Do you love me?

13.3K 175 3
                                    

Ik voel overal spierpijn als ik me uitrek. Ik glimlach als ik Michael naast me zie liggen en ga dichter tegen hem aan liggen. Ik leg mijn hoofd op zijn borstkas en ga met mijn handen over zijn lichaam. Ik hoor hem kreunen en hij beweegt. 'Goedemorgen amado,' fluistert hij hees.

Ik glimlach en kijk naar hem op. Hij plant een liefdevolle kus op mijn mond. Ik schuif iets naar boven en neem bezit van zijn mond. Ik bijt op zijn onderlip. Hij kreunt en trekt me boven op hem. Ik lik met mijn tong zijn lippen en dat is het moment dat hij zijn mond opendoet en mijn tong tegemoet komt. Hij laat zijn handen over mijn rug naar mijn billen glijden en masseert ze. Ik voel me nat worden en ik wil meer van zijn lichaam. Dan verbreekt hij de kus. Hij duwt me langzaam van zich af. 'Ik moet zo weg, naar een bespreking,' zegt hij. Ik geef een diepe zucht en blijf naast hem liggen. 'Waarom kan het niet altijd zo gaan?' vraag ik mijmerend.

Hij tilt zichzelf op en leunt op zijn elleboog terwijl hij me aankijkt. 'Wat bedoel je?' vraagt hij. Ik haal mijn schouders op. 'Dit, ons, liefdevol,' ratel ik achter elkaar op. Ik zie dat hij een wenkbrauw optrekt en ik zie verschillende emoties over zijn gezicht trekken. Voordat ik daadwerkelijk kan plaatsen welke emoties ik zag staat hij op uit bed. Hij haalt een hand door zijn haar en zucht. Ik sta op uit bed en ik loop naar hem toe. Ik zie dat hij gespannen is en ik sla mijn armen om hem heen. Ik geef kusjes op zijn rug en ik voel hem ontspannen. 'Ik vind je leuk,' fluistert hij zacht. Ik glimlach om deze liefdevolle woorden. 'Ik vind jou ook leuk,' zeg ik dromerig.

Hij schudt zijn hoofd en draait zich om. 'Je snapt het niet,' zegt hij. 'Ik vind je meer dan leuk en dat kan niet, dat mag niet.' Hij kijkt me gekweld aan en ik weet niet wat ik hiermee aan moet. 'Michael? Het is toch nie-,' zeg ik voor hij me af kapt.

'Nee, stop hiermee. Ik ga douchen en dan ga ik weg,' buldert hij. Verbouwereerd kijk ik hem na als hij wegloopt. Ik loop hem achterna en leun tegen de deurpost terwijl hij aan het douchen is. 'We vinden elkaar allebei meer dan leuk, wat valt er niet aan te snappen? Waarom kan en mag je me niet meer dan leuk vinden?' vraag ik.

Het blijft stil en als ik zijn gedaante niet onder de douche zou hebben gezien zou ik denken dat hij er niet meer is. Ik loop naar de douche toe en schuif de deur open. Ik schrik als ik hem zie staan. Hij lijkt een klein gebroken jongetje. 'Michael?' fluister ik zacht. Hij lijkt uit zijn trance te ontwaken en trekt me de douche in. Hij houdt me stevig vast en zegt niets. Ik streel hem over zijn rug heen, niet goed wetend wat ik nog meer kan doen.

Ik voel dat hij opgewonden raakt van mijn lichaam tegen de zijne. Hij schudt zijn hoofd en kust me hard en intens op mijn mond. Hij tilt me op en laat me over zijn piemel heen schuiven. Ik kreun in zijn mond. Hij beweegt langzaam heen en weer. Hij legt zijn hoofd in mijn nek en blijft heen en weer bewegen. Ik streel zijn haren en zoen hem in zijn nek. Hij duwt ons tegen de glasplaat aan van de douche en blijft langzaam heen en weer bewegen. Mijn ogen vullen zich met tranen. Ik voel zijn pijn en machteloosheid. 'Ik ben er voor je,' fluister ik zacht tegen zijn nek aan.

Ik voel dat hij het ritme opvoert en harder knijpt in mijn billen. Hij gromt en stoot hard bij me naar binnen. 'Dat,' nog een stoot 'kan,' nog een stoot 'je,' nog een harde stoot 'niet.'

Na deze woorden te hebben uitgesproken draait hij zich om. Hij laat me staan en duwt me voorover om vervolgens hard naar binnen te stoten. Hij blijft hard naar binnen stoten totdat ik voel dat hij klaar komt. Hij slaakt een harde kreet en slaat op mijn billen als hij klaar komt. Ik ben niet klaargekomen maar dat maakt me voor deze keer niks uit. Ik voelde de wanhoop in zijn stoten. Hij had dit nodig. Ik draai me naar hem om en ik zie dat hij me met lust in zijn ogen aankijkt. Ik zoen hem op zijn mond. Hij duwt me iets van zich af en laat zijn hoofd tegen mijn hoofd steunen. 'Ik moet gaan,' zegt hij zacht. Vervolgens laat hij me los, hij drukt een kus op mijn voorhoofd en loopt de douche uit. Ik sta nog steeds onder de douche en de tranen stromen over mijn wangen. De pijn en machteloosheid van hem is me teveel geworden.

Wat moet ik met zo'n gebroken man?

Where is this going 18+Where stories live. Discover now