Revelation

11.2K 162 19
                                    

'Ik ben een weeskind,' klinkt plotseling uit zijn mond. Ik kijk hem aan en ik zie de pijn in zijn ogen staan. 'Maar ik weet niet, hoe kan het dan dat, hé?' stamel ik verbijsterd. Hij kijkt van me weg en ik zie dat hij moeite heeft om zich groot te houden. Ik strek mijn arm uit om hem aan te raken, maar hij deinst achteruit.

Ik krimp in elkaar als ik de radeloosheid en pijn zie waarmee hij te kampen heeft. 'Het heeft geen zin,' zucht hij.

Hij staat op van het bed en keert zijn rug naar me toe. Zijn schouders staan strak van de spanning en ik weet niet wat ik moet doen. Hij laat zich op zijn knieën vallen. Op dat moment sta ik op en ik snel naar hem toe. Ik sta te twijfelen wat ik moet doen. Ik wil hem troosten, ik wil er voor hem zijn. Ik weet echter dat als ik wat doe hij helemaal dicht klapt en ik niet verder kom.

Zijn pijn omklemt mij en ik sta met de tranen in mijn ogen. Zijn handen zitten in zijn haar en hij buigt naar voren. Ik loop naar voren en ik kniel naast hem neer. Ik wacht op een reactie, maar het is alsof hij hier niet meer is. 'Mike?' het komt als een fluistering over mijn lippen.

Ik zie dat hij aan het trillen is. Ik merk dat alles aan hem aanspant. Zijn ademhaling gaat steeds sneller. Ik merk dat zijn gemoedstoestand verandert. Ik voel me steeds angstiger worden en dan besef ik dat ik beter weg kan gaan. Ik sta op en wil weglopen, maar Michael is snel en pakt me bij mijn enkel vast. Ik moet mijn best doen om te blijven staan. 'Het maakt niet uit wat je doet,' zegt hij gebroken. 'Als je bij me blijft dan kan ik nooit accepteren wat je me geeft. Als je van me wegloopt ben je net als iedereen.' Zijn greep om mijn enkel wordt steeds sterker.

'Je doet me pijn,' piep ik. Hij begint te bulderen van het lachen. Hij trekt aan mijn enkel, waardoor ik op de grond val. Hij trekt me naar hem toe en hij hangt boven me. Ik zie niets van de Michael waarvoor ik gevallen ben en de angst is op zijn hoogtepunt. Ik doe mijn ogen dicht en herhaal als een mantra in mijn hoofd het komt goed, het komt goed.

Hij draait me ruw om en mijn borsten worden tegen de grond gedrukt omdat hij bovenop me ligt. De tranen stromen over mijn wangen. 'Luister, ik ga je geen pijn doen. Ik wil dat je begrijpt in welke positie ik zit,' zegt hij.

Juist, hij heeft de beste manier gekozen om dat te doen. Daarna begint de mantra weer in mijn hoofd het komt goed, het komt goed.

'Ik weet hoe verstikkend dit voelt. Je hebt het gevoel dat je geen kant op kan. Je voelt je machteloos. Je wilt ontsnappen, maar dat gaat niet. Je zou willen schreeuwen dat het moet ophouden, maar je krijgt geen woord over je lippen. Ademhalen gaat moeilijk, want de angst verlamd je,' zegt hij. Ik voel zijn warme adem op mijn gezicht en de druk neemt toe. 'Zeg me dat het waar is,' fluistert hij in mijn oor.

Ik probeer te knikken maar ik kan geen kant op. Ik draai mijn hoofd de andere kant op. 'Ja,' zeg ik met een schorre stem. 'Juist, dat dacht ik al,' zegt hij resoluut.

De druk neemt wat af en dan voel ik dat hij mijn broek naar beneden probeert te trekken. Ik begin te krioelen, mijn mantra stopt per direct. De enige gedachte die in me opkomt is dat hij me gaat verkrachten.

Hij rolt me weer om en pint mijn armen boven mijn hoofd. 'Kijk me aan,' eist hij. Ik open mijn ogen en ik kijk in twee helderblauwe ogen die vertrouwd zijn. 'Ik ga je geen pijn doen,' zegt hij. Zijn ogen stralen van de belofte. Ik knik maar ik merk dat alles aan me gespannen is en dat ik alert blijf.

Zijn mond komt steeds dichterbij en zijn lippen beroeren de mijne. Zijn handen helpen me overeind. Hij trekt mijn shirt over mijn hoofd uit. Zijn mond kust boven mijn bh en zijn handen zoeken een weg naar achteren. Mijn bh is los en hij laat hem naar beneden vallen. Hij pakt mijn borst vast en likt en zuigt aan mijn tepel. Zijn handen dwalen verder naar beneden. Zijn mond liefkoost mijn andere borst. Ik duw mezelf naar voren. Hij omsluit met zijn handen mijn billen en kneed ze zachtjes.

Mijn handen gaan onder zijn shirt en ik geniet van zijn lichaam. Ik duw hem iets van me af en ik trek zijn shirt uit. Ik duw mezelf tegen hem aan en ik beweeg heen en weer. Ik hoor hem kreunen en hij tilt mijn been op. Ik spring iets op zodat mijn benen nu om hem heen geslagen zijn. Zijn handen omvatten mijn billen en houden me vast.

Hij zoent me gepassioneerd en loopt naar het bed. Hij legt me zachtjes neer en trekt mijn slipje uit. Hij kust mijn been steeds dichter naar mijn clitoris. Hij gaat van mijn been naar mijn buik en ik duw mezelf omhoog. Hij weet wat ik wil. Zijn tong glijdt over mijn clitoris en ik slaak een zucht. Hij blijft heen en weer bewegen met zijn tong en ik wil meer. Zijn vingers spelen met mijn benen.

Ik duw mezelf iets naar beneden om duidelijk te maken waar ik zijn vingers wil. Hij duwt zijn vingers in me en ik kom gelijk schokkend klaar. Hij kust me op mijn buik en blijft kusjes geven totdat hij bij mijn borsten is. Ik draai me om en duw hem naar beneden. Ik trek zijn broek uit en ik smelt bij het aanzicht wat ik van hem heb.

Ik kijk hem in zijn ogen en ik laat me langzaam zakken totdat zijn piemel helemaal verdwenen is. Zijn ogen sluiten en zijn handen houden me bij mijn heupen vast. Langzaam ga ik heen en weer en ik laat mijn hoofd zakken. Ik bijt in zijn nek en lik aan zijn oor. Ik hoor hem kreunen. Ik beweeg steeds sneller en zijn ademhaling gaat sneller. Hij stoot omhoog en ik naar beneden. Steeds sneller bewegen we heen en weer totdat hij me omdraait. Hij duwt mijn benen omhoog en duwt hem tergend langzaam weer naar binnen. Hij beweegt steeds sneller en komt met een kreun klaar. Hij laat zich naast me vallen en ik nestel tegen hem aan. Hij slaat zijn arm om me heen en duwt me tegen hem aan. Mijn gezicht duw ik in zijn nek en ik snuif zijn geur op.

'Ik hou van je.'

Where is this going 18+Where stories live. Discover now