Hurry

9.4K 167 30
                                    

In bed lig ik te woelen en te draaien. Ik kan de slaap niet vatten. Piekerend lig ik in bed. Moeten we een stap verder gaan of niet? Ik draai me nog maar een keer om en dan die ik Michael liggen. Ik zie zijn borstkas rustig op en neer bewegen. 'Wat moet ik nou met jou?' fluister ik tegen hem. Hij reageert niet. Ik leg mijn hand op zijn borstkas. De warmte die hij uitstraalt doet me goed voelen. Ik zou willen dat hij me meer vertelde over zijn verleden. Ik moet meer over hem te weten te komen zodat ik hem kan helpen.

Hij is een weeskind en voelt zich opgesloten. Hij kan geen liefde voelen en geen liefde geven. Het is zo vreemd dat hij zo'n vertekend beeld van zichzelf heeft. Het klopt absoluut niet dat hij geen liefde voelt en geeft. Ik heb het gezien in zijn ogen. Alleen nu is de vraag hoe ga ik het hem laten inzien? Zal het een kwestie van tijd zijn? Zal het besef er überhaupt ooit komen?

Hij ademt diep in en zucht dan uit. Hij ziet er zo tevreden en vredig uit nu. Hoe kan ik er toch voor zorgen dat hij zich altijd zo voelt. Het blijft knagen aan mijn geweten en ik draai me wederom om. Dan komt er opeens een idee in me op. Dit zou wellicht kunnen werken. Ik ga het proberen! Wie niet waagt, die niet wint.

Tevreden word ik wakker als ik merk dat het licht word. Ik rek me uit en dan hoor ik gepiep, een alarm dat afgaat. Michael richt zich op en mept ergens op, vermoedelijk op de wekker want het gepiep stopt. Hij laat zich dan weer op bed vallen en kreunt hard. 'Wat lig jij nou weer stom te glimlachen?' vraagt hij, reverend naar mijn steeds groter wordende glimlach.

'Ik vind het heerlijk om 's ochtends naast je wakker te worden,' zwijmel ik. Hij legt zijn arm op zijn voorhoofd. 'Het is 5 uur 's nachts,' zegt hij kreunend. Mijn glimlach wordt steeds breder en ik richt me iets op zodat ik hem kan aankijken. Zijn ogen zijn gesloten en hij probeert zich te ontspannen. Mijn been leg ik over zijn benen heen en ik zet me af zodat ik op hem lig. Hij opent zijn ogen slaperig en hij krijgt een jongensachtige glimlach op zijn gezicht. Zo'n glimlach die me doet zweven en mij dolblij maakt. Ik pak mijn telefoon en leg dit beeld vast. Dit is iets waar ik mijn hele leven naar kan kijken. Hij kreunt bij de flits. 'Wat doe je in hemelsnaam? Ik ben blind nu,' klaagt hij. Ik moet lachen om zijn opmerking en onze lichamen schuren tegen elkaar aan.

Serieus kijkt hij mij in mijn ogen en omvat mijn gezicht met zijn handen. 'Je bent zo mooi in de ochtend,' zegt hij en kust me.

'Ik dacht dat ik je blind had gemaakt? Je weet toch dat als je blind bent, je niets meer kan zien hé?' zeg ik plagend. Hij gooit me van zich af en hangt nu boven me. 'Gaan we bijdehand doen? Want daar heb ik nog wel een middel voor,' zegt hij serieus.

Ik kijk hem uitdagend aan. 'Ik doe helemaal niks, je hebt het aan jezelf te danken,' zeg ik met een grote glimlach.

Zijn scheve glimlach tovert zijn hele gezicht weer om in een paradijs. Zijn handen gaan naar beneden en omvatten hard mijn billen. Mijn handen gaan in een reflex naar beneden en ik zuig de lucht naar binnen. Hij pakt gelijk mijn handen vast en houdt ze stevig vast met een hand. Ik probeer mezelf in te houden, hem niet te laten zien dat het me raakt. Het wordt nu echter zo erg dat ik keihard begin te lachen. De tranen rollen over mijn wangen. 'Stop, stop",' is het enige wat ik kan roepen.

Ik probeer mezelf onder hem vandaan te wurmen maar doordat ik zo hard moet lachen neemt dat al mijn energie weg. 'Heb je genade?' vraagt hij. Ik schud mijn hoofd hard heen en weer. 'Nee, stop,' gil ik. Hij maakt het nu nog erger door mijn armen omhoog te tillen. 'Oké,' puf ik uit. Hij blijft gewoon doorgaan. 'Genade,' roep ik hard. Dan stopt hij en grinnikend gaat hij van me af. Hijgend kom ik bij van de uitputtingsslag. 'Heel volwassen hoor zo'n kietel dood,' zeg ik met een verborgen grijns.

Hij haalt zijn schouders op. 'Tja, je vroeg er zelf om,' zegt hij. Zijn hoofd draait naar zijn horloge en hij kijkt erop. 'Shit, we moeten opschieten.'

Hij rent heen en weer in de kamer om van alles op te ruimen. Genietend kijk ik naar hem en ik vind het heerlijk om hem zo te zien. Hij kijkt me aan terwijl hij richting de badkamer loopt. 'Es je moet je bed uit. We moeten echt zo weg,' zegt hij. Ik knik en ik zie hem in de badkamer verdwijnen. Ik hoor het water stromen en dan is het weer stil. Hij steekt zijn hoofd om de hoek. Ik moet lachen om zijn idiote gezicht. Hij heeft scheerschuim op zijn gezicht en kijkt geïrriteerd. 'Je bed uit, nu,' commandeert hij.

Dan draait hij zich weer om en hoor ik het water stromen. Ik rek me uit in bed en ik denk nogmaals aan het plan wat ik heb gemaakt. Dit moet zeker gaan lukken!

Dan zie ik hem op me afkomen. Hij geeft een diepe zucht en neemt me in zijn armen. Hij duwt me tegen hem aan. 'Als je het zelf niet doet, doe ik het wel,' zegt hij. Ik sla mijn armen om hem heen en kus hem in zijn nek. Mijn tong glijdt van zijn nek naar zijn oor. Ik sabbel zijn oor naar binnen. Hij trekt zijn hoofd iets weg. 'Niet nu, we hebben niet zoveel tijd.' Ik kijk hem met een pruillip aan.

Hij lacht en doet de douche deur open. Dan zet hij me onder de douche. Ik spring gelijk met een gil uit de douche cabine vanwege het ijskoude water. 'Wat flauw dit zeg,' roep ik naar zijn belachelijk vrolijke gezicht.

Tevreden glimlachend kijkt hij naar me. 'Nu ben je wakker en schiet je tenminste op,' zegt hij.

Ik meng het koude water met het warme en ik geniet van de stralen. Dan zie ik dat Michael verlangend voor me staat en ik gloei bij zijn aanblik. Zijn ogen glijden over mijn lichaam en blijven bij mijn intieme delen hangen. Ik schuifel heen en weer in de douche en hij kijkt me weer aan. Hij zet een voet in de cabine en hij blijft me aankijken. Dan komt zijn andere voet erbij en hij raakt mijn dij lichtjes aan. Mijn hele lichaam lijkt gelijk in vuur en vlam te staan. Hij duwt me zachtjes naar achteren toe en brengt zijn lippen naar mijn oor. 'Je moest eens weten wat ik allemaal met jouw goddelijke lichaam wil doen. Het is dat je niet eetbaar ben, anders had je allang in mij gezeten,' fluistert hij hees. Zijn lippen zuigen mijn oor naar binnen en ik kan een kreun niet meer onderdrukken.

Zijn ogen boren in die van mij.

'Nu ga ik in jou.' Met deze woorden stoot hij bij mij naar binnen.

------------------------------------------

Gewoon omdat het kan, een klein hoofdstuk ;).

Where is this going 18+Where stories live. Discover now