41-End Up Here

4.4K 213 269
                                    

Kontrol etmeden koyuyorum inşallah bir bokluk çıkmaz

Yorum yapın

41-End Up Here

Gece, Santa Cruz'daki en iyi uykumu almıştım. Tabii ki de bunun sebebi Asyalıya benzeyen, yirmi altı yaşındaki ergen torbasıydı. Elimi tutmuştu ve kokusu yastığıma bile sinerken beni sıkıca sarmıştı. Karnıma ise hiç baskı yapmamıştı gece. Hatta bir kez, karnımı okşadığını bile hissetmiştim.

Gerçek Calum neredeydi bilmiyordum ama ben bu Calum'a da âşık olmuştum. Calum, Calum olduğu sürece ben ona her türlü âşık olurdum.

Sabah, annem bizi uyandırdığında uyanmak gibi bir derdim de yoktu. Çünkü huzurla uyuduğum ilk geceydi. Calum zaten onu öpmeseydim kalkmayacaktı da. Tabii öpücüğün geri kalanını istediği için uyanmıştı. Gözleri her dakika üzerimdeydi. Hatta bana, "Eve gidip üstümü değiştirmem gerek, sende gel."demişti. "Senden birkaç dakikalık bile olsa ayrılmak istemiyorum."

Yaptıkları her zaman hoşuma gittiği için, üstüme havanın aşırı sıcak olmasından dolayı kırmızı şortumu ve beyaz hamilelik tişörtümü giymiştim. Ve şimdi ise el eleydik ve evine gidiyorduk. "Sana bir şey söylemem gerek."dedi sessizliği bozarak. Bir şey olduğunu sessiz kaldığı için anlamıştım ama ses tonundan fark ettiğim kadarıyla, bu kadar ciddi bir şey olacağını beklemiyordum. "Senin fikrini duymak istiyorum."

"Yardımcı olabileceğim bir şey ise, neden olmasın."

"Amerika turu için belirli şehirlere gideceğiz. Günde iki konser yapsak tüm eyaletlere gidebiliriz ve her eyalette bir konser vermek güzel olur."

"Bu sizi yıpratır."dedim kaşlarımı çatarak. "Günde iki konser mi? Siz robot değilsiniz Calum."

"Biliyorum... Bende sadece önemli eyaletlere gitmemizi ve günde birden fazla konser vermek yerine, programlarda tek şarkı seslendirmeyi dile getirdim."

"Sonuç?"dedim evleri uzaktan görünürken.

"Sonuç, belirsiz. Ben sadece doğum yaptığında yanında olmak istiyorum. Her dakika yanında olmak istiyorum. Ama eğer programı ağırlaştırırlarsa yanında olmayı bırak aynı eyalette bile olamayabiliriz. Bunu istemiyorum."dediğinde, aklımda bir fikir vardı ama berbat bir fikir olduğu için buna dile getirmedim. Bencillik yapamazdım. Zaten Amerika Turu için çoktan biletler ve programlar hazırlanmış olmalıydı. "İki hafta içerisinde yapabileceğiniz iyi bir program var mı?"

"Sadece önemli eyaletler. Diğer eyaletlerde de birkaç programa katılmak."

"Bu iyi, değil mi?"

"Evet. Bunu çocuklara da söylemek istiyorum. Birde..."dedi ama devam etmek yerine evinin bahçesine girdiğinde onu durdurdum. "Cümlene devam et Calum."

Yutkundu ve gözlerini kaçırdı. "Amerika Turu'ndan sonra gruptan ayrılmayı planlıyorum."

"Önceki gibi gruptan ayrılmaman için bir şeyler söylemeyeceğim. O lanet olası hayranlarınız hepinizi yıprattığına şahit oldum."dediğimde gülerek ellerini yüzümün iki yananına koyup gözleriyle yüzümü süzdü.

"Senin yanında olmak için her şeyi yaparım. İstediğim kadar ünlü oldum, torunlarımın torunlarına yetecek kadar param var ve seni istiyorum. Her dakika, her saniye. Sizin için her şeyi göze alırım."dedi gözlerini gözlerime sabitlerken.

"Müziği bırakmanı istemiyorum."dedim yanaklarımdaki ellerinin üstüne ellerimi koyarak. "Yanımda ol, yanımda olmanı deli gibi istediğimi biliyorsun. Ama sevdiğin şeylerden vazgeçme."

Daddy Issues. [Calum Hood]Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz