-Capitolul 13.-

598 47 3
                                    

Eve's POV.

Stăteam pe acoperisul casei. Pur si simplu. De cand m-a adus Andy la locul asta, aici am inceput sa stau. Întinsă pe o pătură,  Priveam stelele cum se plimbau foarte usor pe cer. Unele chiar cazatoate.

Nu am vazut niciodată o stea cazatoate. Este un sentiment foarte plăcut. Ascultam o muzică usoară la castile conectate la telefon.

Acoperisul este încă cald. Din cauza soarelui ce a fost pe zi. Soarele s-a transformat in lună ce urmează sa ne întâmpine toată noaptea.

Sunt trezită din lumea mea de catre Andy ce îmi scoate din urechi castile. Ma ridic in sezut apoi privesc catre el. Era cam panicat.

Andy: Eu si Juliet te-am cautat in toată casa.

Eve: Îmi pare rău. Trebuia sa va anunț..

Andy: Asa sa faci. Nu ai voie sa stai aici daca nu esti cu cineva.

Eve: De ce?.. Este destul de linistit..

Andy: Stiu. Dar este foarte mare pericolul de a aluneca. Si pot sa te gasesc jos pe trotuar. Vrei asta?

Eve: Nu. Logic.

Andy: Atunci ascultă-ma. Aici poți veni doar cu cineva. Nu singură.

Eve: Bine. Am înțeles. Pot sa mai rămân?

Andy: Da. Pe balcon.

Îmi dau ochii peste cap iar Andy ma ajutase sa ma ridic in picioare. El luase pătura apoi coborâm pe terasă. Intrăm pe hol apoi ma duc in camera mea sa las telefonul si patura.

Eve: Deci, de ce m-ai cautat?

Andy: Trebuie sa vi la cină. Trebuie sa mănânci.

Eve: Aaa..

Zambise apoi coborâm o living. Mirosea atat de bine a mancare. Juliet este o bucătăreasă foarte bună.

Mergem in bucătărie apoi Andy îmi spusese sa ma asez la masă. El o ajutase sa aranjeze si sa pună bucatele pe masă apoi in scurt timp începem sa mâncăm.

Eve: Îmi place foarte mult mâncarea care o faci.

Juliet: Merci. Esti o scumpă.

După câteva minute bune, termin de mancat apoi ma ridic de la masă si ma duc la chiuvetă sa spăl farguria.

Ies din bucătărie si urc in camera mea. Aranjez patura si o pun înapoi in dulap. Iar cu telefonul il pun la încărcat.

Ma duc la baie si îmi prind părul intr-un coc lejer. Ma duc catre dulap si îmi iau o bluză fiindcă îmi era foarte frig.

Ma duc pe balcon si ma asez pe scaun. Niciodată nu ma voi plictisi sa ma uit la stele. In fiecare noapte, este cu totul unic.

Atmosfera, cerul, stelele, luna. Toate sunt schimbate in fiecare seară. Asta înseamnă a fii ceva unic.

Andy: Esti ok?

Eve: Da. Tocmai priveam stelele.

Zambise apoi îmi daduse o farfurie cu o felie de tort foarte mare si un pahar cu suc natural.

Eve: Pentru?

Andy: Sa bagi la maț.

Eve: Nu prea pot sa mai mănânc. Dar încerc.

Andy: Nu te forța dacă nu poți acum. O poți pune in frigider si o mănânci maine.

Eve: Bine atunci.

Spun eu oftand. Gândul ca maine ma duc la părinții mei, ma omoară. Nu stiu cum vor reacționa. Daca totul o sa fie ok. Daca ii voi gasi.

Andy: Te rog, spune-mi daca ai ceva..

Eve: E totul ok.

Andy: Sigur?..

Las privirea in pământ iar lacrimile incep sa curgă neîncetat pe obrajii mei. Imi acopăr fața cu palmele iar Andy ma luase in brațele lui si ma sărutare pe frunte. Ma simt in siguranță si iubită cand face asta.

Andy: Eve..

Nu puteam sa ii răspund. Eram prea ocupată încercând sa ma calmez. Dar nu reușeam. Simțeam cum mâna lui se tot plimbă pe spatele meu cu scopul de a încerca si el sa ma calmeze.

Andy: Înțeleg ca a plânge este un mod de a te calma. Dar nu îmi place sa te vad asa. Ai suferit prea mult. Acum trebuie sa zambesti. Viața ta neagră s-a schimbat in roz.

Eve: Nu p-pot..

Andy: Nu există "nu pot". Esti o fată puternică. Poți orice.

Oftez apoi îmi ascund fața in tricoul lui care era putin ud din cauza lacrimilor mele. Ma simt atât de prost ca am facut asta..

Andy: Eve, uita-te la mine.

Greu îmi ridic capul de la pieptul lui, si il privesc in ochi. Zâmbetul lui ma omoară. Si îmi da încredere si sinceritate.

Andy: Esti o fetiță tare puternică. Nu te mai gândi la lucrurile rele. Priveste partea bună.

Spune el in timp ce îmi sterge lacrimile rămase de pe fața. Zâmbind ma saruta din nou pe frunte apoi îmi ciufuleste părul.

Eve: Daca tu nu te gandeai sa adopți pe cineva? Eu ce făceam? Muream in acel centru. Deja aveam moartea asigurată. Muream de foame. Muream..

Il priveam in ochi. Simțeam cum lacrimile curg din nou. Dar de data asta si el a reacționat ca mine.

Eve: Nu sunt singura care aveam moartea asigurată. Si nu mai aveam mult până îmi spuneam "Pa pa viață". Doar cand ma gândesc la restul copiilor rămasi acolo fără viitor. Iar eu am scăpat ca printr-o minune. Nici acum nu îmi vine sa cred..

Ma privea foarte trist. Palmele mele erau între ale lui. Simtem cum ma strânge de mâini simțind si el ce simțeam eu spunând astea.

Eve: Îți mulțumesc ca existi. Îți multumesc ca m-ai ales pe mine sa ma adopți. Iti multumesc ca îmi oferi un acoperis deasupra capului, ca îmi oferi o masă caldă cand este nevoie. Îți multumesc ca mi-ai dat o sansă la o noua viață. As fii pregătită in orice moment sa fac orice vrei tu sau Juliet, sa iti fiu recunoscătoare.

Andy: Ai doar 17 ani si gândești ca un adult. Tu ai fost făcută pentru mine si Juliet. Esti potrivită pentru familia Biersack. Pentru mine esti mai mult ca o fată adoptată. Imi esti o surioara mai mică. Sau poate chiar o fiică. Eu trebuie sa iti mulțumesc ca existi. Esti o fată deosebită. Si te admir foarte mult pentru ceea ce gândești cu adevărat.

Spune el in timp ce isi pune fruntea pe umărul meu si ma strânge foarte puternic in brațele lui tatuate. Mâinile lui erau lipite de spatele meu. Pur si simplu il iau si eu in brate si îmi rezem capul de pieptul lui.

Andy: Nu vrei sa sti cate sentimente am fata de tine. Țin foarte mult la tine. Chiar am ajuns sa te iubesc ca un frate sau un tată. Nu stiu..

Eve: Si eu la fel.. Îți mulțumesc pentru iubirea acordată..

___________

Bun.
Deci.

Am un mic anunț de facut. Săptămâna viitoare nu voi putea sa postez.

Fiindcă îmi este foarte greu sa postez in fiecare zi, am ales ca sâmbătă sa postez in 'Teens Rebels' si duminică in 'Legion of the Black'.

Astept înjurături. Fac un efort destul de mare sa postez in fecare zi iar ochii mei sunt complet distrusi fiindcă trebuie sa iau o pauză cu telefonul.

Deci doar Sâmbătă si Duminică postez.
Voi încerca sa postez azi 4 capitole. Cate 2 capitole la cele 2 cărți. Nu promit nimic. Doar încerc.

Bye 💜.

Legion Of The BlackWhere stories live. Discover now