Exciting

25.5K 270 13
                                    

Nadat ik de verlossende woorden heb uitgesproken pakt hij mij beet en zoent me hard op mijn mond. Hij trekt zich terug en kijkt me met lust in zijn ogen aan. 'Kom, dan gaan we nu plezier maken,' zegt hij.

Hij pakt mijn hand weer beet en neemt me mee de kamer in. Zacht sluit hij de deur van de kamer. Ik slik, niet wetend wat er verwacht wordt van mij. Hij neemt me mee richting het bed en hij duwt me langzaam op bed zodat ik kom te zitten. Hij laat me los en gaat weer rechtop staan. Ik kijk hem aan en ik wil hem zo graag!

Hij doet zijn stropdas af en doet de eerste knoopjes van zijn overhemd open. Ik ga met mijn tong over mijn lippen. Hij buigt zich naar me toe en doet zijn stropdas voor mijn ogen en trekt hem hard aan. Ik schrik van deze hardheid en adem diep in. 'Rustig maar, ik zal voorzichtig met je doen.' Dit kalmeert me en ik ontspan weer. 'Voor nu,' zegt hij terwijl ik de grijns in zijn stem hoor weerklinken.

Ik hoor iets kletteren. 'Wat doe je?' vraag ik. Hij zegt niks. Het enige wat ik voel is dat hij mijn handen pakt en deze met handboeien vastmaakt aan het bed. Dat hoorde ik dus kletteren. Mijn oren zijn gespitst om te luisteren wat hij doet. Ik hoor een diepe zucht alvorens zijn handen op mijn lichaam. Ik krijg direct kippenvel, mijn zintuigen zijn hyper alert doordat ik niets kan zien en vastgebonden lig.

Zijn handen gaan naar beneden, langs mijn lippen, mijn borsten, mijn heupen en mijn benen. Ik hoor hem zwaar ademhalen. Hij scheurt mijn blouse open waardoor er een gil ontsnapt uit mijn mond. Hij haalt mijn borsten uit mijn bh en likt er met zijn tong aan. Ik kreun en duw mezelf omhoog. Hij bijt in mijn tepel. 'Niet te hebberig, anders krijg je helemaal niks,' klinkt zijn hese stem. Ik sidder van verlangen. Hij gaat verder met het liefkozen van mijn borsten. Ik voel dat zijn handen mijn rok optillen en mijn slipje uittrekt. Ik haal zwaar adem en luister intens naar wat hij doet. Opeens zijn zijn handen en tong weg en het aangename gevoel verdwijnt.

Ik voel iets kouds tegen mijn benen aan en hij duwt met zijn handen mijn benen uiteen.
Het koude kruipt van mijn onderbenen naar mijn bovenbenen. Ik lig te woelen. 'Wat is dat? Wat doe je?' vraag ik onzeker. Opeens voel ik dat er ruw een hand op mijn mond wordt gelegd en ik hoor een scherpe en diepe ademhaling bij mijn oor. 'Nu moet je echt je kop houden en stil liggen. Ik wil je helemaal suf neuken, hard mijn pik in je kut duwen,' sist hij in mijn oor. Ik adem diep in. 'Sssstt, niet meer vragen wat ik doe. Ik wil je de eerste keer niet te hard aanpakken,' zegt hij op zachtere doch dwingende toon.

Ik slik en probeer mezelf te kalmeren. Wat heb ik me in vredesnaam op de hals gehaald? Waarom heb ik gezegd dat ik zijn slaaf wil zijn?
Hij kust mijn hals en gaat steeds verder naar beneden. Hij likt mijn borsten en het verlangen komt heviger terug. Ik moet mijn best doen om stil te liggen want ik wil hem zo graag. Het koude gevoel keert weer terug bij mijn onderbenen, gevolgd door zijn warme tong. Het koude werkt zich omhoog via mijn benen, zijn tong volgt. Ik doe mijn benen wijder open, ik wil hem voelen. Hij spreid mijn lippen en legt het koude op mijn klit. Ik zuig lucht naar binnen en kreun. Ik hoor hem grinniken. Het koude maakt plaats voor zijn tong en hij duwt het koude naar binnen. 'Wat ben je ongelooflijk nat,' hoor ik hem goedkeurend zeggen.

Ik merk dat ik bloos en kreun harder. Hij zuigt hard op mijn klit, voordat hij het koude weer op mijn klit legt. Hij duwt het koude weer in me en slaat zacht op mijn klit. Heftig kreunend voel ik mezelf al samentrekken van een aankomend orgasme. Hij haalt het koude uit mijn kut en ik voel dat hij naar boven kruipt. 'Mond open!' beveelt hij me. Ik doe mijn mond open. Hij laat het koude in mijn mond glijden en nu voel ik dat het een ijsklontje is met mijn smaak. 'Ben je nu klaar voor wat warms?' vraagt hij. Ik hoor hem zijn broek uitdoen. Ik knik snel, wetende dat het niet uit maakt wat ik doe.

Ik voel dat hij me ruw oppakt en op mijn zij draait. De handboeien snijden in mijn polsen. Ik bijt op mijn lip om geen geluid te maken. Hij slaat me hard op mijn billen en zegt met een luide stem. 'Als ik je wat vraag dan geef je antwoord, duidelijk?' Ik knipper mijn tranen weg. 'Ja,' zeg ik zacht. Nog een harde klap op mijn billen. 'Een duidelijk antwoord wil ik horen,' brult hij. Zijn stem laat mijn lijf vibreren. Ik schraap mijn keel. 'Ja, ik wil wat warms,' zeg ik.  Hij geeft een kus op mijn billen en hij draait me weer om. 'Goed zo, grote meid,' zegt hij goedkeurend. De pijn die de handboeien hebben gebracht dringen weer terug.

Hij tikt met zijn piemel tegen mijn mond en ik open mijn mond gretig. Ik pijp hem hard en ik hoor hem kreunen. Hij neemt het ritme van me over en neukt mijn mond. Na een tijdje trekt hij zich terug en komt op me liggen. Hij duwt zijn piemel naar binnen en ik kreun. 'Omdat je zo snel leert, krijg je een beloning,' kreunt hij.  Hij beweegt steeds harder heen en weer. Ik kreun en beweeg met hem mee. Ik voel dat ik in extase raak. Hij haalt zijn piemel terug en ramt hem in een keer naar binnen. Ik slaak een kreetje en ik luister naar zijn raspende ademhaling. Hij gaat met zijn hand naar mijn klit en draait rondjes. Dit is me teveel en ik kom klaar. Vlak daarop komt hij klaar. Hij geeft me een kus op mijn neus en maakt me los.

Hij helpt me overeind en kijkt in mijn ogen, zoekend naar bevestiging of het goed was. Ik zeg niks en kijk beschamend weg. Hij tilt mijn kin op zodat ik hem kan aankijken. 'Ben je oké?' vraagt hij terwijl hij me onderzoekend aankijkt. 'Ja, ik ben oké,' zeg ik met trillende stem. Hij streelt mijn arm. 'Wil je blijven slapen?' vraagt hij. 'Ja, graag,' zeg ik met zachte stem. Ik heb er behoefte aan dat hij me liefdevol vasthoudt. Hij trekt zijn boxer aan en komt naar me toe. 'Kom maar, dan breng ik je naar je kamer,' zegt hij terwijl hij zijn hand op mijn rug legt en me meeneemt. Mijn kamer? Ik ben benieuwd waar we heen gaan. Ik zie dat we naar een deur lopen en hij opent de deur. Hij kijkt me aan. 'Hier mag je slapen,' zegt hij en knikt naar binnen. Ik kijk de kamer rond en zie een bed staan welke opgemaakt is met een klamboe. Een kaptafel staat tegenover het bed waarnaast een deur zit. Naast het bed bij het raam staat een grote kledingkast. De kleuren die de muren hebben zijn zacht van kleur, de gordijnen zwart en het rode tapijt ziet er zacht uit.

Hij kijkt naar mijn polsen waar rode striemen zichtbaar zijn van de handboeien. Hij kijkt me recht aan. 'Heb ik je pijn gedaan?' vraagt hij. Ik schud nee tot ik besef dat ik moet antwoorden. Ik kijk hem aan met grote ogen. 'Nee,' zeg ik luid en duidelijk.

Hij omvat mijn gezicht met zijn handen en drukt zacht zijn mond op de mijne. 'In de kamer ben je mijn slaaf, dan behoor je je te gedragen tot míjn regels,' fluistert hij tegen mijn lippen. Hij houdt me iets van zich af en kijkt me aan. 'Daarbuiten mag je je eigen ding doen, alleen is de regel dat je alleen met mij neukt,' zegt hij. Hij geeft een teder kusje op mijn lippen. Ik vecht tegen mijn tranen en ik knik. Hij leidt me naar het bed en slaat het dekbed open. Hij laat me liggen en slaat het dekbed weer terug. Hij geeft me een kus op mijn voorhoofd. 'Slaap lekker,' zegt hij. Ik ben zo vermoeid dat ik niks meer terug kan zeggen en ik snel in een onrustige slaap beland.

Where is this going 18+Where stories live. Discover now