Work trip the flight

14.9K 186 7
                                    

Ik word wakker en als ik naast me kijk zie ik een slapende Michael. Ik zie zijn borstkas zacht op en neer gaan. De deken ligt half op hem waardoor zijn borst te zien is. Ik slik en ga zacht met mijn hand over zijn borst. Door deze zachte aanraking wordt hij wakker en hij kijkt gelijk mijn kant op. 'Goedemorgen handsome,' zeg ik met een glimlach. Michael kijkt me aan en er komt een schuine glimlach rond zijn mond. Ik voel de kriebels in mijn buik en ik voel de spanning groeien tussen ons. Waarom voel ik zo vaak kriebels? Hij komt dichterbij en blijft vlak voor mijn gezicht mij bestuderen. Ik bloos en ik weet niet goed wat ik moet doen. Hij overbrugt het laatste stukje en zoent me op mijn mond. Hij kijkt me aan en ik zie lust in zijn ogen.

Opeens hoor ik de telefoon overgaan en hij springt gelijk uit bed. 'Ja, hallo,' zegt hij, terwijl zijn blik op mij blijft hangen. Ik zie hem knikken en ik vraag me af wie hij aan de telefoon heeft. 'Ja, luister, nu komt het even niet uit.' Hij haalt zijn brandende blik van me af. Ik zie dat hij met zijn hand langs zijn hals gaat en ik hoor hem zuchten. 'Ik ga het direct in orde maken.' Hij luistert naar de persoon aan de andere kant van de lijn. 'Ja.'

Hij loopt bij me vandaan en ik kijk naar de achterkant van zijn lichaam. Ik zie alle contouren door zijn pyjama broek heen en er gaat een trilling door mijn lichaam. Ik hoor hem zachtjes praten in de badkamer maar ik kan hem niet verstaan. Met wie zou hij aan het bellen zijn? Voordat ik op onderzoek uit kan gaan, zie ik hem alweer uit de badkamer komen.

Hij kijkt naar zijn telefoon en ik zie dat hij iets aan het typen is. 'Fuck,' marmert hij. Ik kijk hem aan. 'Wat is er?' vraag ik voorzichtig. Michael loopt naar me toe en buigt zich naar voren. 'Niets wat ertoe doet. Ik moet een week weg voor werk, ik wil dat je met me meegaat,' zegt hij, zeker van zijn zaak.

Ik ben zo overdonderd door deze vraag dat ik niets kan uitbrengen. Wacht even, het is geen vraag. Ik heb geen keuze, hij wil dat ik meega en ik moet hiermee instemmen. 'Amado, voor mij komt het ook onverwachts maar je moet met me mee. Ik kan geen week zonder jou.'

Deze woorden brengen een aangename warmte in me. Hij wilt me om zich heen hebben. Zonder dat ik erover nagedacht heb knik ik. 'Ja, ik ga met je mee,' zeg ik verlegen.

Ik ga snel naar huis om mijn koffer en spullen te pakken. Ik bel mijn werk op om een week vrij te nemen. Ik stuur Patrick een sms dat ik een week weg ben en dat ik na deze week weer contact met hem opneem. Ik heb nog steeds geen idee waar we naartoe gaan.

Als ik op het vliegveld sta en ik zie Michael gaat er een tinteling door mijn lichaam. Hij heeft een donker pak aan en leunt nonchalant tegen een paal aan. Als hij mij in zijn gezichtsveld krijgt zie ik een glimlach om zijn lippen spelen. Ik word week en ik moet mezelf focussen op hoe ik moet lopen. Als ik voor hem sta kan ik niet stoppen met glimlachen. Hij gaat met zijn hand langs mijn wang en zijn duim streelt mijn mond. Ik open mijn mond om zijn duim op te zuigen en ik zie gelijk de verandering in zijn ogen. Ik moet stiekem wel glimlachen om het effect wat ik op hem heb. Hij buigt zich naar me toe en haalt met zijn hand mijn krullen bij mijn oor weg. Hij glijdt met zijn tong langs mijn oor. 'Dit is gevaarlijk, pas op met je spelletjes amado,' fluistert hij. Ik voel alles in me tintelen.

We moeten nog even wachten voordat we het vliegtuig in mogen. Ik kijk naar het bord, in de vertrekhal, om te zien waar we heen gaan, Vancouver - Canada. Als zitten kijk ik Michael aan. 'Wat voor zaken zijn er in Canada?'

'Ik moet onderhandelen over de olie export,' zegt hij alsof het een alledaags onderwerp is. Verbaasd kijk ik hem aan. 'Sinds wanneer krijgen we olie vanuit Canada?'

Hij kijkt me aan. 'Er wordt momenteel heel weinig olie getransporteerd vanuit Canada en daarom moeten er een aantal zaken besproken worden.'

Ik knik. 'Dat heb ik nooit geweten.' Hij glimlacht, maar ik zie dat zijn glimlach zijn ogen niet bereikt. 'Het is niet een van de makkelijkste landen om ervoor te zorgen dat ze olie gaan transporteren. Canada is wel een van de belangrijkste landen waar olie opgeslagen ligt. Daarom moeten er onderhandelingen plaatsvinden,' legt hij uit.

De prangende vraag die al langer door mijn hoofd speelt, spreek ik uit. 'Waarom wil je dat ik mee ga?'

De lust verschijnt weer in zijn ogen. 'Dat heb ik al eerder gezegd, ik kan niet zonder je en moet je bij me hebben.' Ik zou willen dat we hier alleen waren. De dingen die hij enkel al op roept door op deze manier naar me te kijken laten een aangename rilling door mijn lijf gaan. Dan hoor ik dat de grond stewardess omroept dat we het vliegtuig in mogen.

Als ik het vliegtuig in loop ben ik verbaasd. Het is anders dan alle vliegtuigen waar ik tot nu toe in heb gezeten. Ik zie allemaal leren stoelen en er is veel ruimte tussen de stoelen. Dit kan nog weleens een prettige vlucht worden. Als we allemaal in onze stoelen zitten en de stewardess heeft aangekondigd dat we onze stoelriemen moeten omdoen taxiën we naar de baan.

Het is rustig in het vliegtuig. Voor ons zitten een stuk of 10 mensen en wij zitten helemaal achteraan. Michael heeft zijn hand op mijn knie gelegd en ik voel dat we meer snelheid gaan maken om op te stijgen. Ik voel dat hoe harder we gaan des te meer Michael zijn hand naar boven schuift. Ik kijk hem aan en zeg nee zonder geluid te maken. Hij glimlacht en gaat steeds verder omhoog.

Zijn hand strijkt over mijn broek op mijn gevoelige plek. Ik moet mijn adem inhouden om geen enkel geluid te maken. Ik weet dat het hem opwindt dat ik geen kant op kan en dat ik moet blijven zitten. Ik pak zijn hand om te voorkomen dat ik klaar kom. Hij pakt mijn hand vast en hij probeert me met zijn ogen te commanderen. Hij pakt allebei mijn handen vast met een hand en legt deze op zijn schoot. Ik voel dat hij hard is en ik word natter van dit idee. Hij gaat met zijn vrije hand terug naar mijn broek. Hij strijkt weer met zijn hand over mijn klit. Mijn ogen schieten heen en weer of niemand iets ziet. Ik zie dat iedereen op zijn plek zit. Niemand heeft een idee van wat er hier achterin gebeurt. Dit windt me nog meer op en ik voel dat ik steeds ongelijkmatiger ga hijgen. Hij buigt zijn hoofd naar mijn nek en zuigt aan mijn nek. Hij laat zijn tong over mijn hals glijden naar mijn oor. 'Kom klaar voor mij,' fluistert hij hees in mijn oor. Ik voel dat dit me over het randje heen duwt en ik voel alles tintelen. Ik duw mezelf tegen zijn hand aan en ik hijg hard. Hij haalt zijn hand weg en hij kijkt me aan.

Nog ongelovig dat dit gebeurt is in het vliegtuig schud ik mijn hoofd. 'Wat ben je toch erg soms,' breng ik ademloos uit. Hij kijkt me strak aan in mijn ogen. 'Ik geniet ook van jou,' zegt hij voor hij de afstand tussen ons overbrugt. Hij zoent me hard op mijn mond en likt over mijn lip. Ik open mijn mond om zijn tong tegemoet te komen.

Opeens hoor ik dat iemand zijn keel schraapt. Ik trek me gelijk terug en ik kijk achter Michael. Ik zie een steward staan. 'Willen jullie wat drinken?' Ik voel dat ik rood word en ik kijk beschamend weg. Michael reageert even rustig als altijd. 'Twee ijswater en twee rode wijn,' zegt hij.

Where is this going 18+Where stories live. Discover now