The offer

24.7K 296 28
                                    

Ik besef pas dat mijn mond openstaat als Michael me met een scheve glimlach aankijkt. Ik had het kunnen weten toen ik in zijn Porsche 911 stapte. Ik klap mijn mond dicht. 'Dit is adembenemend mooi. Ik denk dat ik nog nooit zo'n mooi uitzicht heb gehad van een hu- uh villa,' stamel ik. Ik kijk om me heen en zie een zee die rustig kabbelt over het strand en heftig tegen de rotsen aanslaat. De villa is om spectaculair te noemen. Een strak design met zwarte meubelen en alles is brandschoon. Ik kon hier alleen maar van dromen.

Michael lacht waardoor mijn aandacht gelijk op hem gericht is en ik voel een trilling door mijn lichaam gaan. Wat een effect heeft deze man op mij. 'Ik ben hier meestal als ik vrij ben, al is dat niet veel, het kalmeert me om naar de zee te kijken.' Ik kijk hem met een fronsende blik aan. 'Ben je een druk bezette man?' vraag ik hem. Michael glimlacht geforceerd. 'Zo zou je het kunnen noemen, ja. Maar goed, waar zijn mijn manieren gebleven. Wil je een rondleiding?' Ik knik en Michael pakt mijn hand en neemt me mee de woonkamer uit.

We lopen een deur door en komen aan bij de keuken. 'Zoals je ziet is dit de keuken,' zegt hij. Ik kijk de keuken rond en laat mijn ogen gaan over een strakke witte grote keuken met zwarte muren en zie in het midden, van hetzelfde materiaal, een kookeiland. Ik kijk hem aan. 'Ik heb altijd al een kookeiland gewild.' Ik streel in gedachten het blad van het kookeiland. Hij haalt zijn schouders op. 'Ach, veel tijd breng ik hier niet door,' zegt hij. Ik kijk naar het blad en er spoken foute gedachten door mijn hoofd. Hoe zou het zijn als hij mij nu neemt op het blad. Ik merk dat ik bloos en ik draai me naar hem om. Hij doet een stap dichterbij en gaat zo staan dat ik tegen het blad aanleun. Hij brengt zijn hoofd naar mijn oor en geeft een zacht kusje op mijn oorlel. 'Ik kan zien dat je niet aan koken denkt. Zulke gedachtes zijn gevaarlijk,' fluistert hij donker in mijn oor. Ik sidder van verlangen.

Hij gaat weer recht staan en neemt me mee bij de hand de trap op. Hij wijst naar rechts. 'Daar is de bibliotheek en de laatste deur is de sportzaal. Aan de linkerkant is mijn slaapkamer, de badkamer en het gastenverblijf met een eigen badkamer.' Indrukwekkend kijk ik van links naar rechts, wat een lange gang is dit.

Aan de rechterkant zie ik, naast de deur naar de bibliotheek en de sportzaal, nog een deur maar daar zegt hij echter niks over. 'En die deur daar?' vraag ik. Ik zie dat Michael over zijn lippen likt en ik kan niet helpen dan te denken was ik het maar die zijn lippen likte. Oef, hele foute gedachte, ik word helemaal week. 'Dat laat ik je straks zien, kom eerst mee naar beneden,' zegt hij met zijn zachte zwoele stem.

Hij neemt me weer mee naar beneden en loopt nog een trap af waar vermoedelijk de kelder is. Ik ruik een chloor geur en als hij de deur opendoet zie ik wat daar is. 'Een zwembad in je huis? Wauw,' zeg ik terwijl ik mijn ogen uit kijk. Het is enkel een zwembad met een rij mooie crèmekleurige tegels. 'Tja, zwemmen is goed om in conditie te blijven,' zegt hij grinnikend. Hij knipoogt naar me en ik glimlach schaapachtig.

Ik kan het niet helpen maar ik moet aan die kamer denken. Waarom deed hij zo geheimzinnig? Wat zit er achter die deur? 'Dit is mijn huis, wat vind je ervan?' vraagt hij terwijl hij me aandachtig aan kijkt. 'Lekker,' ik sla mijn hand voor mijn mond en stamel, 'u-u-h mooi.' Ik kijk hem verlegen aan. 'Ik heb alleen nog een deur gemist,' zeg ik zacht. Zijn ogen worden donkerder. Hij kijkt me aan met een mengeling van onzekerheid en lust. Wat heb ik gedaan? 'Ben je er klaar voor om die kamer te bekijken?' Ik vraag me wederom af waarom hij zo geheimzinnig doet maar mijn nieuwsgierigheid wint het van me en ik knik.

Hij pakt mijn hand en neemt me mee. Ik zie aan zijn schouders dat hij gespannen is. Als we bij de deur staan zie ik zijn ogen in die van mij boren. 'Blijf alsjeblieft staan en laat het me uitleggen,' zegt hij terwijl hij mijn hand stevig vasthoudt. Voordat ik kan reageren doet hij de deur open en wat ik zie is onbeschrijflijk.

Een kamer met een groot bed. Ik zie overal bevestigingen in de muren om een koe aan vast te zetten. Waarschijnlijk dienen ze daar niet voor. Ik kijk verder rond en ik zie een zweep hangen. Ik zie een mega grote spiegel staan maar nu ik verder kijk zie ik dat het een kast is. Ik kijk hem aan en ik zie dat hij mijn reactie probeert te peilen. Pas als hij me beet pakt bij mijn schouders merk ik pas dat ik al die tijd mijn adem heb ingehouden. 'Gaat het goed?' vraagt hij met een onzekere stem terwijl zijn ogen mij scannen. 'J-ja, alleen ik weet niet goed wat ik hiervan moet denken,' zeg ik zacht.

Hij gaat met zijn hand langs zijn nek. 'Ik weet niet zo goed hoe ik het moet uitleggen,' zegt hij zuchtend. Hij kijkt me intens aan en lijkt de juiste woorden te zoeken. Ik knik om hem aan te moedigen. Hij zegt het snel maar ik hoor alle woorden overduidelijk. 'Zou je mijn slaaf willen zijn?' Hij priemt met zijn ogen in de mijne. Ik adem geschokt in en kijk hem met grote ogen aan. Hij slaat zijn ogen neer. 'Waarom ik?' vraag ik. Hij kijkt me terug aan en ik zie dat zijn ogen vol lust staan. 'Omdat je een pittige dame bent, die nergens voor terug deinst en ik een stijve kreeg toen je voor het eerst oogcontact met me maakte. Toen wist ik het, jij bent van mij,' zegt hij en likt langs zijn lippen. Ik ben sprakeloos van deze woorden. 'Wil je misschien wat drinken, dan kan je erover nadenken?' vraagt hij terwijl hij me onzeker aankijkt.

Ik kijk hem aan en ik overbrug iedere afstand die er tussen hem en mij is en ik druk mijn lippen op die van hem. Ik hoor hem kreunen als ik met mijn hand over de bobbel in zijn broek ga. Hij likt over mijn lip en ik open mijn mond om zijn tong tegemoet te komen. Als we na een poosje terugtrekken kijk ik hem aan en ik kan alleen maar knikken. Hij kijkt me met lust in zijn ogen aan. 'Ik wil het uit je mond horen,' fluistert hij met zijn hese stem.
'Ja, ik wil,' zeg ik verlegen. Hij gromt. Deze mannelijke grom laat mijn lichaam samentrekken van plezier. 'Ik wil horen dat je mijn slaaf wil zijn,' zegt hij met op elkaar geklemde tanden.

Ik slik en knik. 'Ik wil je slaaf zijn.'

Where is this going 18+Where stories live. Discover now