A new beginning

10.7K 175 25
                                    

Na dit zware gesprek komen we aan bij de zee. Ik kijk met grote ogen over de zee uit. Wat is het bijzonder mooi hier. Michael reikt zijn hand uit en neemt me mee de auto uit. 'We gaan snorkelen,' zegt hij met een grote glimlach op zijn gezicht.

Ik sta te springen van geluk. 'Oh, wat mega gaaf zeg,' kir ik. Ik vlieg Michael om zijn hals en geef hem een kus op zijn mond. Zijn armen sluiten om mij heen en hij kijkt me in mijn ogen. 'Ik ben blij dat je het leuk vindt,' zegt hij glimlachend. Hij zoent me teder en zacht op mijn mond. Ik smelt gelijk weg.

Hij laat me los en neemt me aan mijn hand mee naar binnen. We krijgen pakken aan en een snorkel set. Ik straal van oor tot oor. Ik heb hier zoveel zin in.

We staan buiten te wachten totdat de instructrice ons uitleg komt geven. Michael slaat zijn armen om me heen en zo kijken we samen uit over de zee. Zijn adem strijkt langs mijn oor. 'Je bent onweerstaanbaar in dat strakke pakje,' fluistert hij. De vlinders gieren door mijn buik. We hebben echt een goed gesprek gevoerd. Ik merk aan hem dat hij meer ontspannen is. Zijn mond zuigt mijn oorlel naar binnen en ik kronkel tegen hem aan.

'Sorry dat ik zo laat ben maar ik ben er,' zegt een stem achter mij. Ik draai me gelijk om om te kijken wie er staat. Ik zie een mooie vrouw met lang blond haar. Ik kijk naar Michael en ik zie dat hij haar bekijkt. Ik voel een steek van jaloezie. Niet doen Es! Hij is al van jou, maak je niet druk. Jullie gaan samen snorkelen. Ik adem in en uit.

'Ik zie dat jullie je outfit al aan hebben, helemaal goed dan kunnen we gelijk beginnen. Heeft een van jullie weleens eerder gesnorkeld?' vraagt ze terwijl ze ons aankijkt. Ik schud mijn hoofd. 'Nee, ik niet,' zeg ik. Michael slaat zijn arm om me heen. 'Ja, ik wel. Dus de meeste aandacht mag uitgaan naar mijn vriendin,' zegt hij met een brede grijns.

Mijn ogen vergroten zich. Hoorde ik dat nou goed? Noemde hij me echt zijn vriendin? De glimlach die ik had wordt nog groter als het besef tot me doordringt dat hij me zijn vriendin heeft genoemd. De instructrice bekijkt mij van top tot teen, dan kijkt ze naar Michael en dan kijkt ze mij weer aan. 'Juist, ik begrijp het. Ik zal jullie eerst instrueren,' zegt ze.

Na de instructie mogen we gaan snorkelen. De onderwaterwereld is werkelijk prachtig. We laten ons met de stroom meevoeren en zien veel zalmen die door het water zwemmen. Na 2,5 kilometer hiervan te hebben genoten staat de instructrice ons alweer op te wachten. 'Hoe was het?' vraagt ze. Ik ben euforisch. 'Het was echt heel mooi, zo rustig en sereen als die zalmen zwemmen. Woow, prachtig,' zeg ik enthousiast.

Ze glimlacht. 'Dat is goed om te horen. Jullie lunch is geserveerd op de veranda, veel plezier nog vandaag,' zegt ze.

Ik kijk Michael stralend aan als we naar de veranda lopen. Ik raak niet uitgepraat over wat ik allemaal heb gezien. 'Het was geweldig! Heb jij ook die roze zeesterren gezien? Die zalmen die zo rustig en gracieus door dat water heen zwemmen. Ik zou willen dat ik dat zou kunnen. Geen zorgen, niks. Gewoon rustig door dat water heen zoeven. Ik heb dit echt nog nooit gedaan. Als ik had geweten dat dit zo mooi was geweest dan had ik dit zeker al een keer eerder gedaan. Het was echt mo-.' Mijn geratel wordt gestopt omdat Michael abrupt stil staat en zijn lippen op de mijne duwt. Zijn handen vlechten zich in mijn haar en hij duwt mij naar hem toe. Zijn gehijg klinkt zwaar in mijn oor. 'Stop met zo aantrekkelijk zijn, want dan neem ik je hier ter plekke,' zegt hij hees. Ik begin te giechelen. 'Naar mijn weten doe ik helemaal niets verkeerd, wellicht is het een idee om uw seksuele drift te laten controleren meneer Aigles?' vraag ik plagend.

Hij gromt en neemt bezit van mijn mond. Ik zoen hem terug en ik schuur tegen hem aan. Onze pakken zijn nog nat en voelen nu extra strak aan. Wat een sensationeel gevoel is dat. Ik voel iets groeien tegen mijn buik aan en ik glimlach. Michael trekt zich terug en kijkt vol verlangen in mijn ogen. Hij pakt mijn hand en neemt me mee de andere kant op. 'Mike, de lunch staat klaar. We moeten die kant op,' zeg ik, terwijl ik de andere kant op wijs.

Where is this going 18+Where stories live. Discover now