18-Broken Home

5.8K 203 28
                                    

18-Broken Home

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

18-Broken Home

Telefon elimde çevirmeye devam ederken konuşmamaya devam eden Michael ve Calum'a baktım. Calum az kalsın ona vuracaktı ama onu durdurmayı başarabilmiştim.

Gece olanlar, sabah olduğunda aralarını açmıştı. Michael hiçbir şey hatırlamayacağımı düşünmüş olmalıydı ya da başka bir şeyler vardı ama yine de beni öpmüştü. Calum bunu sineye çekecek son kişiydi. "Klip çekimleri ne olacak?"diye mırıldanarak bana cevap vermesini umarak Calum'a baktım. O sadece Michael'ı izliyordu.

"Neden onu öptün?"

Gözlerim anında açıldı. Aralarında yine kavga etsinler istemiyordum. Ve bu oda da yalnızdık. Ashton ve Luke bu sefer bana yardım etmek için burada değillerdi ve ben bir başıma Calum'ı tutabilir miydim, emin değildim.

Michael gözlerini telefonundan ayırıp Calum'a çevirdiğinde nefesimi tutmuştum. Tüm dikkatim onlardaydı. Ama tam Michael cevap vermek için dudaklarını araladığında telefonum çaldı. Arayan Ariel'di. Gözlerim Calum ve Michael'ın üstündeydi. "Merhaba."dedim alt dudağımı ısırarak.

"Bunu nasıl yaparsın?"diyen Ariel'in çatlamış sesiyle birlikte kaşlarımı çatarak ağlayıp ağlamadığını anlamaya çalıştım. "Neden ağlıyorsun? Sorun ne Ari?"

"bilmiyormuş gibi sakın yapma, masum olduğunu düşünüyordum. Sana inanmıştım, sana güvenmiştim! Nasıl onunla yatarsın?"diyerek bana bağırmasının ardından daha şiddetli ağlamaya başladı. Kalbimin burkulduğunu hissederken bedenimde bir ağırlık hissettim. "Öyle bir şey yaptığımı nereden çıkardın? Asla sana bunu yapmam."dedim ama sesim güçsüz çıkmış, Calum'ın bile dikkatini bana çevirmesini sağlamıştı.

"Sizi gördüm. Videonuz bile internette var. Artık sana inanmıyorum Lee. Artık yeter."dedi ve burnunu çekişini duyduktan sonra telefonu kapattı.

Titreyen elimle ekranı kararmış olan telefonuma baktım. "Ne olmuş?"diye mırıldanarak Calum yanıma gelip ayaklarıma oturarak bana yerden baktığında sol elimle yanağını okşadım. "Bana güveniyorsun, inanıyorsun değil mi Calum?"diyerek gözlerinin içine baktığımda kafasını salladı. "Yemin ediyorum ki Calum, seni, Lydia ve annemi sevdiğimden daha fazla seviyorum."

"Biliyorum bebeğim. Ağlama."dedi ve döküldüğünü bile fark etmediğim gözyaşımı sildi.

Vücudum titremeye devam ederken telefona gelen mesajları, e-postaları ve diğer bildirimleri görmezden gelerek sol elimle Calum'ın elini tutup diğer elimle de twitterda Ariel'in bahsettiği videoyu aramaya başladım. Zor olmamıştı. Çünkü yine dünya gündeminde birinci sıradaydım. "#Ochael" hashtagiyle birinci sıradaydık ve bunun yanında Ocean ve Michael adı da dünya gündeminde üçüncü sıradaydı.

Tage tıkladığımda ve popüler kısmına geldiğimde videoyu görmüş, titreyen parmağımla açabilmiştim. Ne çıkacağını silik hafızamda az çok tahmin edebiliyordum ama yine de, korkuyordum. Sol elim, Calum'ın elini sıkıyor, kalbimde sıkışıyor gibi oluyordu.

Daddy Issues. [Calum Hood]Where stories live. Discover now