Work trip the club

14.6K 181 7
                                    

Vol van opwinding kijk ik om me heen. Na het diner zijn Michael en ik weggegaan. We zitten nu in een club die chique is. Het is donker en alle tafels worden verlicht door middel van kaarsen. Het is lastig om gezichten te onderscheiden tenzij je dichtbij iemand zit. De afscheiding van de tafels en de dansvloer is groot. De tafels staan boven en geven een uitzicht op de dansvloer. De gloed die over de dansvloer gaat is afkomstig van de lampen die aan de zijkanten tegen de muren aanstaan. Het geeft een heel mooi effect.

Ik ben blij dat ik het jurkje van Michael heb aangetrokken want anders had ik opgevallen. De woorden van Michael blijf ik in mijn hoofd herhalen. Dit was nog maar het voorgerecht, er komt dus nog een hoofdgerecht en een nagerecht. Ik kan niet wachten. Het orgasme wat ik net heb gekregen was overweldigend. Toch tintelt het nog overal en ben ik nat omdat ik maar een ding wil en dat is hem in mij hebben.

We moeten een serieus gesprek gaan hebben over zijn bezitterigheid en jaloerse gedrag tegenover mij. Ik weet niet of ik het kan volhouden als hij zo door blijft gaan. Het is zo benauwend en drukkend maar als hij me dan aanraakt, raak ik in de zevende hemel en kan ik niks meer beginnen. Michael onderbreekt mijn gedachtes. 'Alsjeblieft een bloody Margarita,' zegt hij terwijl hij me een glas geeft. Ik kijk naar hem op en ik word getroffen door zijn oogverblindende schoonheid. 'Dank je wel,' zeg ik glimlachend. Hij komt naast me zitten en legt zijn hand op mijn been.

Ik heb gezien hoe de andere vrouwen op hem reageren. Hij negeert deze vrouwen compleet en heeft alleen maar aandacht voor mij. Dit vleit me enorm maar wat als ik er niet bij had geweest? Had hij dan iemand van deze vrouwen uitgekozen en de rest van de vrouwen genegeerd? Ik voel zijn adem in mijn nek en de haren op mijn armen staan overeind. Hij doet niets behalve in en uit ademen in mijn nek. De warme stroom van zijn adem doet me verlangen naar hem. De spanning bouwt enorm in mij op omdat hij voor de rest niets doet. Ik doe mijn hoofd iets opzij zodat hij vrije toegang heeft. Ik voel dat hij zijn lichaam iets naar mij toe schuift zodat zijn warme adem in mijn nek blijft. Zijn hand op mijn been schuift iets naar boven en streelt de zijkant van mijn liezen. Ik wil zo graag mijn benen wijder doen, maar aangezien we in een club zitten lijkt me dat niet verstandig. Het is echter donker, dus ik vraag me af hoeveel de omstanders zullen zien.

Zijn adem in mijn nek en de strelingen bij mijn liezen maken me zo nat dat ik harder ga ademen. Ik sluit mijn ogen als ik zijn hese stem hoor. 'Ik wil dat je zo erg naar me verlangt dat het pijn doet. Ik wil dat alle vezels in je lichaam om mij schreeuwen.' Ik wil hem vertellen dat het al zo is, maar ik krijg geen woord over mijn lippen. 'Leg je hand op mijn piemel,' eist hij.

Ik doe wat hij zegt en ik voel dat zijn broek gespannen staat. Hij duwt zichzelf iets omhoog tegen mijn hand aan. 'Die moet je verdienen. Die krijg je pas als je goed naar mij luistert, begrepen?' Ik lik over mijn lippen heen en ik knik. 'Ja,' zeg ik met een schorre stem. Ik voel dat hij een kusje in mijn nek geeft en ik voel een rilling door mij heen gaan. Ik heb het enorm warm. 'Schuif je jurkje omhoog,' zegt hij. Ik kijk hem geschrokken aan. 'Niemand die het ziet, schuif je jurkje omhoog,' zegt hij geruststellend.

Ik doe wat hij zegt en ik kijk om me heen maar ik zie niemand naar ons kijken. Het is spannend om dit te doen waar zoveel mensen zijn en ze niet weten wat we aan het doen zijn. Michael zoent me in mijn nek en gaat met zijn hand verder naar mijn klit. Dit zorgt ervoor dat ik weer iets kan ontspannen. 'Zak iets onderuit en open je benen een klein beetje,' zegt hij, bijna fluisterend. Ik hou mijn adem in als ik iets omlaag zak en mijn benen iets van elkaar haal. Oh mijn god, ik kan niet geloven dat we dit doen. Zijn vinger gaat van beneden naar boven wat me een kreun aan mijn lippen laat ontsnappen.

'Als je geluid maakt krijg je niks,' zegt hij. Op dat moment steekt hij zijn vinger naar binnen. Ik klem met mijn handen om het bankje. Heel langzaam gaat zijn vinger in en uit. Ik doe mijn best om stil te blijven zitten en mijn mond te houden. Het is een kwelling dat hij zo langzaam zijn vinger blijft bewegen. Ik wil mee bewegen zodat het harder gaat, maar hij drukt met zijn andere hand tegen mijn buik. Ik kan niks doen, behalve wachten totdat hij me verlossing geeft. Ik wrijf met mijn hand over zijn broek. Hij haalt zijn vinger uit me en pakt mijn hand vast. Hij kijkt me met een kwade blik aan. 'Dat had ik niet gezegd. Luisteren moet je,' zegt hij bijna grommend. 'I-ik weet nie-,' stamel ik. Ik kan mijn zin niet afmaken want hij kust me ruw op mijn mond.

Hij trekt me boven op zich en blijft me hard zoenen. Ik weet niet zo goed wat ik moet doen, aangezien ik naar hem moet luisteren. Ik voel zijn ruwe broek met zijn bobbel tegen mijn ingang kloppen. Dit helpt niet om helder te kunnen nadenken. Hij pakt met een hand mijn beide handen beet en houdt die achter mijn rug. Hij duwt me iets naar achteren en bijt in mijn oorlel. Ik bijt op mijn lip om geen geluid te maken. 'Blijf zo zitten,' zegt hij.

Zijn handen glijden over mijn rug naar beneden tot ze mijn billen omvatten. Ik leun met mijn hoofd tegen zijn schouder. Hij glijdt met zijn handen iets verder en laat weer een vinger naar binnen glijden. Zijn vinger gaat weer langzaam heen en weer. Ik hou hem vast bij zijn armen om kracht te zetten zodat ik geen geluid maak. Ik voel dat hij glimlacht tegen mijn nek. Dit bezorgt me een trilling door mijn lichaam. Rustig blijft hij zijn vinger heen en weer bewegen terwijl hij zacht in mijn nek bijt. Ik bijt zo hard op mijn lip dat ik een metalen smaak proef. Dit voelt zo goed en ik voel de spanning in mezelf opbouwen. 'Berijd me,' eist hij.

Dit laat ik me geen twee keer zeggen. Ik beweeg heen en weer over zijn ruwe broek en dat voelt zo goed dat ik kreun. Ik besef dat ik heb gekreund als zijn vinger mij verlaat en hij mij zo stevig beetpakt bij mijn middel dat het pijn doet. Ik kan niet meer bewegen en ik kijk hem angstig aan. 'Wanneer ga je nou leren om naar mij te luisteren?' De woede klinkt door in zijn stem. 'Sorry, ik, ik liet me meeslepen,' zeg ik zacht.

Hij duwt me van zich af en staat op. Hij staat heel dicht bij me. Ik zie dat hij nog steeds opgewonden is en ik zie mijn geilheid op zijn broek. Hij bukt zich zodat hij me aankijkt. 'Fatsoeneer je, ik ga je manieren leren,' zegt hij gedecideerd. Ik ga met mijn tong langs mijn lippen en probeer al zittend mijn jurkje naar beneden te krijgen. Ik haal een hand door mijn haren. Dan pakt Michael mijn hand en neemt me mee.

De hele rit in de taxi naar het hotel is de sfeer gespannen. Ik durf geen woord uit te brengen. Als we in de lift staan zegt Michael naar welke verdieping we moeten. Als we binnen in de suite staan kijkt hij me aan. 'Kleed je uit, nu!' buldert hij door de kamer heen. Ik zie hem weglopen en ik kleed mezelf uit. Als ik naakt ben en hij komt terug zie ik dat hij touw bij zich heeft. 'Wat ga je doen?' vraag ik nieuwsgierig en angstig tegelijk. Hij geeft een ferme klap op mijn billen. Ik spring iets omhoog van de hardheid.

'Je gaat leren mij te gehoorzamen en nu omdraaien en je mond houden,' zegt hij.

Where is this going 18+Where stories live. Discover now