Work trip the dinner

14K 188 8
                                    

Ik pak Michael vast bij zijn arm. Hij blijft gewoon doorlopen waardoor ik ook moet doorlopen. 'Michael dit kan echt niet,' zeg ik, terwijl ik hem probeer tegen te houden. 'Je zal het leuk vinden, amado,' zegt hij lachend. 'Ik kan me niet voorstellen dat ik dit leuk kan gaan vinden,' zeg ik snuivend.

De liftdeuren gaan open en de man vraagt waar we heen moeten. 'Naar beneden,' zegt hij. Zelfs tegen een vreemde is hij net zo veeleisend.

Michael duwt me tegen de achterkant van de lift aan en streelt met zijn hand langs mijn wang. Hij duwt zich tegen me aan en ik voel dat hij opgewonden is. Hij buigt met zijn hoofd naar mijn nek. Hij zuigt aan mijn nek. Dit laat me tintelen en ik moet me inhouden om niet te kreunen. 'Niemand zal weten dat je geen slipje draagt. Je moet je straks inhouden om me niet te bespringen, zo geil als je hiervan wordt,' fluistert hij hees in mijn oor. Ik doe mijn ogen dicht en concentreer me op mijn ademhaling om niet klaar te komen van zijn woorden.

Als we de lift uitlopen en een taxi instappen kan ik mijn nieuwsgierigheid niet meer bedwingen. 'Waar gaan we heen?' vraag ik. Hij kijkt me aan. 'De eerste onderhandelingen zijn vanavond. Er wordt een groot diner georganiseerd en we worden geacht daarbij aanwezig te zijn,' zegt hij. Ik buig me naar hem toe en gebaar naar mijn schoot. 'Ik kan toch niet daar naar binnen gaan wetende dat ik er zo bij loop,' zeg ik, doelend op het gemis van mijn ondergoed. Hij kijkt me van opzij aan en ik zie dat er een glimlach om zijn mond speelt. 'Dat kan je wel, want niemand weet het behalve wij,' zegt hij. Hij knipoogt naar me en ik voel me opgewonden. Het helpt niet dat hij me niet heeft laten klaarkomen. Ik voel alles tintelen en ik ben nog steeds nat.

Ik zie dat we bij een groot restaurant arriveren waar een rode loper voor ligt. Ik schuif onrustig heen en weer op de bank. Michael legt zijn hand op mijn bovenbeen. Ik adem diep in. 'Rustig amado, je maakt het jezelf moeilijk,' zegt hij beheerst. Ja hoor, ik maak het mezelf moeilijk. Mijn slipje zit in zijn broekzak en ík maak het mezelf moeilijk?

Michael stapt uit en biedt zijn hand aan. Ik pak zijn hand aan en stap omslachtig de taxi uit. Het jurkje is kort en ik moet mijn best doen om te verhullen wat eronder zit. Of beter gezegd, wat er niet onder zit. Hij biedt me zijn arm aan. Zo lopen we over de rode loper. 'Goedenavond meneer Aigles en mevrouw,' zegt de man met een beleefde glimlach. Michael knikt naar de ober en als een teken worden we naar een lange tafel gebracht.

Ik word met de minuut zenuwachtiger. Wat als iemand erachter komt dat mijn slipje in zijn broek zit? Michael stelt me voor aan de mensen die al aan tafel zitten. We gaan ook aan de tafel zitten en ik kijk om me heen tot ik een hand op mijn been voel. Ik kijk waar de hand vandaan komt en ik zie Michaels ogen glinsteren. Zijn hand gaat steeds verder omhoog. Ik schud bijna onzichtbaar mijn hoofd en ik sla mijn benen over elkaar. Michael kijkt me dwingend aan en ik zie dat hij geen tegenspraak duldt. Dan schuif ik mijn stoel hard naar achteren. Ik zie verschillende mensen naar me kijken. Ik voel mijn hoofd warm worden. 'Excuseert u mij, ik moet naar het toilet,' verontschuldig ik me.

Ik loop zo snel als ik kan naar het toilet en kijk in de spiegel boven de wasbakken. Mijn hoofd is rood van schaamte. Het is zo fout maar het is zo opwindend. Hoe ga ik dit de hele avond volhouden? Ik draai de kraan open en gooi wat koud water in mijn gezicht. Dan adem ik diep in en uit. Ik strijk mijn jurkje glad en loop weer terug naar de tafel. Ik zie dat bijna alle stoelen al bezet zijn.

Ik ga naast Michael zitten en glimlach. 'Alles goed?' fluistert hij. Ik knik. 'Ja hoor, ik had het alleen een beetje warm,' zeg ik. Ik zie aan zijn gezichtsuitdrukking dat dit hem vlijt.

Dan draait hij zich naar de man naast hem en begint een gesprek met hem. Mijn interesse is al snel weg als het gaat over prijsverschillen en de bronnen. Ik kijk de tafel rond en dan zie ik dat een man me aandachtig opneemt. Ik glimlach en knik. Dan laat ik mijn blik verder gaan maar ik zie in mijn ooghoeken dat de man me blijft aankijken. Ik probeer te ontspannen, maar ik kan niet ontsnappen aan de blik van de man. Ik kijk terug en ik neem hem aandachtig op. Hij heeft een olijfkleurige huid en stralend witte tanden. Zijn ogen zijn een groene kleur en stralen van ondeugendheid. Hij wordt afgeleid door iemand naast hem die hem aantikt en tegen hem praat.

Where is this going 18+Where stories live. Discover now