Rough and love

11.3K 175 26
                                    

Ik voel zijn handen branden op mijn huid. Ik wil hem aanraken, ik wil hem zoenen. Tergend langzaam duwt hij me door het water heen. Zijn adem blaast in mijn nek. Ik heb overal kippenvel maar niet vanwege de kou. Ik wil dat hij opschiet, ik wil dat hij wat met me doet. Zijn handen glijden via mijn armen naar beneden. Via de achterkant van mijn benen glijdt hij weer omhoog en pakt mijn billen. Ruw kneed hij mijn billen en ik laat een harde kreun horen. 'Wat wil je dat ik met je doe?' vraagt hij hees.

Van deze vraag raak ik in de war. Sinds wanneer heb ik daar een keuze in? Is het een serieuze vraag? Wil hij echt weten wat ik wil? Wat gebeurt er als ik volgens hem een fout antwoord geef? Krijg ik dan helemaal niks waar naar ik verlang? Mijn gedachten worden onderbroken door een ferme ruk aan mijn armen. Ik lig nu op mijn rug in het water en met mijn gezicht naar boven. Met zijn ene hand houdt hij me vast bij mijn armen. Zijn andere hand glijdt van mijn nek naar mijn borst en hij knijpt er hard in. Mijn tepel reageert direct door recht overeind te staan. Dan knijpt hij in mijn andere borst en mijn tepel doet precies hetzelfde. Ik hoor hem iets mompelen. Wat hij zegt hoor ik echter niet want het wordt allemaal gedempt door mijn oren die in het water liggen. Hij trekt me mee het water door, waardoor ik al mijn oriëntatie kwijt raak. Het gaat allemaal zo snel, dat ik probeer te spartelen. Dit levert zoveel pijn op, dat ik direct stop.

Ik voel dat hij mijn hoofd op de rand van het zwembad legt en ik hoor het water klotsen. Dan voel ik dat hij bij mijn benen is. Hij staat nu tussen mijn benen in, zijn piemel rust op mijn buik. Zijn handen omvatten mijn borsten en kneden ze. Ik kreun en hij laat gelijk los. Ik voel zijn hete tong over mijn tepel gaan. Wederom kreun ik en hij bijt erin. Ik bijt op mijn onderlip om een kreet te dempen. Dan likt hij over mijn andere tepel en ik probeer mezelf omhoog te duwen. Hij zuigt mijn tepel naar binnen en het voelt zo goed dat er wederom een kreun ontsnapt uit mijn mond. Hij bijt gelijk in mijn tepel waardoor ik klootzak mompel. 'Wat zei je?' vraagt hij, lichtelijk verbaasd. Shit, nu moet ik met iets goeds komen.

'Auw,' zeg ik half vragend. Onzeker verlaat het mijn mond en ik kan mezelf wel voor mijn hoofd slaan. Ik hoor het water alle kanten op klotsen. Dan voel ik zijn adem langs mijn nek gaan. 'Als je nog een keer mij ondermijnt door mijn naam te vervangen door een scheldnaam, dan zal ik ervoor zorgen dat jouw gedrag niet getolereerd wordt, duidelijk?' sist hij in mijn oor.

Ik slik een brok in mijn keel door. 'Ja, duidelijk,' zeg ik. Als ik hem weer bij mijn benen voel zucht ik diep uit. Dat was op het nippertje. Zijn handen gaan van mijn borsten naar mijn buik en belanden op mijn heupen. Zijn greep wordt steeds steviger. Net als het te ondraaglijk wordt en ik er wat van wil zeggen voel ik dat hij binnen dringt. Tergend langzaam maar duidelijk aanwezig. Zijn tanden bijten zacht in mijn been en hij haalt hem in een keer weer terug. 'Hey,' zeg ik door het abrupte gemis.

Hij maakt me los en hij draait me om. Het gaat allemaal zo snel dat ik me vergeet vast te houden. Mijn hoofd raakt onder water en hij stoot in een keer naar binnen. Mijn mond opent zich om te roepen maar er komt alleen maar water in mijn mond. Ik zoek met mijn handen de muur maar door het gestoot raak ik in een roes. Dit duurt niet lang want ik moet ademen! Michael duwt me naar voren en dan voel ik de rand weer en trek mezelf omhoog. Mijn hoofd komt boven water en ik proest al het water uit. Michael blijft ondertussen door stoten en als ik helemaal gesetteld ben kan ik ervan genieten. Met een hand omvat hij mijn haar en trekt mijn hoofd naar achteren. Zijn lichaam ligt zwaar op de mijne en de druk op mijn armen neemt toe. Hij trekt zich uit me en draait me weer om.

Zijn handen pakken mijn armen beet en duwen me omhoog. Hij duwt weer tergend langzaam naar binnen en ik zucht uit. Ik kan geen kant op omdat hij me zo vast houdt. Dan gaat hij langzaam heen en weer. Ik sluit mijn benen om zijn billen en ik laat me meevoeren op het ritme, die hij steeds verder opvoert. 'Je bent zo sexy als je er zo bij ligt,' gromt hij terwijl hij steeds harder gaat. Ik voel de spanning opbouwen in mijn lichaam. Alles trekt zich samen en dan voelt het alsof alle vuurwerk uit elkaar spat. Ik hoor hem kreunen en me steeds steviger beetpakken. Zijn nagels staan in mijn armen als hij zijn verlossing vindt.

Where is this going 18+Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu