Trouble

22.1K 230 15
                                    

Als we voor de kamer staan zie ik dat hij een sleutel uit zijn broekzak haalt en de deur openmaakt. Ik wil vragen waarom de deur op slot is maar ik krijg geen woord over mijn lippen. Ik zie dat hij gespannen is en ik hoop dat hij zijn frustraties straks niet op mij uit. In de kamer aangekomen kijkt hij me aan. 'Kleren uit,' beveelt hij me voor hij weer wegloopt.

Ik zie hem naar de kast lopen. Hij doet de deur open en haalt er een hele constructie uit. Hij pakt een trap om de constructie op te hangen. Ik zie nu dat het uit meerdere losse delen bevat. Het zijn vier lange leren stroken die in het middelpunt aan elkaar vast zitten. Hij bevestigt elke punt aan een haak op het plafond. Doordat het lange stroken zijn hangt de constructie wat naar beneden. Ik zie op de helft van iedere strook een haak zitten. Michael kijkt naar me en gromt. 'Kleren uit zei ik,' buldert hij door de kamer heen. Onwillekeurig krimp ik ineen van zijn luide stem. Ik kijk hem niet aan en langzaam begin ik mijn kleren uit te doen. Als ik alleen mijn lingerie nog aan heb zie ik dat Michael iets van leer uit de kast pakt.
'M-michael?' vraag ik onzeker. Alsof hij door een bliksemschicht geraakt is draait hij zich pijlsnel om naar mij. Zijn blik is zo intens dat ik mijn hoofd wegdraai zodat ik hem niet hoef aan te kijken.

Mentaal sla ik mezelf voor mijn hoofd. Oké, misschien moet ik maar niets meer vragen en gewoon mijn mond dichthouden. Ik ben zo in gedachten dat ik niet heb gehoord dat Michael naar mij toe is gelopen. Ik schrik als ik zijn hand om mijn kin voel. Hij draait mijn hoofd naar de zijne en kijkt me onderzoekend aan. 'Amado, wat is er?' vraagt hij. Mijn ogen vergroten zich, terwijl ik langzaam mijn hoofd schud, te bang om wat te zeggen.

Hij zoent me op mijn lippen en duwt me tegen hem aan. Ik word week in zijn armen. Hij likt aan mijn lip en ik kan een kreun niet onderdrukken. Onze tongen vinden elkaar en het lijkt of ze een duel uitvoeren. Hij gaat met zijn handen langs mijn rug tot hij mijn bh-sluiting vindt. Hij maakt de haakjes los en gaat terug naar mijn schouder om het bandje naar beneden te doen. Hij volgt mijn arm met zijn hand om deze in een positie te draaien zodat mijn bh nu helemaal los is. Hij pakt me bij mijn heupen en duwt me iets naar achteren zodat de bh op de grond valt. Onze monden verlaten elkaar geen seconde.

Ik voel de honger en lust in de bewegingen van zijn tong. Hij gaat met zijn handen omhoog en omvat mijn borsten. Ik kreun en duw mezelf tegen hem aan. Hij masseert mijn borsten.

Zijn mond gaat naar mijn nek en zuigt hier hard. Ik draai mijn nek om hem meer ruimte te geven. Terwijl hij in mijn nek zuigt trekt hij aan mijn tepels. Ik voel mezelf helemaal ontspannen. Hij gaat verder naar beneden met zijn tong totdat hij mijn tepel vindt. Hij bijt er zachtjes op wat mij nog een kreun uit mijn mond laat ontsnappen. Zijn handen vinden zijn weg naar beneden en trekken mijn slip uit. Ik doe om de beurt mijn benen omhoog zodat hij mijn slip helemaal kan uittrekken. Zijn handen gaan via mijn benen weer terug omhoog en ik merk dat ik hem wil.

Hij gaat naar de achterkant van mijn benen en hij omvat mijn billen met zijn handen. Hij kneed mijn billen terwijl hij mijn andere tepel likt en zuigt. Ik duw me tegen hem aan en ik voel dat hij opgewonden is. Ik wil met mijn handen zijn blouse openmaken, als hij plotseling stopt. Ik heb het gelijk koud en ik sla mijn armen voor mijn borsten. Hij kijkt me met lust in zijn ogen aan. 'Haal je armen weg, ik wil je bewonderen,' zegt hij smachtend. Langzaam laat ik mijn armen langs mijn lichaam naar beneden glijden. Hij zucht en bekijkt me van top tot teen. Ik weet niet zo goed wat ik nu moet doen. 'Amado, wat wilde je net vragen?' zegt hij. Ik kijk hem aan en ik sla mijn ogen neer. 'Doe je wel voorzichtig met me?' vraag ik zacht.

Hij stapt naar me toe en omhelst me. Hij knabbelt aan mijn oorlel. 'Ik moet me zo erg inhouden bij jou. Ik wil je zo graag dat het pijn doet. Ik ga mijn best doen om niet te hard met je te doen,' zegt hij met hese stem. Hij geeft een lik over mijn oorlel. Ik schraap mijn keel. 'Misschien moeten we dit een andere keer doen?' Hij staat gelijk recht en kijkt me onderzoekend aan. Ik zie in zijn ogen dat hij een besluit neemt en zijn gezicht krijgt een harde uitstraling. 'Nee,' zegt hij resoluut. Ik durf er niets tegen in te brengen en ik voel mijn tranen in mijn ogen prikken.

Where is this going 18+Where stories live. Discover now