Where is this going to 18+

43.5K 340 20
                                    

Overal waar ik kijk zie ik mannen om me heen die naar me kijken. De blik die ze in hun ogen hebben verraadden lust en hebberigheid. Ik weet niet of het komt doordat ik seks uitstraal of door mijn mooi gebruinde benen, ronde welvingen, lange bruine krullen en mijn symmetrische gezicht. Alles is zongebruind en aan mijn lichaam geen plastische chirurgie. Zoals Patrick altijd zegt. 'Je bent een natuurlijke schoonheid.'

Toch lukt het mij nooit om een vaste relatie te beginnen met een man. Ik krijg genoeg aandacht van mannen, maar veelal op seksueel gebied. Als ik in een bar ben dan draaien alle mannelijke hoofden mijn kant op. De vrouwen zie ik minachtend naar me kijken.

'Wil je misschien wat drinken?' vraagt een man rechts naast mij. Ik kan het niet helpen door te denken dat als hij zijn ogen open doet hij ziet dat er al een drankje voor mij staat. Ik draai mijn hoofd naar hem en kijk hem aan. Ik zie hem slikken en hij gaat met zijn tong langs zijn lippen. 'Zoals je ziet heb ik al een drankje maar bedankt voor het aanbod,' wimpel ik hem af. De man kijkt nerveus en lijkt niet goed te weten wat hij moet met dit antwoord.

'Hey Gregor, waar was je nou man? We waren je aan het zoeken.' Mijn ogen zoeken de man die dit zegt en blijven hangen bij een lekker ding met zwart haar die er goed gekleed uitziet. Mijn ogen dwarrelen naar beneden en kunnen wel raden wat voor lichaam hij onder zijn pak verstopt.

Mijn ogen schieten in een keer omhoog als Gregor zijn hand op mijn knie legt. 'Ik was net even gezellig met deze vrouw naast me aan het praten.' Ik kijk Gregor met grote ogen aan en daarna kijk ik naar de nog onbekende man die Gregor aan het zoeken was. Ik sta op en loop naar de onbekende man. Ik sta vlakbij hem als ik zijn aftershave ruik en er gaat een trilling door mijn lijf. Wat ruikt hij lekker. Ik buig me naar hem toe. 'Volgens mij weet jij wel hoe je een vrouw moet behagen,' fluister ik in zijn oor. Hij kijkt me aan en ik zie een glimlach rond zijn mond. Zijn mond trekt nu mijn volledige aandacht en ik kan mijn ogen er niet meer vanaf houden. 'Dat hangt volkomen af van de omstandigheden en de omgeving,' zegt zijn zware stem die pulseert door mijn lichaam. Ik doe mijn mond open om wat te zeggen, maar Gregor is opgestaan en neemt zijn vriend bij de hand en trekt hem mee. Ik volg ze met mijn ogen totdat ik zie dat ze bij een tafel stil staan waar meerdere mensen zitten. Ik zie dat hij zich omdraait naar mij en zijn schouders ophaalt. Ik draai me weer om naar mijn barkruk en ik ga weer zitten. Geen aandacht aan besteden, hij komt vanzelf terug maar mijn lichaam wil echter wat anders. Die wil om hem heen hangen. Zijn lippen proeven en voelen hoe hij met zijn handen van mijn borsten naar mijn kont toegaat en hier zachtjes in knijpt. Ik doe mijn ogen dicht en geniet van mijn gedachten.

Plotseling voel ik een hete adem langs mijn nek gaan waardoor mijn haren recht overeind gaan staan. Ik ruik weer die heerlijke aftershave. 'Volgens mij waren wij nog niet klaar met elkaar?' hoor ik hem zacht en hees fluisteren in mijn oor. Ik draai me om en kijk in de mooiste zeeblauwe ogen die ik ooit heb gezien en dan die prachtige glimlach erbij met kuiltjes in zijn wangen die me doen smelten waar ik bij sta. Voor het eerst ben ik sprakeloos tegenover een man. Daar waar ik altijd een woordje klaar heb, komt er nu helemaal niks over mijn lippen. Hij komt een stapje dichterbij en staat zo dicht tegen me aan dat mijn lichaam schreeuwt om aangeraakt te worden. Hij buigt naar voren en draait aan mijn krullen om deze vervolgens achter mijn oor te doen. Daarbij raakt hij mijn oorlel aan en het voelt alsof ik in de brand sta. 'Hoe heet je?' vraagt hij. 'Ik ben Esmeralda en hoe mag ik jou noemen?' zeg ik met een stem vol verlangen.

'Ik ben Michael, leuk je te ontmoeten. Sorry van Gregor net, hij kan nog weleens impulsief zijn,' zegt hij met een kleine glimlach rond zijn lippen waardoor het kuiltje bij zijn wang weer zichtbaar is. Gebiologeerd kijk ik naar zijn mond. Bij ieder woord wat hij zegt smacht ik er steeds meer naar om zijn lippen te proeven.

'Maakt niet uit, dit soort dingen maak ik wel vaker mee.' Michael kijkt me onderzoekend aan en ik vraag me af of ik iets verkeerds heb gezegd of gedaan. Zonder dat ik het wil bloos ik onder zijn blik en ik merk dat ik mijn best moet doen om hem niet hier te bespringen. 'Heb je zin om ergens anders heen te gaan?' vraagt Michael. Ik knik en ik loop achter hem aan naar de uitgang. Michael draait zich om en steekt als groet zijn hand op naar het tafeltje waar hij eerder naar toe werd gebracht door Gregor. Ik zie de mensen bij het tafeltje lachen en sommige steken hun hand op. Daarna draait hij zich om naar mij. 'Zo, nu gaan wij genieten van elkaar,' zegt hij met een knipoog.

Vreemd dat deze woorden zoveel lust opwekken dat ik alleen maar kan knikken en zijn woorden kan beamen.

Where is this going 18+Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz