Sea sick

10K 171 24
                                    

Ik word wakker met een knallende hoofdpijn en ik ben gedesoriënteerd. Ik voel me misselijk en ik kan niet zo goed plaatsen waar ik ben. Ik lig alleen in een groot bed met niemand om me heen. Ik sluit mijn ogen. Ik moet mezelf kalmeren. De misselijkheid wordt steeds erger en dan ren ik het bed uit naar het toilet. Ik hang over het toilet heen en er komt alleen maar gal uit.

Ik hoor de deur dichtslaan en iemand streelt mijn rug. Het zweet staat op mijn voorhoofd terwijl ik gal blijf spugen. 'Gaat het?' vraagt Michael. Ik kan echter geen antwoord geven op de vraag want de gal blijft komen. Dan merk ik dat de misselijkheid iets afneemt en haal ik diep adem door mijn neus. Het ruikt enorm zurig en ik voel me vies. Ik voel me zo beroerd dat de tranen in mijn ogen staan. Ik wil alleen maar douchen en weg van hier. Michael pakt me bij mijn arm. 'Wat is er?' vraagt hij. Hij kijkt me doordringend aan.

'Ik voel me zo beroerd. Ik heb hoofdpijn, ik was misselijk en ik voel me echt niet lekker,' zeg ik al puffend. Michael helpt me overeind. 'Wellicht helpt het als je iets eet?' oppert hij. Bij die gedachte alleen moet ik al kokhalzen.
'Oké, dat dus niet,' zegt hij grinnikend. 'Kom, dan zet ik de douche aan.'

Trillend doe ik de deksel van de wc dicht en ga ik erop zitten. Het is lang geleden dat ik me zo beroerd heb gevoeld. Ik hoor het water lopen en als Michael weer tevoorschijn komt loop ik naar hem toe. Ik stap gelijk onder de douche en voel mezelf ontspannen. Het misselijke gevoel is nog niet helemaal weg. Ik open mijn mond en laat het water mijn mond reinigen. Ik hoor vaag geluiden op de achtergrond. Ik probeer mijn gehoor scherp te stellen om te horen wat voor geluiden het zijn. Als het niet lukt geef ik uiteindelijk op.

Dan staat Michael weer voor mijn neus met een grote zachte handdoek. 'Kom,' zegt hij liefdevol. Ik draai de kraan uit en stap direct naar hem toe. Ik voel me wat duizelig maar Michael wikkelt me gelijk in de handdoek en houdt me overeind. Ik geef een diepe zucht van het heerlijke gevoel van de zachtheid van de handdoek. Michael droogt me helemaal af en besteed extra veel aandacht aan mijn borsten. Als hij daarmee klaar is, geeft hij er een kusje op en gaat verder met mijn rug. 'Spreid je benen,' fluistert hij hees. Ik doe gelijk wat hij zegt. Hij begint bij mijn onderbenen, verder naar boven. Dan legt hij de handdoek om mijn billen en wrijft ze droog. De handdoek is zo groot dat hij hem op mijn buik legt. Dan wikkelt hij de handdoek naar achteren zodat hij om mijn billen ligt en dan trekt hij hem via mijn lippen naar voren. Ik hap naar lucht van de plotselinge ruwheid van de handdoek. Tergend langzaam laat hij de handdoek langs mijn lippen en clitoris schuren. Ik leg mijn handen op zijn schouders voor ondersteuning. 'Zo wordt het nooit droog,' zeg ik al grommend.

Michael moet lachen. Ik sluit mijn ogen, dat geluid wil ik altijd wel horen. 'Voel je je al wat beter?' vraagt hij. Wat licht in mijn hoofd knik ik. Michael zijn hand voelt bij mijn lippen. 'Hmm, je zou toch zeggen dat zo'n handdoek alles afdroogt,' zegt hij met een glimlach om zijn lippen. Speels kijkt hij omhoog en ik krijg het warm van zijn blik.

Dan komt er plots weer een golf misselijkheid opzetten en ik hou mijn hand voor mijn mond. Michael kijkt gelijk bezorgd en snel doet hij de deksel van het toilet weer open. Ik val op mijn knieën bij het toilet en blijf kokhalzen. Dan kalmeert mijn maag weer wat en puf ik uit. 'Hier, neem dit maar in, dit helpt tegen de misselijkheid,' zegt hij. Ik kijk schuin omhoog en pak het pilletje aan. Ik stop hem in mijn mond en pak het glas water wat hij in zijn handen houdt. Ik neem een flinke slok om het pilletje weg te spoelen. Ik veeg met mijn hand mijn mond schoon. 'Dank je wel,' mompel ik.

Ik trek gemakkelijke kleding aan en loop naar de veranda waar Michael al staat. 'Wooow, wat adembenemend mooi is dit uitzicht,' zeg ik. Ik zie rotsen waar het water tegenaan kabbelt. Het eiland erachter is voor de rest vrij plat, afgezien van de huizen die erop staan. 'We meren straks aan en dan heb ik vanavond nog een meeting. Laten we eerst wat gaan eten,' zegt hij.

Where is this going 18+Where stories live. Discover now