Lovely

13K 181 11
                                    

'Pssst, kom eens hier,' zegt een stem. Nerveus kijk ik om me heen maar ik zie niets want het is donker. 'Loop deze kant op,' zegt hij zachter. Ik zet stapje voor stapje richting het geluid wat ik hoor. Ik kan het niet zo goed plaatsen wat het is.

Nadat ik vanmorgen de douche uit ben gegaan, ben ik de stad ingegaan en heb ik de hele dag nagedacht over zijn woorden. Ik ben er niets wijzer van geworden. Ik moet met hem praten om duidelijkheid te krijgen. De onzekerheid en machteloosheid knaagt aan me. Voordat ik het wist werd het donker en bedacht ik mij dat Michael wel terug zou zijn van de vergadering.

Toen ik de deur van de hotel kamer opende was het dus donker, echt donker. Ik zie geen hand voor ogen en ik hoor een vreemd tikkend geluid. Mijn oren spitsen zich als ik muziek hoor. Het is heel zachtjes en ik kan niet onderscheiden welk lied het is. Ik loop verder richting de muziek. Ik stoot mijn teen tegen iets en ik moet me inhouden om niet te gaan vloeken. Dan hoor ik de woorden van het lied en dat zorgt ervoor dat ik geen stap meer kan zetten. De emotie in dit lied is overweldigend en ik vraag me af of Michael daar wel is.

That one day I will be, where I was
Right there, right next to you
And it's hard, the days just seem so dark
The moon, the stars, are nothing without you
Your touch, your skin, where do I begin?
No words can explain, the way I'm missing you
The night, this emptiness, this hole that I'm inside
These tears, they tell their own story

Ik voel of ik de deur voel waardoor het lied gedempt is. Ik voel de deurknop en draai hem om. Als ik hem open doe zie ik dat het daar binnen net zo donker is als hier.

Plots hoor ik dat de muziek uitgaat en hoor ik alleen het ritmische tikken nog. Ik voel de drukkende spanning in de kamer hangen. Ik zet een paar stappen naar binnen en probeer tevergeefs een lichtpunt te vinden. 'Kom hier,' zegt hij. Het verlangen en de rauwe emotie in zijn stem zorgen ervoor dat er een rilling over mijn rug loopt. Ik ben totaal gedesoriënteerd en ik heb geen idee welke kant ik op moet lopen.

Dan voel ik van achter armen om mij heen sluiten. De spanning slaat toe in mijn lichaam en ik sta stokstijf stil. Ik durf me niet te bewegen. Ik voel zijn adem langs mijn nek gaan. 'Ik wil je beminnen op een manier die jij nodig hebt,' fluistert hij zacht in mijn oor. 'Ik wil je alle liefde geven die je nodig hebt. Ik wil degene zijn waarop je kan terugvallen als je dat nodig hebt." Ik voel me helemaal warm worden van binnen. Ik hoor hem slikken en de laatste woorden die hij zegt komen er gebroken uit. 'Ik wil je zoveel geven, wat ik niet kan.'

Ik wil me omdraaien, ik wil iets zeggen. Er is iets wat me tegenhoudt waardoor ik het niet doe en luister alleen maar naar hem. Zijn handen strelen mijn armen. 'Ik wil je zo graag,' fluistert hij met knarsende tanden. Dan draait hij me om en duwt me tegen zich aan. Ik voel de erectie door zijn broek heen. Hij glijdt met zijn handen van mijn armen over mijn rug en omvat mijn billen. 'Dit allemaal, jouw lichaam, jouw lach, jouw briljantheid, zorgt ervoor dat ik je niet kan loslaten.'

Hij bijt in mijn nek en een kreun ontsnapt uit mijn mond. Ik voel zijn erectie tegen mijn buik aankloppen en ik wil niets anders dan dat hij bezit van mij neemt en hard ook. Ik duw mezelf nog harder tegen hem aan. Hij pakt mijn hoofd en leidt zijn mond naar mijn mond. Hij likt op mijn onderlip en gewillig open ik mijn mond om zijn tong tegemoet te komen. Zijn aanrakingen zijn teder en zacht. Ik zet mijn nagels in zijn rug en neem de controle over. Ik wil hem en zijn lichaam, nu! Hij tilt me op en legt me op iets zachts, vermoedelijk het bed.

Hij streelt met zijn hand over mijn borsten en likt over mijn oorlel. Ik kreun en draai met mijn onderlichaam. Hij zoent me in mijn nek en zijn handen glijden steeds verder naar beneden. Hij maakt de knoop van mijn broek los en streelt me. Hij duwt mijn broek tergend langzaam naar beneden en ik til mijn billen op en schop mijn broek uit. Hij laat me los en ik hoor dat hij zijn broek los ritst. Snel doe ik mijn shirt uit en ga liggen, smachtend naar zijn lichaam. Ik voel het bed iets inzakken en geef een zucht van verlichting als hij me weer aanraakt. Hij streelt mijn tepels door mijn bh heen en ik kom iets omhoog om mijn bh uit te doen. Hij duwt me terug naar beneden en duwt mijn bh naar beneden waardoor mijn borsten gelift worden door mijn bh. Hij neemt een tepel in zijn mond en zuigt eraan. Met zijn hand trekt en streelt hij over mijn andere tepel.

Mijn handen verdwijnen in zijn haar. 'Michael,' zucht ik. Zijn handen glijden verder over mijn lichaam en strelen mijn liezen. Ik hou het niet langer en draai hem onder me. Ik voel dat hij zijn shirt nog aan heeft en trek deze omhoog. Gewillig tilt hij zijn hoofd op waardoor ik zijn shirt uit trek. Ik glij met mijn handen over zijn lichaam en voel mezelf branden. Ik voel dat hij naakt is en ga boven hem hangen. Ik neem bezit van zijn mond terwijl ik mezelf steeds lager laat zakken. Ik voel de bovenkant van zijn eikel bij mijn ingang. Ik voel dat hij zijn adem inhoudt als ik me lager laat zakken. Zijn handen klemmen zich om mijn dijen en hij laat een kreun horen. Heel langzaam ga ik op en neer en ik gooi mijn hoofd in mijn nek. Zijn handen klemmen zich steeds strakker om mijn dijen. 'Amado,' gromt hij.

Ik voer langzaam het tempo op maar dat laat hij niet toe. Hij bepaalt het snelle ritme door omhoog te stoten en mij naar beneden te duwen bij mijn dijen. Ik voel veel te snel dat ik moet klaarkomen. 'Wacht op mij,' zegt hij hees. De spanning loopt veel te snel op als hij nog harder in me stoot. 'Alsjeblieft?' smeek ik. Hij laat een grom horen. 'Ja, nu,' kreunt hij.

Ik laat me gaan en kom schokkend klaar. Hij stoot nog een keer in me en dan voel ik dat hij verslapt. Ik laat me vallen boven op hem en kus hem in zijn nek. Hij slaat zijn armen om me heen en streelt mijn billen. 'Michael?' vraag ik zacht, bang om het fragiele moment te verbreken. Hij zegt niets maar laat een hummetje horen. 'Dank je wel,' zeg ik zacht. Ik glij uit hem en blijf half bovenop hem liggen. Als hij iets overeind komt voel ik al zijn spieren aanspannen. Dan voel ik een deken en als Michael ontspant val ik in een diepe slaap.

Where is this going 18+Where stories live. Discover now