Those feelings are undeniable

10.5K 158 14
                                    

De ontspannen Michael is gelijk weg na die vier woorden die ik heb gezegd. Ik kijk hem onderzoekend aan. Ik kus hem in zijn nek, maar hij duwt me iets weg. 'Heb je dan helemaal niets begrepen van wat ik net heb gezegd?' fluistert hij met op elkaar geklemde kaken. Ik kijk hem verward aan.

Jezus, hoe moet ik hier nu weer op reageren. 'Uh, uh, jjjjawel,' stamel ik. Mentaal geef ik mezelf een klap. Wees niet zo'n onzekere trut, kom op, zeg wat je zeggen wilt. Ik schuif mezelf iets omhoog zodat ik hem kan aankijken. 'Je verleden heeft niets te maken met hoe ik mij voel als ik bij je ben. Hoe verslagen en beroerd ik mij voel als je niet bij me bent. Ik ben gelukkig, verliefd en stapel gek op je,' zeg ik oprecht. Ik zie de pijn in zijn ogen en ik doe er nog een schepje bovenop.

Ik kus hem op zijn voorhoofd. 'Ik,' vervolgens kus ik hem op zijn wang, 'hou,' daarna volgt zijn andere wang, 'van,' als laatste volgt zijn mond. Hij laat me het laatste woord niet uitspreken en zoent me hard terug. Hij duwt me zodat ik op mijn rug lig en gaat met zijn tong over mijn lippen. Ik geef niet toe en gefrustreerd pakt hij mijn handen vast en pint ze boven mijn hoofd. Ik geef een diepe zucht als ik zijn piemel stijf voel worden tegen mijn clitoris. Wat voelt dit goed. Zijn tong vindt nu een weg naar binnen. Onze tongen duelleren om wie het sterkste is. Zoals gewoonlijk ben ik de verliezer en snoert hij mij de mond met zijn liefkozingen.

Dan hoor ik een geluid. 'Shit,' vloekt Michael. Al vloekend en tierend duwt Michael zich van me af. Ik krijg het plotseling koud zonder zijn warmte om me heen.

'Ja, hallo,' zegt hij geïrriteerd. Ik kijk naar hem en zie dat hij met zijn mobiel aan zijn oor staat. Zijn woorden dringen amper tot me door. Ik volg met mijn ogen zijn gespierde rug, naar zijn billen en kuiten. Al zuchtend gaat mijn blik weer van beneden naar boven. Wat een goddelijk lichaam heeft hij toch. 'Juist, nee ik ben al onderweg,' zegt hij snel. Hij gooit zijn mobiel weg en kleedt zich aan. Dan ontwaak ik uit mijn dromende toestand. 'Wat is er? Waar ga je heen?' vraag ik.

'Er is een urgente meeting van een geldschieter, waar ik al had moeten zijn,' zegt hij gehaast. Ik sta op van het bed en ik sta geamuseerd te kijken hoe hij staat te klooien met zijn stropdas. 'Lukt het?' vraag ik met een grijns. Michael kijkt me aan en een schuine glimlach speelt om zijn mond. 'Nou nee, dat zie je,' zegt hij. 'Mijn secretaresse doet het altijd met liefde voor me.'

De geamuseerde blik valt gelijk van mijn gezicht af en ik voel een steek van jaloezie. Zijn grijns wordt breder als hij mijn gezichtsuitdrukking ziet veranderen. Ik sla hem op zijn borst. 'Dan moet je je secretaresse maar even opzoeken,' zeg ik gepikeerd.

Ik draai me om en loop weg van hem. Hij laat nu een harde lach horen en ik hoor dat hij dichterbij komt. Ik voel zijn hand om mijn bil en zijn andere arm schuift om mijn middel. Hij staat tegen mijn rug aan. 'Bespeur ik hier enige jaloezie, amado?' fluistert hij in mijn oor. Koppig schud ik mijn hoofd en ik probeer me uit zijn greep te bevrijden. 'Niet doen, ik moet zo weg en ik kan daar niet aankomen terwijl mijn broek strak staat van de spanning,' zegt hij grommend.

'Misschien kan je secretaresse je daar ook wel bij helpen,' zeg ik venijnig. Zijn hele lichaam schudt heen en weer van het lachen. 'De enige die me daarbij helpt is een wulpse, koppige, lieve, lekkere dame,' zegt hij met een speelse glimlach rond zijn mond. 'Oh wacht, ik ben jaloerse nog vergeten.' Hij lacht nog harder om zijn eigen grapje.

'Nou ik hoor dat je het erg naar je zin hebt, die meeting is zeker niet zo urgent?' vraag ik met opgetrokken wenkbrauw. Hij maakt zich van me los en draait me om. Hij duwt me tegen hem aan en alle speelsheid uit zijn stem is verdwenen. 'Ik wil bij je blijven maar ik moet gaan. Godsamme, wat ben jij onverbiddelijk,' zegt hij. Er speelt een glimlach om mijn mond en ik weet dat mijn revenge is aangekomen. Zijn lippen vinden de mijne en kussen me teder. 'Ik zie je zo weer, het duurt niet lang.'

'Oké, doe voorzichtig,' zeg ik. Hij knikt en loopt weg.

Ik kijk de kamer rond en besluit om even te gaan liggen op het bed. Het is nog maar middag en voor mijn gevoel heb ik er al weer een week op zitten. Ik laat mijn gedachten gaan over zijn woorden. Ik ben een weeskind. Hij heeft me duidelijk laten weten hoe hij zich voelt. Het is een mengeling van angst en boosheid en aan de andere kant een van liefde en aanbidding. Ik snap dat het verscheurend is. Ik moet meer te weten komen over zijn verleden om hem te helpen.

Om ervoor te zorgen dat hij verliefd wordt op mij, dat hij mij kan liefhebben, dat hij van me kan houden.

------------

A/N just a refiller, sorry voor het korte hoofdstuk. Inspiratieloooosssss

Where is this going 18+Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu