Home

8.4K 139 13
                                    

Vol kracht trek ik eraan. De zweetdruppels staan op mijn hoofd. Mijn handen zijn zo glibberig dat ze van het koude metaal afglijden. Ik veeg hard mijn handen aan mijn broek af en ik pak het weer vast. Hard kreunend geef ik een ruk. Dan laat het los en val ik keihard op de grond. Mijn kont voelt gelijk beurs aan en ik krabbel weer overeind. Met mijn handen druk ik op mijn kont. Het geeft een onaangenaam gevoel en ik sta er een beetje beteuterd bij. Michael staat me geamuseerd aan te kijken 'Dat viel niet mee,' zegt hij met een schuine glimlach.

Ik veeg mijn voorhoofd af en zucht diep uit. Ik kijk hem aan terwijl ik mijn deur openmaak met de sleutel die ik moest lostrekken uit de bloemenpot. 'Ja, maar een handje helpen daar doe je niet aan,' snuif ik.

Zijn vibrerende lach weerklinkt. 'Als jij gewoon altijd je sleutels bij je hebt, hoef je ook niet zo moeilijk te doen,' antwoordt hij knipogend.

Als ik thuis ben heb ik mijn sleutels altijd binnen liggen maar wanneer ik van huis wegga berg ik ze altijd buiten op. Mijn sleutels neem ik nooit mee. Ik stop ze altijd ergens anders. De ene keer in een bloemenpot, de andere keer onder mijn mat en de volgende keer onder de tafel of stoelen in de tuin. Het is een gewoonte geworden waar ik niet meer vanaf kom.

Michael loopt nonchalant achter me aan naar binnen. Ik zie dat hij de ruimte in zich opneemt. 'Ja, ik weet het. Het is niet zoveel, maar dit is mijn stulpje en ik ben er verdomd trots op,' zeg ik trots. Zijn ogen glijden van mij naar de ruimte achter mij en hij loopt langs me. 'Ik heb niet zoveel geld om alles zo perfect te maken als dat het zou moeten zijn. Soms zou ik willen dat het meer was dan wat ik nu heb.' Ik zucht diep en ga verder met mijn relaas. 'Het is eigenlijk gewoon een krot vergeleken met wat jij allemaal hebt,' zacht voeg ik eraan toe 'wat een armoe.'

Ik laat mijn hoofd naar beneden vallen en ik friemel aan mijn shirt. Ik voel Michael zijn vingers onder mijn kin en hij duwt mijn gezicht omhoog. Vol bewondering kijkt hij me aan. 'Je moet jezelf niet zo naar beneden halen. Ik vind het prachtig, het is zoals jij bent,' zegt hij eerlijk.

'Pfff, armoe, ik? Dat vindt jij prachtig? Ik kan het me niet voorstellen, want dit,' ik gebaar met mijn hand de ruimte rond 'is een bouwval vergeleken met jouw villa. Dus bespaar me je medelijden.'

Grommend pakt Michael mij beet en sleept me mee naar mijn kleine maar smaakvolle ingerichte slaapkamer. Hij gooit me op bed en duikt bovenop me. Zijn handen pakken de mijne beet en hij houdt ze boven mijn hoofd. Hij duwt ruw zijn mond op de mijne. 'Wanneer,' hij bijt op mijn lip, 'ga,' hij bijt in mijn nek, 'jij,' hij bijt in mijn oorlel, 'luisteren?' Hij kijkt me aan met vuur in zijn ogen en ik moet glimlachen.

'Als ik de keuze heb, zal ik nooit luisteren,' zeg ik zacht. Even zie ik verwarring in zijn ogen. Ik til mijn hoofd op en strijk met mijn lippen langs zijn lippen. Het lijkt of hij ontwaakt en zijn handen glijden langs mijn lichaam. Zijn hongerige blik glijdt van mijn gezicht naar beneden. Zijn handen doen wat zijn hongerige blik laten zien. Voor ik het weet is mijn broek uit en ik hoor dat hij zijn gulp open ritst. Ik hou mijn adem in als hij steeds dichterbij komt.

Alles in me klopt en het enige wat ik wil is hem. Zijn handen pakken mijn handen weer beet en hij houdt ze omhoog. Zijn warme adem strijkt langs mijn oor en nek, terwijl ik zijn piemel voel kloppen. Met een hand houdt hij mijn handen vast en zijn andere glijdt over mijn shirt naar beneden. Hij oefent druk uit op mijn buik, terwijl hij zacht naar binnen glijdt. Ik verwelkom hem maar al te graag en sluit mijn ogen. Hij trekt terug. 'Kijk me aan, ik wil zien hoeveel je van me geniet,' fluistert hij hees. Ik open mijn ogen en ik zie liefde ik zijn ogen doorschemeren.

Hij glijdt weer bij me naar binnen en ik krom mijn rug. Zijn hand gaat naar mijn wang en hij aait me zacht. Zijn bewegingen zijn traag en gekmakend. De tranen wellen op in mijn ogen van de hoeveelheid liefde die hij uitstraalt. Zijn ogen blijven mijn ogen vasthouden. Ik slik een brok weg in mijn keel en bevochtig mijn lippen met mijn tong. Hij legt zijn handen naast mijn hoofd neer en ik sla mijn armen direct om hem heen. Ik trek hem dicht naar me toe en blijf hem stevig vasthouden. 'Je bent zo liefdevol,' mijn stem klinkt hoog en een traan rolt over mijn wang.

Zijn armen glijden onder mijn rug en hij houdt me stevig vast terwijl hij het ritme steeds sneller laat gaan. Mijn ogen sluiten zich wederom en ik snuif zijn heerlijke geur op. Mijn tong liefkoost zijn nek. Een kreun ontsnapt uit mijn keel als hij plotseling heel snel gaat. Hij duwt me hard tegen zich aan en ramt bij me naar binnen. Onze climax bereiken we tegelijkertijd.

Hij kust me in mijn nek. 'Ik moet weg,' zegt hij. Beteuterd kijk ik hem aan. 'Nu al?' vraag ik sip. Lachend staat hij op en rekt zich uit. Ik laat mijn ogen over zijn lichaam gaan en een kreun ontsnapt uit mijn mond. Hij kijkt achterom en lacht zijn mooiste glimlach, waar ik gelijk week van word. Hij loopt naar me toe en buigt naar mijn lippen, die hij in zijn mond zuigt. Als hij me weer los laat lik ik met mijn tong langs mijn lippen. 'Ja, ik moet nu al weg. Ik moet naar een bespreking over de onderhandelingen,' zegt hij.

Zijn hand legt hij op mijn wang en hij kijkt me met een intense blik aan. 'Ik wil je vanavond weer zien,' eist hij. Mijn mond voelt opeens kurkdroog en ik knik. Nagenietend blijf ik liggen en kijk ik hoe hij zich aankleedt. Als hij klaar is loopt hij naar me toe en legt zijn hand op mijn heup. Het vuur ontvlamt gelijk in mij en ik leg mijn armen om zijn nek. Ik trek hem dichter naar me toe en ik neem bezit van zijn mond. Ik woel met mijn handen door zijn haar en probeer hem naar me toe te trekken. Hij glimlacht tegen mijn oor. 'Vanavond gaan we weer spelen,' klinkt zijn hese stem in mijn oor.

Hij geeft me een kus en loopt naar de deur. 'Tot vanavond,' zegt hij met een knipoog.

Where is this going 18+Where stories live. Discover now