Unexpected

22.6K 260 12
                                    

Als ik mijn ogen open doe kijk ik om me heen en de gedachten komen weer terug stromen. Ik sluit mijn ogen weer en ik denk na over wat er allemaal gebeurd is. Wat een heftige nacht was dat. Ik wrijf over mijn polsen waar nog zichtbaar is wat er de vorige nacht is gebeurd. Ik zucht en merk dat ik nat word. Hoe vreemd is dat? Ik heb er enorm van genoten, maar het was wel ruw. Liefde heb ik niet gevoeld, alleen pure lust en genot. Ik voel een siddering door mijn lichaam gaan. Als ik op sta om te douchen valt mijn oog op het briefje op het nachtkastje naast het bed.

Lieve Esmeralda, ik moest helaas al vroeg weg voor zaken. Ik ben twee dagen weg. Je bent vrij om te gaan en staan waar je wil in mijn villa. Ik wil je graag weer zien als ik terug ben. Mocht je niet in mijn villa blijven, mijn nummer staat in je telefoon. Tot snel amado. Liefs, Michael.

Ik pak mijn telefoon en scroll door mijn contacten. Ik glimlach als ik zie dat hij als naam Yours heeft neergezet bij zijn telefoonnummer. Wat een lieverd. Ik stuur hem gelijk een bericht.

Bedankt voor je gastvrijheid. Ik mis je lichaam en kussen nu al. Ik zie je snel. Kus Es.

Ik loop glimlachend de deur door, waarvan ik vermoed dat dit de badkamer was, wat juist is. Ik kijk de badkamer rond en zie wederom het zwart witte thema terug komen als in de keuken. De vloer en muren zijn zwart betegeld en het meubilair is wit. Ik stap onder de douche en geniet van de warme stralen op mijn huid. Ik kijk naar mijn polsen, die al minder rood zijn als gisteren en glimlach. Als ik klaar ben droog ik me af en loop de kamer in. Ik zie op de kaptafel mijn kleding liggen. Ik pak het op en trek het aan, huiverend van de slip waar mijn geur nog in zit.

Ik loop richting de kamer waar we gisteren waren. Ik wil naar binnen lopen maar als ik de deur open wil doen merk ik dat de deur op slot is. Ik vraag me af waarom hij de deur op slot heeft gedaan. Plots hoor ik een geluid van beneden en ik schrik op. Ik loop langzaam naar beneden en ik hoor dat het geluid vanuit de keuken komt. 'Hallo? Is daar iemand?' vraag ik. De deur van de keuken vliegt open en ik zie een gezette vrouw die vrolijk glimlacht. 'Dag madame Esmeralda, uw ontbijt staat klaar. Wilt u in de keuken of op het terras eten?' vraagt ze me vriendelijk terwijl ze me aan kijkt. Ik glimlach. 'Op het terras graag, ik wil genieten van het mooie uitzicht,' zeg ik.

Terwijl ik aan het eten ben is de vrouw bezig in de keuken. Ze komt naar me toe lopen op het terras. 'Is alles naar wens madame?' vraagt ze. 'Jazeker, jazeker. Mag ik vragen wie u bent?' vraag ik nieuwsgierig. De vrouw knikt. Ik stop wat roerei in mijn mond. 'Ik ben Joan, ik regel het huishouden en alles erom heen,' zegt ze. 'Hmm, dit ontbijt is verrukkelijk,' zeg ik als mijn mond leeg is.

Ik hoor de klok 10 uur slaan. Is het al zo laat? 'Ik moet helaas weg Joan, bedankt voor het lekkere ontbijt,' zeg ik terwijl ik op sta. Joan glimlacht. 'Graag gedaan madame Esmeralda. Mocht u hier willen vertoeven, ik ben hier tot en met 20.00,' zegt ze. 'Misschien tot vanavond dan, doei,' zeg ik. Joan zwaait naar me voordat ze de spullen oppakt om op te ruimen.

Ik haast me naar boven om mijn spullen te pakken. Ik gris het briefje van het nachtkastje af en prop hem in mijn tas.

Als ik buiten sta besef ik dat ik geen vervoer heb en ik totaal geen idee heb waar ik ben. Ik loop richting het hek en glip naar buiten. Ik draai me om en kijk naar het imposante huis. Ik zie op zijn naambord M. Aigles. Als ik om me heen kijk zie ik een bordje waarop de straatnaam staat.

Ik bel naar mijn beste vriend Patrick. 'Darling! Waar ben je nou, je wordt gemist,' zegt hij met hysterische stem. Ik moet lachen. 'Pat, ik had vannacht een uitje. Nu sta ik hier in Truiedestraat bij nummer 165. Ik heb echter geen vervoer. Zou je me kunnen ophalen?' Ik hoor Patrick met zijn tong klikken. 'Darling, darling, darling toch die uitjes van jou lopen wel uit de hand zeg. Ik ben er met een half uur. Ciao,' zegt hij. Voordat ik wat terug kan zeggen heeft hij al opgehangen.

Het lijkt uren, maar dan komt er een oude Fiat de hoek omscheuren en stopt voor me. Ik moet lachen, dit is precies Patrick. Ik stap in de auto. Patrick kijkt naar het huis en schudt zijn hoofd. 'Darling! Waar heb jij je mee ingelaten? Wat een buurt. Nou, vertel,' zegt hij ongeduldig.

Nadat ik mijn verhaal heb verteld kijkt Patrick voor zich uit. 'Pat, hallo?' zeg ik vragend. Patrick zucht diep uit en kijkt me aan. 'Je zit diep in de shit, van die vent kom je nooit meer af,' zegt hij peinzend. Ik sla hem op zijn arm en sla mijn ogen neer. 'Wat heb ik nou aan jou? Het is al moeilijk genoeg,' zeg ik terwijl ik me terug laat vallen in de stoel. Patrick schudt zijn hoofd. 'Hier kunnen we niks mee. Dit keer kan ik je echt niet helpen,' zegt hij. 'Dat vroeg ik ook niet van je, ik moest alleen mijn verhaal kwijt,' zeg ik morrend. Patrick kijkt me met een schuin oog aan en trommelt op zijn stuur. 'Oké, succes met deze adonis. Ik hoop dat je veel genot met hem zal beleven. Kan ik hem van je lenen?' Hij geeft me een knipoog. 'Hé, schiet op zeg. Rij nou maar door, ik ben al te laat,' zeg ik snel.

Na mijn dag werken kijk ik voor de zoveelste keer op mijn telefoon. Ik geef een diepe zucht. Nog steeds niets gehoord van Michael. Ik barst in tranen uit en ik voel me een wrak. Beteken ik dan niks? Alleen maar seks, that's all? Ik wil zo snel mogelijk naar huis en mijn bed in.

Als ik in bed lig kan ik de slaap niet vatten. Ik lig te draaien en te woelen. Zal ik hem bellen? Nee, dan dring ik me teveel op. Als ik een sms stuur dan komt dat wat minder opdringerig over. Pfffff, wat een gedoe. Ik laat me uit bed glijden en ik schuifel naar mijn computer. Ik zet mijn computer aan en ik ben gelijk alert als ik een e-mail zie met zijn naam en als onderwerp: amado speeltje. Hoe komt hij aan mijn e-mailadres? Met een trillende hand klik ik de e-mail open.

Het eerste wat ik zie is een foto en mijn mond valt open van verbazing. Ik zie Michael in het donker die wijst naar iets wat aan het plafond hangt. Ik zuig de lucht diep in en uit. Is dit wat ik denk dat het is? Ik zie dat het helemaal van leer is en het ziet er ingewikkeld uit. Hij zal toch niet willen dat ik hierin ga liggen? Ik klik snel de foto weg en lees de tekst die hij eronder heeft geschreven.

Amado, je kan wellicht niet zien wat dit speeltje voor effect heeft op mij. Geloof me als ik zeg dat ik het liefste nu bij je wil zijn om dit samen met jou uit te proberen. Ik zie je morgennacht zodat we dit speeltje kunnen uitproberen.

Be there! I'm yours.

Ik lees het bericht drie keer en ik heb het gevoel dat ik geen keuze heb, maar dat ik er móet zijn morgen. Ik klik nog een keer de foto aan en ik kijk goed naar Michael. Ik bloos omdat ik me kan voorstellen wat we hier samen mee kunnen. Ik ga mijn bed in en ik stuur Michael een sms.

Ik ben nu al opgewonden en ik kan niet wachten tot morgennacht.

Gelijk daarna val ik in een diepe slaap. Als ik de volgende dag wakker word gaan mijn gedachten gelijk naar Michael en zijn nieuwe speeltje. Ik kijk direct op mijn telefoon en ben teleurgesteld als ik zie dat ik geen bericht terug heb ontvangen. Hoe moet ik de dag doorkomen zonder teveel aan hem te denken?

Na mijn werkdag, die langer leek dan anders, bel ik een taxi om mij naar Truiedestraat 165 te brengen. Ik heb een tas met mijn spullen meegenomen.

Als ik bij zijn huis aankom zie ik Joan haar vrolijke gezicht. 'Madame Esmeralda, wil je misschien wat eten?' vraagt ze. 'Hallo Joan, nee dank je. Ik heb totaal geen trek,' bedank ik haar vriendelijk. Ik denk niet dat ik een hap door mijn keel krijg, zo zenuwachtig ben ik. 'Prima madame Esmeralda. Ik ga eerder weg vandaag, want ik heb een afspraak,' zegt ze. 'Oké, ik ga naar boven,' zeg ik. Joan knikt.

Ik loop naar boven, naar de kamer waarin ik heb geslapen na onze nacht. Ik trek de kledingkast open. Ik zie allemaal kleding hangen, waaronder een strak leren pakje. Daar pas ik toch nooit in? Ik leg mijn spullen in de kast en ik kleed me om. Ik heb mijn mooiste lingerie meegenomen, die ik aantrek.

'Madame Esmeralda, ik ga ervandoor. Tot snel,' roept Joan naar boven. Ik loop naar de trap en zwaai naar haar. 'Dag Joan, bedankt,' zeg ik. Als Joan de deur achter haar dicht doet, loop ik terug naar mijn kamer en maak ik me op. Ik kijk in de spiegel en ik knik mezelf bemoedigend toe. Ik zie er goed uit.
Ik loop naar beneden en nestel mezelf op de bank. De wijzers van de klok vertellen mij dat het 23.00 is. Hij komt vannacht thuis, maar hoe laat zal dat zijn? Ik zet de tv aan en ik zie de wijzers langzaam voorbij tikken. Ik zie het 2.30 worden en ik voel dat mijn oogleden dichtvallen.

Plots word ik wakker door een klap. Ik kijk op de klok en ik zie dat het 4.00 is. Ik zie een donkere gedaante rechts van mij. Als ik die kant op kijk zie ik Michael verhit en met lust in zijn ogen me aankijken. "Kom!" is het enige wat hij zegt.

Where is this going 18+Where stories live. Discover now