Is this love?

19.2K 209 4
                                    

Als ik wakker word voel ik naast me een lege plek die nog warm is. Ik glimlach bij de gedachte dat hij naast me is blijven liggen vannacht. Ik denk na over gisteren en het besef slaat in als een bom. Ik word gelijk kletsnat en ik voel dat alles in de brand staat van de zweep en van het niet klaar komen.

Ik sla mijn benen uit bed en ik kijk om me heen. Wat een prachtige kamer is dit toch. Als ik mijn ogen door de kamer laat dwalen kom ik bij de deur. Ik zie Michael nonchalant tegen de deurpost aanstaan. Ik voel de kriebels in mijn buik. Wacht? Kriebels? Ik schud en mijn hoofd en glimlach. 'Hi,' zeg ik zacht. Michael loopt naar me toe en geeft een kus op mijn lippen. Ik lik langs mijn lippen. 'Hoe heb je geslapen?' vraagt hij. Ik kan mijn ogen niet van hem afhouden. Hij ziet er zo sexy uit in zijn boxershort en mouwloos hemdje. Ik kan zijn spieren overal doorheen zien. Ik sta op en laat mijn handen over zijn lichaam glijden. Hij omvat mijn handen met zijn handen en kust ze teder. 'Ja, ik heb heerlijk geslapen. Het doet me goed om je dicht bij me te hebben,' zeg ik verlegen. Hij lacht en ik krijg overal kippenvel.

'Wil je wat eten?' vraagt hij. Ik schud mijn hoofd. 'Ik ga eerst douchen,' zeg ik. Michael wiebelt met zijn wenkbrauwen en pakt mijn hand. Hij loopt naar de badkamer en duwt me eerst naar binnen, waarna hij zijn hand langer dan nodig op mijn billen laat rusten. Hij komt dicht tegen me aan staan waardoor ik zijn adem in mijn nek voel. 'Jammer dat je niets aan hebt, anders had ik je kunnen uitkleden,' fluistert hij met een rauwe stem in mijn oor. Ik lik over mijn lippen en ik wil me omdraaien. Hij voelt dit en pakt me steviger beet zodat ik me niet kan omdraaien. 'Blijf zo staan en loop maar naar de douche,' fluistert hij hees.

Ik loop naar de douche en hij blijft dicht achter me aan naar de douche lopen. Zijn hete adem voel ik in mijn nek. Ik voel me opgewonden en ik wil hem voelen. 'Doe de douche aan,' zegt hij commanderend. Ik draai de douche aan en we stappen er onder. De hete stralen van de douche prikken op mijn beschadigde billen.

Hij gaat met zijn handen omhoog en omvat mijn borsten. Ik duw mijn borsten in zijn handen en doe mijn hoofd naar achteren. Hij pakt met een hand mijn haar en trekt mijn hoofd zachtjes naar de zijkant. Hij likt aan mijn nek en bijt er af en toe in. Een kreun ontsnapt uit mijn mond. Ik voel hem glimlachen tegen mijn nek en hij laat mijn haar los. Hij draait me snel om en kijkt me intens aan. Ik zie lust in zijn ogen staan en ik ga met mijn handen langs zijn lichaam. Ik doe mijn handen onder zijn shirt en kreun. Wat ik voel wil ik ook zien. Ik pak zijn natte shirt vast en trek hem uit. Ik kijk naar zijn lichaam en mijn eigen lichaam reageert hier heftig op.

Ik beweeg mijn handen over zijn spieren naar zijn boxer. Ik speel met de bovenkant van zijn boxer en ik kijk hem aan. Zijn blik is donker en ik zie in zijn ogen wat hij wil. Ik trek zijn boxer uit en ik omvat zijn pik met mijn hand. Ik beweeg mijn hand heen en weer en ik blijf hem in zijn ogen aankijken. Hij gromt en ik zie zijn blik nog donkerder worden. Hij duwt me hard tegen de glasplaat van de douche aan, wat een onaangenaam gevoel teweegbrengt bij mijn billen. Hij drukt zijn lippen op die van mij. Ik zoen hem heftig terug en ik weet dat hij mijn wanhoop kan proeven in onze kus.

Hij tilt me op en laat me over zijn pik heen zakken. Hij beweegt me langzaam heen en weer en blijft me intens en hard zoenen. Ik trek me terug van zijn mond en ik kijk hem aan. Hij blijft me zacht heen en weer bewegen. Hij kijkt me aan en ik zie iets in zijn ogen wat ik niet kan beschrijven. Hij duwt me weer omhoog en zet me neer. Hij duwt mijn hoofd naar beneden, zodat ik nu gebukt voor hem sta, en ramt zijn pik hard naar binnen. Ik slaak een kreet van de ruwheid. Hij beweegt hard heen en weer alsof hij opeens heel agressief is. Ik raak in een roes en hij gaat met zijn hand naar mijn klit om hier rondjes te draaien. Dit wordt me teveel en ik kom klaar. Hij draait me om en begint hard aan zijn pik te trekken. Hij spuit zijn sperma over me heen en ik kijk hem aan. Hij merkt dat ik naar hem kijk en hij geeft me een kus en loopt de douche uit.

Ik kijk hem verbouwereerd na en ik blijf onder de douche staan. Waarom vindt hij het erg als ik hem aankijk als we de liefde bedrijven? Was dit de liefde bedrijven? Dit voelde heel anders dan wat we altijd doen in de kamer. Is dat de reden dat hij opeens zo snel wegging? Het is net alsof er een klik in zijn hoofd omgaat en opeens gedraagt hij zich heel anders. Moet ik me anders gedragen? Deed ik iets verkeerd? Ik zucht diep en laat mijn hoofd tegen de glasplaat leunen. Wat moet ik nou met deze man? Hij is onweerstaanbaar lekker. Hij is lief en hard en intens, maar hij is zo ontoereikend en niet te peilen.

Where is this going 18+Where stories live. Discover now