Hoofdstuk 35 en Q&A

1K 67 4
                                    

POV Caine
Opmerkingen momenten, zoals deze, vraag ik me dingen af. Zoals... waar de hel ben ik in beland. In een gevecht tussen roedels. Waarvan er één roedel tegen de rest vecht, was het droge antwoord van Kay. Nee, dat wist ik nog niet... ik zuchtte en rolde met mijn ogen. Soms vraag ik me af wat het nut is van kunnen communiceren met je wolf... ik bedoel, het is niet dat ik er wat aan heb. Je weet dat ik alles hoor wat je zegt en denkt, he? Oud nieuws. Oh, en ik ben droog en irritant? Ja. Dat ben je, inderdaad. Ik ben nog altijd degene die niet stomme beslissingen maakt. Wil je daarmee iets zeggen? Ja, eigenlijk wel ja. Bijvoorbeeld dat het idioot is om je mate af te wijzen als je haar nog niet eens kent. Ik zuchtte, daar gaan we weer. De gebruikelijke preek over hoe dom het was om haar af te wijzen. Je weet dat ik gelijk heb! Je had haar niet moeten afwijzen, zonder haar te leren kennen. Je had nog geen idee over hoe ze was! Ze had best wel aardig en vriendelijk kunnen zijn! Ja, dat had zo kunnen zijn. Kay, ze is The Survivor! De meest gevreesde Rouge aller tijden! En aardig tegen haar vrienden. Zoals zovelen is het maar één kant die je gezien hebt. Door jouw domme actie, zijn we haar kwijt. Weet je niet hoeveel spijt ik ervan heb? Hoe verschrikkelijk ik het vind dat ik haar niet naast me kan hebben staan? Dat ze me haat? Ik zou niets liever willen dan haar in mijn armen sluiten en haar geruststellende worden toefluisteren, maar dat gaat niet! Ik heb een onherstelbare fout gemaakt, en we moeten daar mee leren te leven. Allebei.

Dus ik ben gewoon de dupe van jouw stomme fout... gromde Kay. Weet je, im negeer hem gewoon. Lukt je niet. Negeren, Caine. Negeer hem. Lukt je niet. Is je nog nooit gelukt. De enige manier waarop je me kan negeren is als je me buitensluit, e- goed idee! Nee! Nee, asjeblieft! Ik... ik moet je nog iets vertellen... zijn stem klonk vol schuldgevoel. Raar. Zeg dan maar. Vermoord me asjeblieft niet als ik het vertel. Oke, ik vermoord je niet. Niet dat dat zou kunnen, anders hoor. Om jou te vermoorden moet ik mezelf vermoorden. Nee, dank je vriendelijk. Maar even serieus, vertel maar. Ik luister. Nou, dat zou dan ook voor het eerst zijn. Ik kan je nog steeds buitensluiten hoor, dreigde ik. Dan hoor je niet wat ik je wil vertellen. Daar heeft ie een punt...Goed. Ehm, ja... hoe zeg ik dit... precies zoals het is dan maar. Toen je Abby afwees, deed je dat op de foute manier. Je gebruikte niet elkaars volledige namen. En daardoor, is de bang niet helemaal verbroken en kan je die herstellen.

What the fuck?! En dat zeg je me nu pas?! Maar dit... dit... hóé dan?! Zei ik net. Toen je haar afwees, gebruikte je niet elkaars volledige namen. Je weet wel, tweede naam en achternaam enzo. Daardoor is de band niet helemaal verdwenen. Dus daarom is ze nog steeds zo aantrekkelijk. Met haar geur en alles. Klopt. Wow... dit verklaart zoveel. En het is niet alleen maar iets dat alles verklaart. Dit betekent ook, dat ik nog hoop heb... dat ik haar terug kan krijgen. Maar hoe dan?

Ze moet niks van je hebben dus weg met die hoop. Jij bent positief, zeg. Het is toch zo?! Ze moet niks van je hebben! Hoe ga je haar dan terug krijgen? Sowieso, je hebt haar nooit gehad. Dus dit klinkt raar. Dat helpt niet, Kay. Dat helpt niet. Ben ik hier om je te helpen dan? De meeste wolven zijn er wel om te helpen, ja. De mééste. Ben ik een "normale" wolf die bij de "meeste" hoor? Nee. Nou, dat is ook meteen duidelijk dan. Maar kom op, Kay. Dit gaan niet alleen over mijn mate, ook over die van jou. En toen mensen, toen was het stil.

*** Hoi people, ben ik weer! Sorry dat ik zo lang niks meer publiceerde... maaaaaar hier is dus het nieuwe hoofdstuk om het goed te maken. Dan heb ik nog een ander leuk nieuwtje: Ik heb besloten dat ik een Q&A ga houden. Ik weet niet of jullie vragen hebben, maar jullie kunnen vragen stellen over van alles: over een personage, een boek (wel van mij uiteraard:), over mijzelf, een verhaallijn die je onduidelijk is... jullie kunnen vragen achter laten in de comments, op mijn profiel en via privé. Laat dus een (paar) vraag (of vragen) achter als je die hebt! ***

The Survivor  // ON HOLD  //Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu