35-Lost Boy

3.4K 197 157
                                    

35-Lost Boy

Yavaş adımlarla onlara doğru ilerlerken, Mali ve Lydia birbirlerini bırakmışlardı. Mali, Lydia'nın yanağını okşarken gözleri beni buldu. "Merhaba Ocean."

Gülümsedim. "Selam."

Gülümsedi ve tekrar Lydia'ya baktı. "Seni çok özledim ama sen hiç bana gelmedin."

Mali'nin burada kaldığını nasıl unutmuştum? Alnıma vurmamak için elimi yumruk yaptım ve kendimi annemin yanına bıraktım. "Okul yüzünden. Okula gitmekte istiyorum ama sana gelmekte çok istiyorum."

Belim hafifçe ağrırken ellerimi karnımın üstüne koydum ve kafamı geriye atarak gözlerimi kapattım. Bir süre sessizce onları dinledikten sonra, bedenimdeki ağrı giderek ortadan kayboluncaya kadar öylece durmuştum.

Anneme bir telefon gelirken, gözlerimi açtım ve bu sefer terlediğimi hissettiğim için üstümdeki ceketi çıkardım. "Nasılsın Ocean? Seninle uzun zamandır konuşmamıştık."

"Çok iyiyim."dedim ve genişçe gülümsedim.

"Hamile olduğunu biliyorum."

Gülümsemem silinirken oturduğum yerde dikleştim ve kaşlarımı çattım. "Hiç kimseye söylemediğini sanıyordum."

"Sadece bana söyledi. Ama sanırım Ashton'a söylemişsin ve o da Calum'a kızarken Michael ve Luke onları duymuş. Grup biliyor ve onlar dışında sadece ben."

"Ve annem ile Lydia."dedim. Lydia elbiseleriyle ilgilendiği için biz umurumda bile değildik. "Neden sana söyledi?"

"Seni geri istiyor."

Tüm organlarım, bedenimin içinde tonlarca ağırlık oluşturdu o an. "Ama bebeği istediğini, bebeği çok istediğini gözlerinde görmüş. Ve o bebekle uğraşamaz, bebekleri seviyor ama o ünlü. Bir bebeğe ayıracak vakti yok. Aile kuramaz."

"İstediğim tek şey yanımda olmasıydı."diye sessizce konuştuğumda beni tabii ki de duymuştu. Gözleri şefkatliydi. Ama istediğim şey şefkatli gözleri ya da bana ondan bahsetmesi değildi. Yanımda Calum ile yakın birisini görmek bile canımı yakıyordu. Calum'ı istiyordum, onun ablasını ya da başka bir şeyini değil.

"Bebeği aldırıp ona geri dönebilirsin."

"Asla bunu yapmayacağım."dedim bu sefer kesin bir ses tonunda. Bebeğime dokunmaya kalkışırsa, her kim böyle bir şeye cesaret ederse onu öldürürdüm.

Gülerek, "Biliyorum. Şansımı denemek istedim."dedi.

"Komik değil."

İç çekti ve sarıya boyadığı saçlarını geriye attı. "Ocean, seni seviyorum. Ama Calum benim kardeşim ve onun mutlu olmasını her şeyden çok istiyorum. Seninleyken çok mutluydu. Sadece bir gün önce ayrıldınız ve şimdiden paramparça."

"Onun kaybı."

"Yalan söyleme. Gözlerindeki bakışı görebiliyorum küçük hanım."

İnlememek için kendimi zor tuttum. Annem nerede kalmıştı? Mali beni tanıyordu, onun buraya ilk taşınması ile Calum ile tanışmam bir olduğu için o beni çok iyi tanıyordu.

"Bebeği aldırmayacağım. Her şeye rağmen."

"Biliyorum. Calum zaten bunun için beni buraya yolladı."dediğinde nefesimi tuttum. "Calum bebeği istemiyor."diye devam etti. "Ama seni istiyor, seni çok fena istiyor."dedi ve dediğine güldü. "Yirmi beş yaşında olmasına ve dnyayı gezmesine rağmen her şeye bağlanıyor. Ve... Yanında olmamı istiyor."

"Yanımda olmak mı?"

Lydia poşetlerini alarak şirine gibi şarkı eşliğinde, gülerek ve zıplayarak salondan ayrıldığında artık tektik.

Daddy Issues. [Calum Hood]Where stories live. Discover now