32-Just Saying

3.5K 189 135
                                    

TELEFONDAN BAKTIĞIMDA BÖLÜM SİLİNMİŞ GÖZÜKÜYORDU ŞUAN ÇOK MUTLUYUM

İYİ OKUMALAR

32-Just Saying

Karnımdan bir şey ağzıma doğru yükselirken gözlerimi açtım ve ne olduğunu anlar anlamaz, hemen Calum'ın kollarından çıkıp banyoya koştum ve bir elimle ağzımı kapatarak kapıyı açtım. "Ocean?"diyerek Calum arkamdan uykulu sesiyle seslendiğinde onu umursamadan banyoya girdim. Ağzımda iğrenç bir tat oluşmuştu şimdiden. Midemdekileri çıkarmak için hemen klozete eğildim ve onunda kapağını açıp ağzıma kadar gelen kusmuğu öğürmeye başladım.

Calum da peşimden gelmişti ve hemen bir eliyle önüme gelen saçlarımı tutup diğer eliyle de sırtımı sıvazlarken bende midem dışarı çıkacak kadar kusmuştum. "Çok mu içtin?"diye sorduğunda, gözlerim bile dolmuştu.

Sonunda kusmam bittiğinde, klozeti kapattım. Sifonu da çektikten sonra Calum kolunu belime sardı ve beni lavabonun önüne götürdü. Kendimi hiç iyi hissetmiyordum. Dünkü partiden sonra ve hamileliğimi hala Calum'a söyleyemediğim için kendimi berbat hissediyordum.

Ağzımı çalkalayıp dişlerimi fırçalarken Calum yanımdan ayrılmadı. Yüzümü yıkarken ve saçlarımı dolaptaki siyah tokayla rastgele bir topuz yaparken o yine yanımdaydı. Gözlerimi ona çeviremedim çünkü ondan bir şey sakladığım için de kendimi berbat hissediyordum. Ondan hiçbir saklamazdım, her şeyi ona anlatırdım. "İyi misin?"diye sorduğunda sesi uykulu tonunu biraz kaybetmişti.

"Pek sayılmaz."diye mırıldandım ve ona dönerek gözlerine baktım.

Kapıyı açtığında banyodan çıktım ve o da arkamdan gelirken ona söylemem gerektiğini hissettim. Calum yatağa otururken bende ayakta durdum. Oturmak istemiyordum. İstediğim tek şey bunu ona söylemek ve düşüncelerini bilmekti. Artık içimde yaşayan varlığı ona söylemeliydim.

O beni izlerken ellerimi önümde birleştirip parmaklarımla oynayarak,"Sana bir şey söylemem gerek."dedim.

"Biraz daha uyusak?"

Hüzünlü bir gülümseyişle ona baktığımda, yüzündeki huzurlu ifade birden kayboldu. "Ne oldu?"dedi kaşları da çatılırken.

"Çok korkuyorum."dedim gözlerim dolarken. "Calum... Seni kaybetmek istemiyorum."

Hemen ayağa kalkıp kollarını bana doladı sıkıca. Bende kollarımla beline sarılırken gözyaşlarımı çıplak tenine döktüm. "Beni kaybetmeyeceksin."diye fısıldayarak bana sıkıcı sarılmaya devam ettiğinde haklı çıkmasını umdum. Umarım onu kaybetmezdim. "Ağlama Ocean, ben her zaman yanında olacağım."

Bir süre daha bana sarılı halde kaldıktan sonra geri çekildi ve ben ıslak gözlerimle ona bakarken o yanaklarımı sildi. "Son zamanlarda sulu gözün teki oldun."deyip benimle dalga geçtiğinde güldüm ve burnumu çektim.

"Sana gerçekten bir şey söylemem gerek."dedim ve derin bir nefes alarak ellerimin tersini gözlerime bastırdım. Ardından ona tüm cesaretimle döndüm. Elleri kollarımı tutuyordu. "Calum, ben... Ben hamileyim."

Kalbim sonunda ettiğim itirafımla hızlanırken Calum'ın kollarımdaki elleri gevşedi. Yüzünde anlayamadığım bir ifade oluşurken, gözleri şaşkındı. "Ne?"

Alt dudağımı ısırdım. Bir daha tekrar edecek gücüm yoktu. Beni gayet net duymuştu ve onunda tekrarlamama ihtiyacı yoktu, beni anlamıştı. "Hamile mi?"

Verebildiğim tek cevap susmak ve gözlerine bakmak oldu. "Gerçekten hamile misin?"dedi inanmak istemiyor gibi tekrar edip.

"Evet."dedim kısık sesle.

Daddy Issues. [Calum Hood]Where stories live. Discover now