Work trip

14.5K 201 27
                                    

De rest van de vlucht probeer ik een gesprek met Michael te starten. Hij wordt echter iedere keer gebeld en op een gegeven moment haalt hij zijn laptop uit zijn tas. 'Mag ik er even langs?' vraag ik snel voor hij zijn laptop open klapt.

Michael kijkt me verbaasd aan. 'Wat ga je doen?' Ik kijk hem aan. 'Ik moet naar het toilet toe,' zeg ik.

Michael lijkt te twijfelen maar staat dan op. 'Moet ik met je meelopen?'

Ik moet lachen. 'Nee hoor, ik kan niet verdwalen in een vliegtuig.'

Als ik wil weglopen voel ik een hand op mijn arm. Michael trekt me naar hem toe en kust me hard op mijn mond. 'Als je binnen vijf minuten niet terug ben kom ik je zoeken,' fluistert hij tegen mijn lippen aan. Ik geef hem een glimlach en loop weg. Wat kan hij toch bazig zijn. Binnen vijf minuten moet ik heus wel redden maar om me dan te gaan zoeken, vind ik een beetje ver gezocht. Ik schud mijn hoofd en loop verder door het vliegtuig heen.

Als ik vooraan het vliegtuig kom en om me heen kijk bedenk ik me dat ik ook achter in het vliegtuig naar het toilet had gekund. De steward knikt vriendelijk en ik loop het toilet hokje binnen. Ik kijk naar mezelf in de spiegel en ik zie dat mijn krullen kroezen. Ik moet glimlachen om wat er net is gebeurd.

Klaarkomen in een vliegtuig, dat is me nog nooit overkomen. Ik trek mijn broek naar beneden en ga zitten op het toilet. Dan hoor ik gebons op de deur. Zijn de vijf minuten nu al voorbij? 'Even wachten, ik ben bijna klaar,' roep ik. Ik hoor nog meer gebons op de deur. Geïrriteerd trek ik mijn broek omhoog en doe ik het hokje open. Ik zie een verhitte Michael naar me kijken en hij stapt het hokje binnen. Ik zie de steward kijken voordat Michael de deur dicht doet.

Het is zo klein dat we tegen elkaar aan staan. 'De vijf minuten zij-,' start ik mijn zin. Michael legt zijn vinger op mijn lippen waardoor ik niet verder kan praten. Mijn hart bonst in mijn keel. Even serieus, we gaan geen seks hebben in een toilet hokje van een vliegtuig. Hij haalt zijn vinger van mijn lippen en maakt zijn broek open. 'Michael, ik weet nie-,' zeg ik nerveus. Weer legt hij zijn vinger op mijn lippen zodat ik niet verder kan praten. Ik raak geïrriteerd en sla zijn hand weg. 'Luister nou even,' roep ik iets te hard. Ik zie iets in zijn blik veranderen en ik weet dat ik fout zit. Hij duldt geen tegenspraak en wat ik doe is fout.

Hij draait me snel om en pakt me vast bij mijn heupen. Hij duwt mijn heupen naar achteren waardoor ik zijn erectie tegen mijn billen voel. Ik voel zijn handen omhoog gaan en ze kneden mijn borsten. Ik voel zijn versnelde ademhaling langs mijn oor gaan. 'Jij moet luisteren naar wat ik zeg, amado. Hou op met spelletjes spelen en laat me je hard nemen,' sist hij in mijn oor. Ik slik en ik weet dat ik beter niks kan zeggen.

Dan hoor ik gebons op de deur. 'Is alles oké?' vraagt iemand aan de andere kant.

'J-ja hoor, ik kom er zo aan,' zeg ik stotterend. Michael draait me om en onze gezichten zijn dicht bij elkaar. Ik wil met mijn hand naar de deur gaan als Michael hem vastpakt. Ik weet dat ik beter niet tegen hem kan ingaan maar dit kan gewoon niet. Hij kijkt me intens aan en ik schud mijn hoofd. 'Nee, niet hier, dit kan niet,' fluister ik.

Ik trek mijn hand uit zijn greep en doe de deur open. Ik zie de steward naar mij kijken en dan naar Michael. Ik forceer een glimlach. 'Alles is in orde, bedankt,' stamel ik. Ik loop het hokje uit en loop terug naar mijn stoel. Ik kijk achterom maar ik zie dat Michael me niet volgt. Als ik bij mijn stoel ben ga ik met een diepe zucht zitten. Wat moet ik nou met deze man? Dit kan gewoon niet.

Ik laat mijn hoofd tegen de zijkant van het vliegtuig leunen en ik kijk naar buiten. Ik voel dat er iemand naast me komt zitten. Ik kijk opzij en ik zie dat Michael met zijn laptop op schoot zit. Ik zie dat zijn kaken gespannen staan en ik voel de spanning tussen ons. Hij kijkt me niet aan en blijft bezig op zijn laptop. Ik draai mijn hoofd weer en kijk naar buiten.

Where is this going 18+Where stories live. Discover now