Hoofdstuk 23

2.1K 155 15
                                    

POV Rhys (tam tam tam, een nieuw iemand)
De Alpha riep me bij hem. Ik was verbaasd, ik had niks verkeerd gedaan naar mijn idee, dus ik vroeg me af dat de reden kon zijn. Misschien word ik wel gepromoveerd en word ik een trainer! Gast, schiet nu maar op zeurde Drake, mijn wolf. Ik zuchtte en klopte niet veel later aan op de deur van mijn Alpha. 'Binnen' bromde hij. Ik deed de deur open 'Alpha? U vroeg om mij' 'Rhys, daar ben je eindelijk. Ik heb een belangrijke taak voor je. Je bent een van mijn beste jagers, en ik wil je nuttig inzetten. Je bent een van de eerste die dit te horen krijgt: er komt een grote oorlog aan. Er is een groepje wolven aangekomen om me alles te vertellen, en jij moet met ze mee om mij op de hoogte te houden. Zij zullen je alles uitleggen. Je gaat met ze mee als ze roedels gaan waarschuwen, en je moet mij daarvan op de hoogte houden. Begrijp je?' Ik knikte een beetje verward. 'Ja Alpha...' 'Goed. Kom mee, dan leg ik het uit als we naar de keuken gaan'. Hij stond op en liep zijn kantoor uit. Ik liep snel achter hem aan.

'Dus dat is wat ik van je verwacht. Voor verdere vragen kan je de andere lastig vallen' zei mijn Alpha toen we de keuken binnen kwamen. In de keuken zaten 5 onbekende wolven. 'Dit is Rhys. Hij zal met jullie mee gaan en mij op de hoogte houden' zei mijn Alpha tegen het groepje. Drie roken er naar Rouge, 1 naar beta en 1 naar Alpha. Tot mijn verbazing stapte er een Rouge op me af, en niet de Alpha. 'Ik ben Abby, welkom bij de groep' zei ze. 'Dit zijn Ramon, Lilly, Zack en Caine' stelde ze de anderen voor. 'Nou, ja.... Ik ben dus Ryhs' zei ik een beetje ongemakkelijk. 'Goed. Jullie kunnen vertrekken wanneer jullie willen, maar het liefste vandaag nog' zei de Alpha. De jongen die naar Alpha rook knikte 'we vertrekken dan nu, denk ik. Is het goed als we wat eten meenemen?' 'Pak maar. En Rhys, je moet me echt op de hoogte houden. Ik wil minstens 1 keer per dag een update van de situatie' ik knikte 'ja Alpha. Ik zal u minstens 1 keer per dag een update geven' 'goed zo. Dan wens ik jullie succes'. Mijn Alpha verdween, en zodra hij buiten gehoorsafstand was, zuchtte het meisje met de blonde haren 'ugh, hij is nog erger dan de Alpha van de Wood Moon en hij heeft ons 2 keer de kerkers in gegooid!' 'Hij valt wel mee' mompelde ik. 'Hij valt wel mee? Amehoela. Maar, lets go get some food en wegwezen hier'. De jongen die naar Rouge rook grinnikte 'serieus Lil? Jij denkt nu alleen maar aan eten?' 'Ja, hier is tenminste normáál eten. En omdat jij mijn mate bent en alles voor me doet, mag jij mijn rugzakje met het lekkerste eten vullen dat je kan vinden'. Ze pakte haar rugzakje dat ze om had en duwde het onder zijn neus. Met zucht pakte hij het aan. Hij stopte er drie appels in, nog wat dingen en vroeg daarna aan mij waar de chocola ligt. Vervolgens gaf hij het rugzakje terug 'asjeblieft, Lil. Nu niet meer zeuren'. Ze glimlachte en gaf de jongen een zoen op zijn wang. 'Je bent een schat' hij grinnikte 'zeg dat maar tegen me als ik je avondeten vang, vil en eetbaar maak' bromde hij. Deze mensen zijn volgens mij niet zo verkeerd. Ze lijken me ook wel aardig. Maar dude, ga ze helpen met eten inpakken ofzo zodat jullie weg kunnen. Ik wil zo snel mogelijk weg hier. Sinds wanneer wil jij hier weg? Sinds we 17 zijn en onze mate kunnen vinden. Dat jij daar aan denkt... Ja, duh. Maar ga ze nou maar helpen. Ik sloot Drake of en pakte wat eten en flesjes water. Ik gaf het aan de anderen waarna we vertrokken. 'Sorry... Maar hoe heten jullie ook al weer?' 'Ik ben Ramon. Dat is Caine, dat is Zack, dat is Lilly en dat is Abby. Zack, Lilly en Abby zijn Rouge's. Ik ben de zoon van de Alpha van mijn roedel en Caine de zoon van de beta. En ook mijn toekomstige beta. Jij heet Rhys, toch?' 'Ja, klopt. Maar, eh... Ik snap nou nog steeds niet waarom ik met jullie mee moet enzo, het is nogal vaag' 'Het is ook vaag. Maar ik zal je proberen uit te leggen wast er gaande is'. Ik knikte en luisterde aandachtig naar Ramon's verhaal.

*** ik heb voor @life5629 een cover gemaakt, en hieronder staat hij:

Ik hoop dat je hem leuk vind! En voor de andere mensen, ik heb geen covershop ofzo, maar ik vind het geen punt om een cover te maken voor iemand als dat je zelf niet lukt ***

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik hoop dat je hem leuk vind! En voor de andere mensen, ik heb geen covershop ofzo, maar ik vind het geen punt om een cover te maken voor iemand als dat je zelf niet lukt ***

The Survivor  // ON HOLD  //Where stories live. Discover now