Sea journey

10.3K 175 21
                                    

Als we het ziekenhuis uitkomen omhelst hij me. Hij houdt me zo stevig vast dat ik moeite heb met adem halen. 'Dank je wel, dank je wel dat je er voor me bent,' fluistert hij zacht in mijn oor.

Hij trekt zijn hoofd terug zodat hij in mijn ogen kan kijken en ik zie oprechtheid in zijn ogen. Zijn ogen dwalen naar mijn lippen en ik zie hem slikken. Ik weet dat hij moeite heeft om me nu te behagen. Ik overbrug de afstand en zuig zijn onderlip naar binnen. Hij kreunt en zoent me innig terug. Onze tongen draaien om elkaar heen en hij duwt mij nog verder tegen zich aan. Ik sla mijn armen om hem heen. De wereld om ons heen draait door maar voor mijn gevoel lijkt het stil te staan. Zoveel liefde en sensitiviteit heb ik nog niet gevoeld. Zijn handen dwalen over mijn rug naar mijn haren. Hij trekt mijn hoofd iets naar achteren en kijkt me in mijn ogen. 'Ik heb zoveel zin om plezier met je te maken,' klinkt zijn stem raspend. Zijn ogen twinkelen van ondeugendheid. 'Mag het amado? Ik heb zo'n zin in je.'

Zwaar blozend kijk ik hem aan. Ik weet precies hoe hij zich voelt. Voor mijn gevoel is het al zo lang geleden dat we echt plezier hebben gemaakt. Met mijn tong lik ik over mijn lippen. Michael zijn ogen schieten gelijk naar mijn lippen. Hij kreunt en duwt me tegen hem aan.
'Wat doe je me aan?' fluistert hij hees in mijn oor. De bobbel in zijn broek vertelt me al genoeg.

'Kom laten we gaan,' zeg ik met een grijns. Ik pak zijn hand en neem hem mee naar de limousine. In de limousine kan Michael zijn handen niet van me afhouden. Zijn handen omvatten mijn billen als ik bovenop hem zit. Mijn hoofd leg ik in zijn nek. Mijn gevoelens zijn heel dubbel. Aan de ene kant vind ik het geweldig om met hem te vrijen, maar het gaat niet geheel zonder angst. Hij schuift met zijn handen over mijn billen heen en weer. Ik zucht zacht in zijn oor. Hij ziet dit als aanmoediging om harder heen en weer te gaan. Ik merk dat ik me niet helemaal kan laten gaan en gek genoeg geniet ik er niet zo van. Hij zoent in mijn nek, maar ook dit laat me niet helemaal ontspannen. 'Wat is er?' vraagt hij. Hij merkt de verandering in mijn lichaamshouding.

Ik geef een diepe zucht. Ik durf hem niet aan te kijken. Zacht geef ik hem antwoord. 'Wat zeg je?' vraagt hij nogmaals. Hij tilt mijn kin op en kijkt me liefdevol in mijn ogen. 'Amado?'
Ik sla mijn ogen neer. Bijna onzichtbaar schud ik mijn hoofd. 'Hou op met mokken en geef me antwoord,' eist hij. Er valt een lange stilte. De radars in mijn hoofd draaien overuren. Ik ben bang om het te zeggen maar ik weet dat ik open moet zijn. Hij heeft toegegeven en nu moet ik ook. Het maakt niet uit hoe angstig ik me voel. Hij houdt wel rekening met me. Hij pakt mijn kin vast en kijkt me doordringend aan. 'Nu!'

'Ik ben bang dat je me pijn doet,' gooi ik er snel uit. Hij kijkt me gekweld aan en zijn handen sluiten zich om mijn gezicht. 'Laat me bewijzen dat ik je geen pijn zal doen,' fluistert hij tegen mijn lippen. Ik sla wederom mijn ogen neer. Hij verdient een kans, het is oneerlijk als ik hem die niet bied. 'Oké,' zeg ik zacht.

Hij kijkt intens in mijn ogen. 'Het klinkt niet overtuigend, maar ik zal je laten zien dat ik meer kan dan je alleen pijn doen,' zegt hij. Ik loop achter Michael aan en samen staan we op het dek. Hij pakt mijn hand vast en neemt me verder mee het dek op. Dan voel ik de motor tot leven komen. 'We gaan een stukje varen,' zegt hij bij het zien van mijn vragende blik.

'Waar gaan we heen varen?' vraag ik nieuwsgierig.

'We varen een rondje om het eiland heen. Ik wil je laten zien hoe mooi het landschap is,' zegt hij glimlachend. We staan op de voorsteven en hij duwt me naar voren. Ik houd me vast aan de reling en kijk naar beneden. Het is mooi om te zien hoe het schip door het water heen snijdt. Het water wat ruimte geeft aan het schip, waardoor het moeiteloos door het water kan glijden. Was alles maar zo makkelijk als dit eruit ziet. 

Michael zijn armen sluiten om mij heen. Hij zoent me in mijn nek en ik sluit mijn ogen. Zijn handen glijden van mijn buik naar mijn borsten. Zacht masseert hij mijn borsten terwijl hij lichtjes bijt in mijn nek. Zijn handen glijden naar de onderkant van mijn jurkje. Hij tilt hem omhoog en laat zijn vingertoppen dansen op de huid van mijn buik. Hij tilt mijn jurkje helemaal omhoog en trekt hem uit. Zijn nagels schrapen over mijn rug naar mijn billen en ik krijg overal kippenvel. Zijn handen knijpen in mijn billen en van schrik spring ik omhoog. Hij grinnikt en alles in mij tintelt. Hij pakt me ruwer beet en trekt me tegen hem aan. Zijn ruwheid maakt iets in me los en ik draai me gelijk om. Ik stort met mijn lippen op de zijne en neem bezit van zijn mond. Ik spring op en sla mijn benen om hem heen. Hij pakt mijn billen vast en duwt me tegen hem aan. Hij neemt me mee en legt me op de ligstoel. Zijn vingers strelen over mijn huid als hij overeind komt. Hij staat in volle glorie boven me en ik zie dat hij staat te glunderen. 'Je bent zo mooi,' zegt hij zuchtend.

Zenuwachtig lig ik te krioelen op het ligbed. Als ik merk dat hij me staat te bewonderen wil ik overeind komen. Hij schudt zijn hoofd en duwt me naar beneden. Hij doet zijn shirt uit en ik lig nog net niet te kwijlen. Ik zie zijn spieren aanspannen als hij door zijn knieën gaat en mijn enkels beetpakt met zijn handen. Zijn tong zoekt een weg van mijn onderbeen naar mijn bovenbeen. Ik lig te trillen van de adrenaline. Zijn handen volgt zijn tong omhoog. Zijn vinger volgt het randje van mijn bikini lijn. Ik duw mezelf iets omhoog en heb het heet. Met zijn tanden pakt hij mijn bikini broekje en trekt hem naar beneden. Zijn tong ligt direct op mijn clitoris en ik hap naar lucht. Zijn tong beweegt snel heen en weer en ik voel dat ik bijna klaar kom. Mijn ademhaling wordt harder en gaat steeds sneller. Als ik denk dat hij me gaat verlossen heb ik het mis. Precies op dat moment stopt hij. Ik til mijn hoofd op om te kijken wat hij aan het doen is. Ik zie dat hij schuin naar me kijkt en er speelt een glimlach om zijn mond. Ik laat me achterover vallen en geef een diepe zucht. Hij kust elk stukje van mijn buik en klimt steeds verder omhoog. Hij duwt mijn benen uit elkaar en kruipt verder omhoog.

Met zijn handen onthult hij mijn borsten en mijn bikini top zorgt ervoor dat mijn borsten omhoog gelift worden. Hij zuigt mijn tepel naar binnen. 'Ik wil je,' hijg ik hard. Dan neemt hij hard bezit van mijn mond. Ik voel de hebberigheid en zijn lust. Mijn handen glijden over zijn harde spieren op zijn rug. Dan probeer ik zijn broek open te maken. Ik ben verbaasd dat hij dit toelaat. Ik besteed er echter niet teveel aandacht aan want ik heb maar een doel voor ogen. Hem, diep in me.

Ik duw zijn broek en onderbroek zover mogelijk en duw hem naar beneden. Tergend langzaam duwt hij hem in me en als respons krom ik mijn rug. Ik zet mijn nagels in zijn rug. Ik hoor hem kreunen. In hetzelfde tempo gaan we steeds sneller totdat ik het niet meer uithoud en klaar kom. Vlak daarna komt hij klaar en hij laat zich op me vallen.

'Você é incrível,' zucht hij uit.

Ik kijk hem aan. 'Wat zeg je nou?' vraag ik verbaasd. Hij humt en geeft geen antwoord op mijn vraag. 'Kom, we gaan naar bed,' zegt hij. Hij staat op en pakt mijn hand. Ik sta te trillen op mijn benen. Michael tilt me op en ik bewonder zijn arm spieren.

'Wat doe je?' vraagt hij al lachend. Ik haal mijn schouders op. 'Sorry, maar je bent zo onweerstaanbaar. Ik móest erin bijten,' zeg ik verontschuldigend.

We komen aan bij zijn kamer en hij duwt de deur open. Alsof er niets is gebeurd ziet alles er weer als van tevoren uit. Hij slingert me op bed en ik slaak een gilletje. Ik probeer hem te grijpen om hem mee te trekken op bed maar ik grijp net mis. 'Ik ga even douchen, ik kom er zo aan,' zegt hij.

Languit ga ik liggen op bed. Als ik het water hoor stromen, loop ik naar de badkamer. Hij staat met zijn rug naar me toe en zijn hoofd leunt tegen de muur aan. Zijn spieren zijn aangespannen. Zo zacht mogelijk loop ik op hem af en ik sluit mijn armen om zijn lijf. Ik voel de spanning direct uit zijn lijf vloeien en hij draait zich om. Zijn armen sluiten om me heen en zo blijven we elkaar vasthouden.
'Sorry,' fluistert hij schor tegen mijn hoofd aan.

Ik schud mijn hoofd. 'Nee, kom, laten we gaan slapen. Het is een lange dag geweest,' zeg ik.

Zonder ons af te drogen gaan we naast elkaar in bed liggen. Michael slaat de deken om ons heen en ik ga met mijn hoofd op zijn borst leggen. Afwezig strijk ik met mijn hand over zijn borst. Ik hoor dat zijn ademhaling zwaarder wordt. Ik geef een diepe zucht. 'Het komt allemaal wel goed, ik kan dit handelen,' zeg ik vastberaden. Dan draai ik me om. Michael draait zich op zijn zij en houdt me vast. 'We doen dit samen,' fluistert hij.

Where is this going 18+Where stories live. Discover now