı kapattım. Korumalar içeri birisin girmesini engellerdi ama modest başkanı yine de kapıyı kilitlememi söyledi. "Merhaba çocuklar, nasılsınız?"diyerek başkan konuştuğunda, grubun dört üyesi de oturdukları sandalyelerinde oldukça rahat görünüyorlardı. Dördü de sandalyelerinde yayılmış, klasik erkek oturuşlarıyla etrafa bakınıyorlardı.

"Oldukça iyi."dedi Luke.

"Aynen."diyerek ona katıldı Ashton.

Diğer başkan Bayan Wilson gülümsedi. "Bu haftaki konserler oldukça iyiydi. Ama neden toplandığımızı biliyorsunuzdur."

"Ben bilmiyorum."

Önümde oturan Calum'ın saçarını çekememek için kendimi zor tuttum. Dün benim saçlarımı çekerken nasıl iyi hissettiyse, şimdi bende onun saçını çekebilir ve iyi hissedebilirdim ama maalesef her istediğimiz olmuyordu. "Konserde, Bayan Stone'u oldukça davetkâr dans edişi, dünya gündeminde il sıradaydı ve gerçekten de çok konuşuldu. Gruba yeni geldi, on sekiz yaşında ve çok güzel. İnsanlar onu merak ediyor."

"O sadece menajerimiz ve rehberimiz Bilmeleri gerek sadece bu, değil mi?"dedi Luke. Konuşmak yerine Bayan Wilson'a bakıyordum. O gri saçlı kafasında bu sefer neler dönüyordu?

Oda da sadece, Bay Shanning, Bayan Wilson ve çocuklar vardı. Peki ya geri kalanlar neredeydi? Neden sadece onlar vardı? Genellikle başkanlar toplantılara katılmadığını söylemişti Calum, neden benim buraya gelmemle yaptığımız üç toplantıda da onlar vardı?

"Evet ama bu olayı büyütmek istiyoruz. Hayranlar Ocean'ı aranızdan birisiyle çok fazla yakın örmek istiyor ve biz onlara bunu vermek istiyoruz. İki gün sonra da klibi yayımlar ve büyük bir başlangıç yaparız haftaya."dedi ve gülümsedi Bay Shanning.

"Klibi Grammy'den önceki gün yayımlayacağımızı sanıyordum?"dediğinde Calum, ben hala olayı anlamış değildim. Ortalıkta çok fazla şey dönüyordu ve ben daha hiçbirini yakalayamamıştım.

"Bu önemsiz. Ocean'ın aramızdan birisiyle birlikteymiş gibi mi göstereceksiniz gerçekten?"dediğinde Ashton, şaşkınlıkla başkalara baktım.

Tüm o diksiyonlu ve havalı kelimelerinde böyle bir şey i geçmişti?

"Evet. Grammy için Michael ve Ocean'ın bir videosu bile yeterli olacaktır."

"Ben ve Michael mı?"diye sordum fısıltıyla.

Bayan Wilson acımazsı yüzünü bana çevirdi ve gülümsedi. "Evet tatlım. Ya bunu yaparsın ya da kovulursun."
**
Bu hikaye gittikçe Türk dizilerine benziyor lol

Daddy Issues. [Calum Hood]Where stories live. Discover now