23-Jealusy

4.6K 211 64
                                    

23-Jealusy

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

23-Jealusy

Beklenen gelmişti, sonunda klip çekimlerinin olacağı stüdyodaydık ve bunun için ben hiç heyecanlı değilken Michael yerinde duramıyordu. Bay Freddy'nin aklında neler var diye bize yolda durmadan saçma düşünceleriyle boğmuştu ve şimdi buradaki tüm çalışanlara bunu soruyordu.

Stüdyodaki yatağı ve oldukça seksi bir kızı rahat bir koltukta otururken gördüğümde kurgu işini Bay Freddy'e bırakmamı emreden Michael'dan nefret ettim. Bu seksi kız Calum'a yaklaşmaya çalışacaktı. Çünkü grupta sadece Luke ve Calum boşta gözüküyordu ve Luke'un bizden bile sakladığı bir kız olduğu biliniyordu. Yani, Calum açık hedefti. Ve bende bu kızı öldürebilirdim.

Mankene benziyordu. O sıska bacaklarıyla aslında benzediği tek şey zürafaydı.

Kafasında kulaklıklı mikrofon olan Asyalı bir kız, grubu kulise götürdüğünde beni de Bay Freddy'nin gelmesine beş dakika kaldığını söyleyip, beni onun yönetmen koltuğunun olduğu yere, mankenin yanına itti.

"Merhaba?"dediğinde kız, gözlerimi kısıp Calum'dan uzak durmasını belli ettiğim bakışımla ona bakmamaya özen gösterdim ve cebime astığım kartı gösterdim. "Grubun menajeriyim. Ocean."

Gülümsedi. "Sen şu Mike'ın sevgilisisin! Senin adına sevindim. Ben Genna Gloria Kerry. Klipte oynayacağım."

"Rolün ne?"dedim gülümseyerek. Kimse bir mankenden bahsetmemişti. Özellikle de böyle bir mankenden.

"Esmer olanla bir şeyler yapacakmışız."dedi ve kıkırdadı.

Yüzümdeki gülümseme bile titriyordu sanki. "Gerçekten mi?"dedim oldukça sahte bir heyecanla. "Ne gibi şeyler?"dedim ve kıkırdadım samimiymişim gibi göstererek. Bu kızı kimse benim elimden alamazdı.

"Öpüşmek, sevişmek."dedi ve dilini dişlerinin arasına alarak güldü. Tatlıydı, belki birazcık. Ama bu kızı öldürdüğümde o kadar da tatlı olmayacaktı.

"Ah! Çok iyi."dedim ve kızın geri cevap vermesini beklemeden ona arkamı dönüp oldukça hızlı adımlarla kulise ilerledim. Üstünde gurubun isminin ve sembolünün olduğu kapıdan aniden içeri girdiğimde kulaklarımdan bile duman çıktığını düşünüyordum. Gözlerimle soyunan Luke, Ashton ve Michael'ı es geçip pantolonunu çıkartan Calum'u gördüm ve burnumdan soluyarak ona giderken o şaşkınlıktan dolayı açılmış gözleriyle bana bakıyordu. "Bu dumanların sebebi ne?"diyerek Luke aksanını oldukça fazla kullanarak konuştuğunda, onu duymazdan geldim ve Calum'ın karşısına geçtim.

Tüm sinirimle çıplak göğüslerine ellerimi koyup onu oldukça kuvvetli bir şekilde ittim. "O kızı öpersen seni sikerim! Duydun mu beni! Seni öldürürüm!"dedim ve tekrar onu ittim.

Kaşlarını çattı ve pantolonunu bırakıp bileklerimi tuttu. "Hangi kız?"dedi ve beni kendisine çekti. "Ve sen benimle mi konuşuyorsun yoksa hayal falan mı görüyorum?"

Daddy Issues. [Calum Hood]Where stories live. Discover now