Hoofdstuk 37

928 62 13
                                    

POV Zack
'Ik houd van je, Zack...' mompelde Lilly. Een warm, tintelend gevoel verspreidde zich over mijn lichaam toen ze dat zei. Sowieso... het was de eerste keer dat ze het tegen me zei. We zaten hier samen, alsof alleen wij nog bestonden, en ik voelde me gelukkig. Dat kan ook niet anders, met Lilly die op mijn schoot helemaal tegen me aan gevleid zit. "Ik houd ook van jou" antwoordde ik zachtjes, waarna ik een kus in Lilly's haar drukte. Lilly giechelde zachtjes, en het was een prachtig geluid. Ik glimlachte, en liet mijn hoofd op Lilly's hoofd rusten. Dit moment had wel eeuwig kunnen duren voor mijn part, maar helaas...

'Zack, je bent terug. Mooi. Wat heb je meegenomen?' Klonk het achter me. Ik draaide mijn hoofd om, en daar stond Rhys. Zag hij niet dat Lilly en ik even een momentje hebben? Nou, duidelijk niet, nee klonk het door mijn hoofd. Max, dat heb ik door. Dank je voor je nutteloze antwoord. Graag gedaan. En zo mensen, heb je een zinloos gesprek met je wolf. Dat jij het nou zinloos noemt. Ik negeer je gewoon. Doe je ding. Doe ik zeker. Heb je overal een weerwoord op? Misschien wel, ja. Oh, nou, leuk voor je. Dankje. Het was geen compliment. Dat had ik door. Oh dus je kan wél slim zijn. Ik ben altijd slim. Nee, dat ben je niet. Je doet hele domme dingen. Zoals? Lilly niet vaak genoeg zoenen. Huh? Je hebt het hierover je mate! Je freaking mate! Je bent al een half jaar samen, en verder dan vijf keer zoenen zijn jullie niet eens! Je hebt haar nog niet gemarkeerd, dus laat staan hoe lang we nog moeten wachten tot we eindelijk het matingprocess voltooien! Waar in hemelsnaam wil je dan doen?! We leven in een bos!! En sowieso, wie zegt dat Lilly dat allemaal wel wilt?! Ik! En niet alleen ik, haar wolf ook! Daar had ik geen antwoord op. Dus besloot ik mijn wolf te blokkeren, en ik richtte me tot Rhys.

'Een konijn, en bramen' antwoordde ik zijn vraag. 'Ze liggen daarachter, doe je ding. Ik ben even bezig' bromde ik. Lilly grinnikte 'zozo, wat een vrolijkheid' grijnsde ze. Niet dat ik haar zag grijzen, haar gezicht zat half verborgen in mijn shirt, maar ik wist het gewoon. 'Hij stoort ons, net als we is een keer een momentje hebben' zei ik, en ik haalde mijn schouders op. 'Weet je... als dit allemaal voorbij is, en we weer deel uit maken van een roedel en een eigen huis hebbe- ...wat?' Verbaasd keek ze op toen ik grinnikte. 'Je denkt dat we opnieuw deel uit kunnen maken van een roedel?' Vroeg ik met opgetrokken wenkbrauwen. Lilly knikte 'natuurlijk! We weten allebei dat Abby Caine uiteindelijk vergeeft, en de Betavrouw word' zei Lilly, die duidelijk heilig overtuigd was van wat ze zei. 'En aangezien wij haar beste vrienden zijn, mogen wij ook in de roedel komen. Plus, ze zullen nieuwe roedelleden kunnen gebruiken aangezien meer dan de helft dood is' ging ze verder. 'Daar heb je een punt...' knikte ik instemmend. 'Maar goed, als we dus een nieuwe roedel hebben en een eigen huis hebben... dan wil ik dat de hele wereld mag weten dat ik van jou ben' zei Lilly zacht.

Met grote ogen keek ik mijn lelie aan. 'Je.. je wilt dat ik je markeer? Dat we het matingprocess voltooien?' Vroeg ik verbaasd. Lilly knikte, en ze kreeg rode blosjes op haar wangen 'ja... het liefste zou ik dat nu al doen, gewoon zo snel mogelijk, maar... dit is een bos. En we hebben geen privacy'. Haar wangen kleurden nu rood, en grijnzend keek ik mijn lelie aan. Ik tilde met mijn vingers haar kin omhoog, waardoor haar ogen de mijne ontmoetten. 'Je bent schattig als je bloost' zei ik gemeend, waardoor Lilly's wangen nog roder werden, voor zover dat mogelijk was. Ze wilde haar hoofd weer naar beneden laten hangen en weg kijken, maar voor ze de kans kreeg drukte ik mijn lippen op de hare. Maak er maar zes keer van, Max...

***
Oke. Ik had dus even heeeeeel veel zin in een Zack en Lilly momentje! Dat merkten jullie al in het vorige hoofdstuk, maar ik wilde het ook even vanuit Zacks perspectief schrijven. Ik besefte me dat ik ze nog helemaal geen kjoete (jullie snappen vast wel dat ik cute bedoel he) momentjes had gegeven, dus ja: eens moet de eerste keer zijn. Ik hoop dat jullie lekker hebben genoten van dit hoofdstukje, en ik heb een vraag. Weten jullie een leuke ship-naam voor Zack en Lilly? Laat het weten in de comments!
***

The Survivor  // ON HOLD  //Where stories live. Discover now