17-Say My Name

7.1K 203 85
                                    

BU  BÖLÜMLE İLGİLİ YORUMLARINIZI ÇOK MERAK EDİYORUM

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

BU  BÖLÜMLE İLGİLİ YORUMLARINIZI ÇOK MERAK EDİYORUM

17-Say My Name

*OCEAN*

"Ve kuralları var. Bunlarda çok zorlanacağımı düşünmüştüm ama bana karşı oldukça iyiydi."diyerek Ariel, Michael ile olan anılarını anlatmaya devam etti. Onu bu kadar çok sevdiğini bilmiyordum. Anlatışı takıntı gibiydi ama kötü anlamlar çıkartmak istemiyorum. "Mesela?"

"Ne mesela?"

"Kuralları?"

Güldü ama yanakları kızarmıştı bile. "Utanmak yok. Bu en zorlandığım kuralı. Ve yatak odasında isminin söylenmesini istemiyor."

"Calum ona söylediğim her şeyle gelebilir. Ben geliyorum."dediğimde güldü.

"Bacağımdaki dövmeye bayıldı."

"Eminim ki sana da bayılmıştır."

Koluyla beni dürttü. İçkimi içerken ona baktım. "Calum buraya bakıyor."diyerek gözleriyle bir yeri işaret ettiğinde o tarafa baktım. Kalbim hemen hızlanmıştı kalabalığın arasında onu gördüğümde. Dans edenlerin arasından iyi kurtulmuş ve köşedeki ayaklı sarı abajurun yanında Ashton ile ayakta duruyordu. Ashton'ın yanında sarışın bir kız vardı ama sanırım hayrandı. Hayranların burada ne işi vardı? "O kız kim?"

"Ev sahibinin kız kardeşi. Ashton'ın kız kardeşiyle arkadaştı."

Calum gözlerini kıza çevirirken kızda ona bakıyor ve bir şeyler söylüyordu. Bende Ariel'e döndüm. "Sen nereden biliyorsun?"

"Michael söylemişti. Onunla geçen sene yatmış. Eğer kız onun yanına giderse kıskanmamamı, buradaki hiçbir kız ile yakınlaşmayacağını söyledi."dedi. Bunları söylerken gözleri mutlulukla parlıyordu ama bu beni biraz şüpheye düşürmüştü.

"Sen yarın, hatta bu gece gidiyorsun. Bunu biliyor mu?"

"Aslında hayır. Ben zaten buraya senin için ve onun geçen güzel bir anım olması için gelmiştim." Elindeki bardağı içerken sonuna kadar, alt dudağımı dişledim. Vücudum gerildi. Michael'ı üzecek miydi? Ya da Michael, Ariel'in gidişiyle üzülür müydü? Ve Michael neden Ariel ile sevgililermiş gibi konuşmuştu?

Ariel bir şeyler mırıldanarak yanımdan ayrıldığında bende içkimi bitiriyordum. Kulaklarım çalan müziği fark ettiğinde biten içkim için mutfağa ilerliyordum. Ariel'in nereye gittiği anlaşılıyordu, dans ettiği tek şarkı çalışıyordu ve bugün konserden önce kaybettiği bekâreti için dans etmeliydi.

Bardağımı doldururken arkamda hissettiğim beden ile vücudum gerildi. Ama omzuma konan çene ve yanağıma değen saçlardan yayılan koku sayesinde kimin belimi sardığını anlamıştım. "Bu kadar yakın olmamalıyız."diye mırıldanıp boynumda hissettiğim dudaklarla gözlerimi kapattım. "Sarhoş oluyor gibisin."

Daddy Issues. [Calum Hood]Donde viven las historias. Descúbrelo ahora