The sea

12.8K 178 11
                                    

De volgende morgen word ik wakker met een knallende hoofdpijn. Ik laat mijn gedachten over de avond ervoor gaan en ik voel iets in mij gloeien. Ik rek me uit en ik voel dat er iets naast me ligt. Op één arm steunend kijk ik wat er naast me ligt. Er ligt een doosje op het kussen van Michael. Het is ongeveer even groot als mijn hand. Ik pak het op en bekijk het van alle kanten. Ik kan er niet echt wijs uit worden wat het zou moeten zijn. Voorzichtig schud ik eraan en ik hoor iets zacht heen en weer schuiven. Nieuwsgierig open ik de bovenkant en ik pak het kaartje dat erin ligt. Het kaartje is blauw en zo klein als een creditcard. Ik bekijk wat erop staat.

VIP toegang Stentoria.

Ik draai het kaartje om en ik zie een streepjescode staan. Stentoria? Wat is dat? Ik heb daadwerkelijk geen idee waar dat voor staat. Als ik nog een keer in het doosje kijk zie ik iets schitteren wat me eerder is ontgaan door het kaartje wat erop lag. Ik pak het op en zie dat het een smaragd blauwe diamant ketting is. Ik moet drie keer kijken tot het tot me doordringt dat deze ketting van Chopard is. Ik had nooit durven dromen dat ik een ketting van zo'n exclusief merk om mijn nek zou dragen.

Ik sla snel de dekens van me af. Uiterst voorzichtig neem ik de ketting mee in mijn hand terwijl ik naar de grote spiegel, die zich in de loopkast bevindt, loop. Ik maak de sluiting van de ketting open en laat hem om mijn hals glijden. Ik krijg een rilling van het koude materiaal om mijn nek. Als ik de ketting heb bevestigd kijk ik in de spiegel. Ik zuig de lucht via mijn mond naar binnen als ik zie hoe mooi de ketting staat. Ik zie nu pas dat de lengte van de ketting ervoor zorgt dat de smaragd blauwe diamant precies tussen mijn borsten hangt. De rest van de diamanten ketting ligt mooi op mijn huid en ik kan het niet laten om met mijn hand eroverheen te strelen. Adembenemend mooi.

'Michael?' roep ik. Ik luister of ik een geluid of zijn stem hoor. Het blijft echter stil. Ik loop terug naar het bed en ik besluit om de ketting weer af te doen zodat ik kan gaan douchen. Als ik de ketting terug wil leggen in het doosje hoor ik iets vibreren. Ik kijk gelijk naar mijn telefoon die trilt en oplicht. Ik leg voorzichtig de ketting terug en loop naar mijn telefoon. Als ik op de thuisknop druk zie ik dat Michael een bericht heeft achtergelaten. 'Goedemorgen amado. Heb je lekker geslapen? Ik hoop dat je de vondst al hebt uitgeprobeerd. Ik wil dat je met een uur klaar bent. De chauffeur neemt je dan mee naar Stentoria. Tot straks.'

Op de achtergrond hoor ik allerlei geruis wat ik niet kan plaatsen. Michael heeft het over Stentoria, de naam die op het kaartje staat, ik ben benieuwd waar we straks heen gaan. Vlug leg ik de telefoon weg en ik ga douchen.

Na een heerlijke douche sta ik voor de kast, niet wetend wat ik moet aantrekken. Zal ik de rode of de zwarte jurk aandoen? Ik trek eerst de zwarte aan en doe vervolgens de ketting om. Doordat deze jurk een hoge neksluiting heeft is er weinig te zien van de ketting. Ik besluit om dan de rode jurk aan te trekken. Als ik de rode jurk aan heb zie ik dat deze goed past bij de ketting. De jurk is laag uitgesneden en je ziet de smaragd blauwe diamant die tussen mijn borsten hangt net niet. Nadat ik mijn make-up heb gedaan sta ik radeloos naar mijn haar te kijken, niet wetend wat ik ermee aan moet. Ik besluit uiteindelijk, als ik zie dat ik nog een kwartier over heb, om mijn haar op te steken.
Snel pak ik al mijn spullen en stop ze in mijn tasje.

Als ik klaar ben loop ik naar de lift om naar beneden te gaan. Ongeduldig sta ik voor de lift, die voor mijn gevoel niet opschiet. Als ik het welbekende gepling hoor stap ik snel in. De liftbediende kijkt me van top tot teen aan. Ik besef dat dit de eerste keer is dat ik zonder Michael naar buiten ga en ik voel me ongemakkelijk. Als Michael hier zou zijn zou hij de liftbediende met een oogwenk kunnen laten stoppen hoe hij mij met zijn ogen uitkleedt. "Naar beneden,' mompel ik, aangezien de liftbediende me alleen maar kan aankijken. Hij geeft een knikje en drukt op het laatste knopje. Als de lift weer in beweging is adem ik diep in en uit om tot rust te komen. Het lijkt een eeuwigheid te duren eer we beneden zijn.

Als de liftdeuren zich openen snel ik de lift uit en moet ik mijn best doen om op mijn hakken recht te blijven staan. Oké, kalmeer, dit ging hartstikke goed. Word ik nu al paranoïde zonder Michael om me heen? Waar is de relaxte Esmeralda gebleven, die haar mond bij haar had en zich niet van de wijs liet brengen?

Ik besef nu pas wat een effect Michael op mij en mijn omgeving heeft en het is beangstigend. Nog een beetje verdwaasd voel ik plots een hand op mijn arm. Geschrokken trek ik mijn arm terug en ik zie een lange man in pak staan. "Esmeralda? Wilt u mij volgen alstublieft? Ik breng u naar Stentoria." Ik knik en ik loop achter de man aan.

Als ik eenmaal in de auto zit geef ik een diepe
zucht en kan ik me iets meer ontspannen. Ik kijk naar buiten en ik zie de stad aan ons voorbijrazen. We rijden de beroemde Confederation brug over naar het eiland "Prince Edward". Ik ben benieuwd wat ik daar zal aantreffen. Als de auto de brug over is, slaan we een weg in waardoor we langs de kade blijven rijden. Als we de hoek omdraaien zie ik een enorm jacht in het water liggen. De zon staat erop dus ik zie niet veel meer dan de grootte van het jacht. We komen steeds dichterbij en als we stil staan stap ik uit en dan pas zie ik hoe mooi het jacht is. Het is een 4 meter lang parelwit jacht. De ramen zijn zwart, dus ik kan niets zien. Hij is mooi gestroomlijnd en als mijn ogen het uiteinde bereiken zie ik Stentoria staan. Dit verklaart een hoop.

Nog gebiologeerd sta ik te kijken naar het jacht als ik gefluit hoor. Ik kijk omhoog en ik zie een man in een net wit pak staan. Ik kijk het jacht langs en dan zie ik een loopplank waar ik heen loop. De man in het witte pak staat me op te wachten. 'Welcome on board madame. Can I see your pass?' Ik maak mijn tasje open en ik haal mijn VIP pas eruit en ik geef het aan de man. 'Well, thank you. You're allowed to go anywhere on this ship.' Hij haalt de pas door een sensor en geeft hem terug aan mij. 'We're ready to go crew,' hoor ik hem schreeuwen als hij wegloopt van mij.

Verbaasd kijk ik naar alle beweging op het dek. Ik blijf staan en aanschouw wat er allemaal gebeurt. Er lopen mannen in matrozenpakken rond die het touw binnenhalen. Ik zie mannen rondlopen die alles controleren op het dek. Dan zie ik een vrouw op me afkomen die me vriendelijk toelacht. 'Hallo, ik zal u naar uw suite brengen,' zegt ze glimlachend. Verbijsterd loop ik achter haar aan. 'Mevrouw, waar gaan we heen?' vraag ik. Ze blijft doorlopen. 'Zoals ik al zei, naar uw suite,' zegt ze.

Ik rol met mijn ogen. 'Waar varen we naar toe?' vraag ik, beduidend geïrriteerder. 'Oh, we maken een toer over het water,' zegt ze. 'We zijn bij uw suite.' Ze maakt een deur open en gebaart met haar hand naar binnen. Als ik naar binnen kijk zie ik een mooie ruime suite met een balkon. Het is daadwerkelijk prachtig en chic bekleed. Ik zie dat de vrouw van me wegloopt en ik loop naar binnen. Ik loop direct richting het balkon en kijk uit over de mooie zee.

Plots word ik van achter beet gepakt en voel ik een hete adem langs mijn nek gaan. De handen die ik zo goed herken glijden naar beneden en houden me vast bij mijn heupen. 'Vindt je het mooi?' fluistert Michael in mijn oor. Hij laat zijn tong langs mijn hals glijden en er gaat een trilling door me heen. Ik wil me omdraaien, maar ik voel dat hij me steviger beet pakt. 'Je bent bloedmooi amado,' zucht hij.

Hij bijt liefkozend in mijn nek en er ontsnapt een kreun uit mijn mond. Zijn handen glijden van mijn heupen naar boven totdat ze mijn borsten plagerig aanraken. Hij haalt zijn handen weg en ik voel ze door mijn haar heen gaan. Ik voel hoe hij mijn opgestoken haar naar beneden laat vallen. Hij zorgt ervoor dat mijn krullen op mijn rug vallen. Hij draait met zijn hand totdat hij al mijn haar heeft. Hij trekt mijn hoofd iets naar achteren en opzij. Mijn hals ligt nu bloot voor hem en ik voel dat hij met zijn andere hand van mijn hals naar mijn borst gaat. Zijn hete adem strijkt langs mijn gezicht en ik sluit mijn ogen. Hij trekt me naar hem toe zodat ik nu strak tegen hem aansta. Ik voel dat hij opgewonden is en ik voel een kreun ontsnappen. 'Wat wil je amado? Wil je dat ik mijn pik hard in je ram?' zegt hij met een rauwe stem. Hij duwt zichzelf tegen me aan. 'Wil je dat ik je laat schreeuwen van genot? Wil je dat ik je natte kutje verwen?'

Ik merk dat ik begin te hijgen van zijn geile woorden die hij zegt. 'Wat wil je dat ik doe?' vraagt hij nogmaals. Ik probeer mijn ademhaling onder controle te krijgen al is dat erg lastig met hoe nat ik ben geworden van zijn woorden. Hij trekt zich iets terug. 'Hoe graag ik nu ook van alles met je zou willen doen, we gaan eerst wat eten,' zegt hij. Dan voel ik dat hij me loslaat en hoor ik hem weglopen. Ik pak de reling beet om recht te blijven staan. Als ik iets gekalmeerd ben draai ik me om maar ik zie Michael nergens. Ik loop naar binnen en als ik in de spiegel kijk zie ik een verhit gezicht. Ik wapper mezelf wat koelte toe met mijn hand en waan mezelf tot kalmte.

Oké, je kan het, gewoon de deur uitlopen en op zoek naar de lunch.

Where is this going 18+Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz