Pain and pleasure

16.5K 195 11
                                    

Ik draai me gelijk om en in mijn hoofd ga ik na wat ik allemaal moet doen om ervoor te zorgen dat ik hem rustig kan maken.

Ik moet luisteren naar wat hij zegt.

Ik moet mijn mond houden.

Als hij een vraag stelt moet ik gelijk antwoord geven.

Michael onderbreekt mijn gedachten. 'Handen naar achteren,' commandeert hij. Ik doe gelijk mijn handen naar achteren. Ik voel dat hij met zijn handen en het touw langs mijn heupen gaat en er gaat een siddering door mijn lichaam. Het touw gaat om mijn buik en hij neemt mijn handen beet waar hij het touw een keer omheen draait en hier een knoop in legt. 'Lopen,' zegt hij, vastbesloten wat hij wil.

Ik voel dat hij trekt aan het touw en ik loop met hem mee. Het is spannend omdat ik niet kan zien waar we heen lopen. Ik voel dat mijn handen iets omhoog getrokken worden. 'Ga zitten,' zegt hij. Ik kijk achterom om te kijken waarop ik moet zitten. Ik zie de bank staan en ben blij dat hij voor iets zachts heeft gekozen.

Als ik zit hoor ik dat Michael het touw vast maakt. Ik hoor hem lopen en dan zie ik dat hij voor me staat. Ik kijk omhoog zodat ik hem kan aankijken. Ik kan de woede en lust van zijn gezicht aflezen. Ik weet niet zo goed wat ik moet verwachten. De spanning is te snijden tussen ons. Ik zie dat hij me blijft aankijken. Ik kan de intensiteit van zijn blik niet meer aan en laat mijn blik naar beneden glijden. Hij zakt door zijn knieën en pakt mijn kin hard beet. Hij duwt mijn kin omhoog zodat ik hem moet aankijken. Hij komt steeds dichterbij en zijn lippen raken net niet de mijne als hij mijn hoofd weer los laat. Hij staat weer op en ik laat mijn hoofd naar beneden hangen.

Ik zie hem weg lopen. Ik moet me inhouden om niet te vragen wat hij gaat doen. Ik vraag me af wat hij aan het doen is. Zal hij me hier weer zo laten zitten? Mijn handen worden zo langzamerhand gevoelloos. Ik zie dat hij terug komt, naakt. Ik laat mijn ogen over hem heen glijden en ik voel me nat worden. Ik wil met mijn handen over zijn glanzende en sterke spieren heen glijden. Ik zie dat hij opgewonden wordt van het aanzicht wat hij heeft van mij. Ik moet erom glimlachen.

Zijn handen glijden over zijn lichaam en ik kijk met grote ogen wat hij doet. Hij stapt steeds dichterbij terwijl zijn handen over zijn lichaam glijden. Ik slik als hij vlak voor me staat. 'Dit is wat je wilt hé?' fluistert hij hees in mijn oor. 'Ja,' zeg ik schor. Ik hoor hem lachen.

Zijn handen glijden over mijn schouders naar mijn armen. Ik doe mijn ogen dicht en geniet van zijn aanrakingen. Zijn handen gaan weer terug en glijden van mijn schouders naar mijn borsten, zo verder naar mijn buik. Hij doet zijn handen onder mijn billen en zet me iets anders neer op de bank. Ik leun nu wat meer naar achteren. Zijn handen gaan van mijn billen terug naar mijn buik. Hij pakt het touw beet en trekt me iets omhoog. Ik voel het touw in me snijden en bijt op mijn lip. Hij schuift een zacht hoog kussen onder me waardoor mijn bekken hoger liggen. Het touw voelt pijnlijk aan nu, aangezien overal druk op staat.

Ik hoor dat hij wegloopt en ik doe mijn ogen open om wat te zien. Dan wordt het donker en voel ik dat hij iets voor mijn ogen doet. Ik doe mijn ogen weer dicht en luister goed wat hij doet. Ik voel dat hij met zijn handen mijn borsten masseert. Hij staat achter me want ik voel zijn armen langs mijn hoofd. Hij knijpt hard in mijn borst en ik kreun. De grens tussen pijn en plezier is dun. Ik hoor iets trillen en voel het tegen mijn klit. Ik adem diep in en uit. Ik hoor zijn ademhaling langs mijn gezicht gaan. Ik weet dat hij dichtbij is en het frustreert me dat ik hem niet kan aanraken. 'Luister goed naar wat ik zeg,' zegt hij, dichtbij mijn oor. 'Als je praat zonder dat ik iets vraag laat ik je niet klaar komen. Als ik je vraag iets te doen, dan doe je dit gelijk anders laat ik je niet klaar komen. Je komt pas klaar als ik je daarvoor toestemming geef. Begrepen?'

Het is lastig om op zijn woorden te concentreren, aangezien ik bijna een orgasme krijg. 'Ja, ik begrijp het,' zeg ik knikkend. Hij haalt het trillende weg en ik voel een koude vlaag langs me heen gaan. Die kou voelt fijn aan tegen de warmte. 'Mond open,' zegt hij.

Zonder te aarzelen open ik mijn mond. Hij duwt het trillende naar binnen. Het is klein en hard. 'Maak het nat met je mond.' Ik begin ijverig te zuigen. Ik proef mezelf. 'Geef,' eist hij. Ik open mijn mond en hij pakt het uit mijn mond. Hij gaat via mijn borsten naar mijn buik. De trillingen voelen aangenaam tegen mijn lichaam. Hij laat het weer rusten op mijn klit. Ik probeer mijn rug te krommen om meer te voelen maar ik merk dat dit niet kan vanwege de spanning van de touwen.

Dan voel ik dat hij het trillende naar binnen duwt. Ik voel dat hij met zijn tong mijn tepel in zijn mond neemt, terwijl hij met zijn andere hand mijn andere borst masseert. Wat een explosies aan verschillende gevoelens. Pijn, lust en genot. Er komt een kreun uit mijn mond en ik voel Michael glimlachen tegen mijn borst. Hij bijt op mijn tepel en rolt mijn tepel tussen zijn vingers. Hij gaat al bijtend naar boven en pakt mijn haar vast. Hij trekt mijn hoofd zachtjes naar achteren en bijt in mijn oorlel. Ik voel de druk van hem op de bank wat ervoor zorgt dat er nog meer druk op mijn handen staat. De pijn vermengt met het genot wat ik voel is een andere dimensie. Het gevoel is onbeschrijflijk.

Hij glijdt met zijn vingers over mijn gezicht en strijkt met zijn duim over mijn mond. 'Mond open,' fluistert hij hees. Ik open mijn mond en ik voel zijn piemel naar binnen glijden. Ik lik en zuig hem helemaal naar binnen. Ik hoor hem diep inademen. 'Holy shit, amado,' kreunt hij.

Hij pakt mijn haar weer beet zodat hij controle heeft over mijn hoofd. Hij duwt zichzelf langzaam naar binnen en weer naar buiten. Dan komt hij terug met een harde stoot en neukt me hard in mijn mond. Ik proef zijn voorvocht terwijl hij hard heen en weer stoot. Ik hoor aan zijn ademhaling dat hij klaar komt. Hij trekt zich naar buiten op het moment dat hij klaar komt en spuit over me heen. Ik lik aan mijn lippen als ik zijn eikel weer tegen mijn lippen aanvoel. 'Lik,' zegt hij met rauwe stem.

Ik lik zijn eikel helemaal schoon. Dan voel ik de druk van de bank weer verlichten en voel ik dat hij het trillende uit me haalt. Nu pas voel ik dat ik zelf aan het trillen ben omdat ik smacht naar verlossing. Ik voel dat hij met zijn nagels over mijn buik heen gaat. Dit bezorgt een siddering in mijn binnenste.

Hij stoot in een keer hard naar binnen. Mijn adem stokt van de ruwheid. Hij gaat heel langzaam weer eruit. Nu had ik gewild dat ik wat kon zien. Ik zet me schrap voor het geval hij nog een keer naar binnen stoot maar dat gebeurt niet. Hij duwt het trillende nu tegen mijn kontgaatje aan en ik voel dat het glibberig is. Hij duwt het verder naar binnen en ik hou mijn adem in tegen de pijn. Terwijl hij het trillende verder duwt stoot hij weer naar binnen. Ik geef een kreet van de onverwachtse beweging. Hij blijft nu hard naar binnen stoten terwijl hij het trillende verder duwt. Ik wist niet dat dit zo'n genot kon opleveren. Ik wil met hem meebewegen, maar dit kan niet.

'Kom klaar voor me!' Zijn bevelende stem zorgt ervoor dat ik alles om me heen vergeet en me concentreer op het genot wat hij me geeft. Hij stoot hard naar binnen en naar buiten, het trillende in mijn kont duwt hij heen en weer en dit zorgt ervoor dat ik klaar kom terwijl ik zijn naam schreeuw. Hij duwt zich tegen me aan en haalt tegelijkertijd het trillende weg. Ik voel mijn tranen langs mijn wangen gaan.

Michael haalt het lapje voor mijn ogen weg, maar ik hou mijn ogen gesloten. Hij maakt me voorzichtig los en houdt me daarna vast. 'Je bent de beste,' fluistert hij in mijn oor. Hij wiegt me heen en weer terwijl mijn tranen blijven stromen. Dit is zoveel, de pijn en het genot. Ik voel dat hij me optilt en zacht op het bed neer legt. Hij houdt me stevig vast terwijl hij achter me ligt. 'Je kan me wel gehoorzamen,' fluistert hij. Het is het enige wat ik nog hoor voor ik in slaap val.

Where is this going 18+Where stories live. Discover now