Until Midnight - 18

491 56 16
                                    

Sabahtan beri, o anın gelmesini bekliyorsun. Dışarı çıkmayı.

Bugün ilk izin günün ve sen, bunu sarayının dışını keşfetmek için harcamak istiyorsun. Sonuçta, görevinde yardımcı olabilir değil mi? Taehyung'u durumdan haberdar ettin. Saat öğlen ikide, seni bekliyor olacak.

Zamanı belirlemek için kullandığınız mum eriyor ve saatin geldiğini gösteriyor. İşte o zaman odandan çıkıyor ve aşağıya iniyorsun.

Hava, küçük bir gezinti için mükemmel. Güneş bulutların ardından parlıyor ve kış, şimdi hiç olmadığı kadar uzakta. Ağaçlar hafifçe esen rüzgarla beraber hışırdıyorlar. Adeta kulaklarına müzik gibi geliyor doğanın sesleri.

Sarayın taş avlusundan dışarı adımını atalı, bir saat kadar olmuş olmalı. Dışarı çıkarken, kapılarda görevli olan tüm askerleri gözledin ve hepsinin yüzünü aklına kazıdın. Şimdi kim olsa, şıp diye tanırsın. Birazdan yapacağın şeyi de, o duyduğun askerin gelmesini ümit ederek yapıyorsun ya.

Bir süre daha yürüdükten sonra, duruyor ve etrafına bakınıyorsun. Sesleri dinliyorsun. Hiçbir şey yok. Sadece arada birkaç kuş ötüyor.

"Bö!"

Taehyung önüne atlayıp yerinden sıçramana neden oluyor. Sana o kadar yakın ki, korktuğunda geriye düşmemek için kollarına sıkıca sarılmak zorunda kalıyorsun. O ise gülüyor.

"Ne yapıyorsun?!" Diyorsun kızgınlıkla. Cevap vermeden gülmeye devam ediyor.

Kollarını bırakıyor ve ondan uzaklaşıyorsun. Ciddi yüz ifadene daha fazla dayanamıyor ve gülmeyi kesiyor.

"Nasıl yapacağını düzgünce planladın mı?" Diyor. Başını sallayıp yere oturuyorsun. Ayakkabını çıkarıp birkaç adım örtene koyuyor ve elbisenin eteklerini toprağa sürtüp düşmüşsün havası veriyorsun.

"Seni izleyeceğim," diyor ve sen cevap vermeden ağaca tırmanıp en yüksek dallara çıkıveriyor. Yukarı ne kadar dikkatli bakarsan bak onu göremiyorsun.

Plan şöyle; Taehyung'un dediğine göre, duyduğun adamlar, içeride görevli olamazlar. Çünkü sen, daha önce içeride hiç o kadar korkutucu sesi olan birini görmedin. Buna göre, dışarıda çalışıyor olması gerek. Kral'ı öldürebilmesi için de, onunla bir şekilde bağlantılı ve cesur, yetenekli olması gerekiyor ki kimseye fark ettirmeden onu öldürebilsin. Saray görevlileri bölümlerinden bunlara uymayanları eleyince, geriye bir tek dışarıda görevli askerler kalıyor. Tabii dışarıda olanların, saray etrafında olanları. Bahçe kapısındaki askerler yerlerinden bir adam dahi atamadıklarına göre, bu kişi onlardan biri değil. Diğer askerlerin de çok fazla hareket alanı olmadığına göre, duyduğun kişi, mutfak binası tarafında görevli olmalı.

Bunun için, bahçe kapısından çıkıp gezintiye çıkıyormuş gibi yaparak mutfak bahçesinin arkasına geldin.

Sen onu görmesende, onun seni gördüğünü umut ederek, Taehyung'a başlayacağını bildiren bir işaret veriyorsun.

"YARDIM EDİN!"

Bağırışların o kadar kuvvetli ki, içerideki birinin seni duymaması imkansız.

"YARDIM EDİN!"

Tekrar bağırıyorsun ve bu sefer, tam düşündüğün gibi, koşan birinin ayak seslerini duyuyorsun.

"Hanımefendi!" Diyor, gelen kişi. Fakat bu ses, duymak istediğin ses değil.

Genç erkek koşarak yanına geliyor ve halini görünce düştüğünü anlıyor. Kıyafetlerin sarayda çalıştığını belli ettiği için, seni sırtına alıyor ve saraya doğru yürümeye başlıyor.

Taehyung'a, aradığınız kişinin bu olmadığını belli eden bir işaret yapıyorsun ve adamın seni saraya götürmesini hayal kırıklığıyla bekliyorsun.

Until Midnight | Kim Taehyung Where stories live. Discover now