29-Heartbreak Girl

3.7K 179 134
                                    

29-Heartbreak Girl

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

29-Heartbreak Girl

Grubun güncelleme sayfalarından teki, Calum ile fotoğrafımızı koymuştu ve "Bir şey çekiliyor ama yine de Ocean'ın neden Calum'la öpüştüğünü anlayamıyorum. Bunu nasıl yapar? Bir fahişe gibi davranmış."yazmıştı. Ve 5 Seconds of Summer grubu da ona yanıt vermişti. "Laflarına dikkat et, o dünyadaki en iyi insanlardan biri. Siz farkında olmadan size milyonlarca iyilik yaptı ve siz ona fahişe diyorsunuz. Yazık."

Ve ardından da grup ayrı bir tweet olarak, "O fahişe değil ve bunu grup için yaptı. Artık ona yüklenmekten vazgeçin."diye yazmıştı ve herkes benden bahsettiklerini anlamıştı. Bunları Michael ve Luke yazmıştı, hatta bana fahişe diyen kişileri gördüklerinde ve eğer o kişileri takip ediyorlarsa, onları takipten bile çıkartıyorlardı. Hayranlarının üzülmeleri umurlarında değildi. Michael, Luke'a ağladığımı anlatmıştı ve Luke'da daha fazla üzülmemem için bunu yapmıştı.

Twitterımdaki bildirim kısmı fahişe yazılarıyla doluyken yeni bir tweet yazdım. "Yüz dolara oral çekiyorum." Ama sonra insanların beni ciddiye alacağını düşünerek onu silip başka bir şey yazdım. "#AntiOcean" etiketiyle kendi fotoğrafımı koyarak tweeti yayımladım.

Anında insanlar cevap yazarak dönüş yaparken, Calum banyodan çıktığı için ona belli etmemeye çalışarak twitterdan çıkış yaptım. Michael, Calum'dan bunu biraz daha saklamamız gerektiğini ve grubu riske atmak istemediğini söylediği için telefonuma gelen twitter bildirimlerine bakmaması için bunu yapmam gerekiyordu. Telefonumun internetini kapatırken Calum yanıma uzanınca ekranı da kapatıp telefonu komodinin üstüne koydum ve ona döndüm.

"Ne yapmak istersin?"diye mırıldandım ve elimi onun göğsüne koydum. Sadece baksırını giymişti ve teni hala ıslaktı. O yanımdayken aklımdaki her şey, şimdi kilometrelerce gerideydi.

Gözleri dudaklarıma kaydı. "Daha yeni banyodan çıktım."deyip yutkunarak gözlerime baktı. "Benimle banyoya gelmeni istediğimde teklifimi kabul etmeliydin."

Dudaklarımı büzdüm. "Ne yani bana dokunmayacak mısın?"

"Dokunacağım. Ama sen dokunmayacaksın."dedi ve sırıtarak kafasını kaldırıp dudaklarını dudaklarımın kenarına bastırdı. "Yani bana işkence edeceksin."diye fısıldadım Calum göğsündeki elimi tutarken.

"Birazcık. Ayrıca film izleyeceğiz."dedi ve ayağa kalktı. "Bu gece diğerleri partide, evin tadını çıkaralım."

* * *

"Bana lezbiyen filmi izlettiğine inanamıyorum."dedim şaşkınlıkla sevişen Adele ve Emma'ya bakarken. Sevişmelerinden önce ikisini de çok seviyordum ama şimdi... Calum'a dokunamazken böyle şeyler izlemek berbattı.

"Bence çok-"

"Kapa çeneni Calum."dedim ve kaşlarımı çatıp kollarımı göğsümde birleştirerek oldukça değişik pozisyonlarda birbirlerini beceren kızları izlemeye devam ettim. Onlar öpüşmeye, inlemeye devam ederken öylece durdum. Adele çok güzeldi, Emma'nın da gülüşü ve bakışları çok güzeldi. Ama tanrı aşkına resmen lezbiyenlerin sevişmesini izliyorduk!

Daddy Issues. [Calum Hood]Where stories live. Discover now