16-Kiss Me Kiss Me

7.4K 190 50
                                    

16-Kiss Me Kiss Me

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

16-Kiss Me Kiss Me

*ARIEL*

Üstündeki koyu mavi tişörtü çıkartıp nefesimin boğazımda tıkanmasına sbep oldu. "Michael,"diye fısıltı eşliğinde mırıldandığımda gözlerim enfes görünen bedenindeydi.

Uzun zamandır onu böyle fotoğrafları internette yoktu ve kim o süre boyunca onun kas yaptığına inanabilirdi ki? "İlk kural."dedi ve özlerim hemen koyulaşmış yeşil gözlerini bulurken saçlarını karıştırdı. "Yatak odasında isimler yok."

Bu gittikçe beni daha fazla geriyordu. "Sana ne dememi istiyorsun?"

"Babacı."dedi ve dudaklarının bir tarafı yukarı doğru kıvrılırken kalbim sakinliğini çoktan kaybetmişti. "Babacık takıntılı birisiyle-"

Devam etmemi engelledi. "Yatmak istemiyor olabilirsin."diyerek cümleme devam edip bir adım bana attığında bende bir adım geri çekildim. "Ama benimle yatacaksın. Çünkü beni istiyorsun."

Karşıma geçip elini yanağımın üstüne koydu. "Zor olmak yok artık kedicik."

Her zaman, yani hayranı olduğumdan beri her zaman bunu merak etmiştim. Kırmızı olmayı daima başaran dudaklarının tadını, yumuşaklığını, öpüşünü. Ve şimdi bunu öğreniyordum. İlk kez öpüşmüyordum ama sanki ilk kez öpüşüyormuşum gibi hissediyordum. Dudaklarının dudaklarımı hırsla kaplayışı, emişi ve ağzımın içini okşayan dili.

Diğer eli belime gitti ve beni kendisine çekti. Dudakları bu kadar iyiyse üstümde olacak olan bedenini düşünmek istemiyordum. Nefes nefese kalınca geri çekildi ve alnını alnıma yasladı. "Seni saatlerce becereceğim, tüm o Santa Cruz'daki hayırların için."

Kıkırdayarak burnumu burnuna sürtmekten kendimi alıkoyamadım. "Sana engel olabilirim hala."

"Hayır, olamazsın. Bugün benimsin."dedi ve ufak bir adım geri çekildi. "Şimdi yatağa ilerle kedicik. Konser saatine kadar her şeyi yapma istiyorum."

Bunu bende istiyordum. Zaten buraya geliş sebeplerimden biri de buydu. Dediğini yapmak için arkamı döndüm ve beyaz yatağın ayakucuna kadar gidip ona baktım. ""Yatağa çıkmamı ister misin?"dedim ama sonra başka bir ekleme yaptım. "Babacık."

Ben yatağa yürürken kollarını birleştirmişti ve üstü çıplak haliyle insanın üzerinde çok farklı etkiler bırakıyordu. Yutkunduğunu fark etmemle beraber bedenim titredi. "Soyun."

"Ne?"

"Eğer üstündekileri çıkartıp yatağa uzanırsan, çok güzel şeyler olur. Ama yapmazsan... Ocean sana Calum'ın ona cezalandırma diyerek yaptırdıklarından bahsetti mi?"

Kafamı belirsiz olacağını bilsem de salladım. Kalçasına oldukça sert vurduğunu, saçlarını çektiğini ve bazen de onun canını yakarak seks yaptıklarından bahsetmişti. Kabul etmem gerekiyor ki ilk duyduğumda korkmuştum. Hala korkuyordum. Bu sebeple sanırım dediğini yapacaktım. "Ben Calum kadar merhametli değilim kedicik."

Daddy Issues. [Calum Hood]Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora