-Capitolul 63.-

296 33 2
                                    

Eve POV.

Stăteam în pat și încercăm să dorm. Dar nu puteam. Sunt foarte obosită. Nu mă pot odihni. Mă uit la ceasul de pe perete și văd ca este ceasul 4:22 dupa-amiaza.

Mă ridic din pat și ies din cameră. Mă trântesc pe canapeaua din living și îmi iau cutia cu țigări.

Noroc cu "misiunea" lui mama. Altfel rămâneam fără rezerve. Mi-a dat o punguță cu marijuanna. Acum am ce sa fumez.

Îmi termin țigară de făcut apoi mă pregăteam sa o aprind. Dar nu găsesc bricheta. O văd pe masa apoi o iau și o încerc sa aprind. Dar nu mai avea gaz. Super. Acum trebuie sa ies din casa și sa mă duc sa îmi cumpăr brichetă. Hai ca poate îmi iau și ceva dulce.

Mă duc în camera și încep sa mă îmbrac. Îmi iau un hanorac albastru pe mine și îmi prind parul într-un coc lejer. Îmi iau telefonul cu cheile apoi ies din casa. Cobor cu liftul la parter și ies din clădire.

Mă îndrept către magazin. În scurt timp ajung în centrul orașului și intru în marele magazin cu multe alimente și tot ce trebuie.

Îmi iau niște tablete cu ciocolata din raft și niște pungi cu chips-uri apoi mă îndrept către casă. Îmi iau o bricheta cu o culoare diferita apoi plătesc.

Ies din magazin cu zâmbetul pe buze și cu sacoșă în mână si mă îndrept către casa. Norii începuse sa apară semn ca va urma o ploaie. Ar fii bine. E prea cald.

În drum spre casă îl observ pe Oliver ce stătea în parc și se sărută cu o fată?!!.. Rămân dea dreptul socata când vad ăsta. Și el? Și el mă înșeală?! De ce? De ce eu? Mă îndrept spre parc cu mulți nervi și cu lacrimile gata sa alunece pe obraji. Mă îndrept către banca unde era și mă observase.

Eve: Cine e ea?

Oliver: E-Eve..

Eve: Cine este ea?!

- Ușor dragă. Faci riduri.

Eve: Tu sa taci!!

Oliver: Eveline.. eu..

Eve: Aveam încredere în tine!! Și tu ești un handicapat ce se folosește de mine!! Toți îmi vreți răul!! Idiotule!! Sa nu te mai văd!!

Spun eu fugind din parc cu lacrimi în ochi. De ce eu? Este un handicapat ca toți ceilalți!! Acum chiar nu mai am nimic. Pe nimeni. Sunt singură.

Ajung acasă și închid ușa cu cheia în urma mea. Ăsta a umplut paharul. Ăsta mi-a fost. Arunc dulciurile cumpărate și încep sa stric tot ce îmi iese în cale.

Nu mă pot calma. Nu mă pot împacă cu ideea ca și el m-a lăsat. Și am facut-o pentru prima oară cu el. Am făcut-o fără niciunde regret. Acum.. chiar am fost folosita. Corpul meu a fost folosit.

***

Dacă am fumat peste 20 de țigări în 10 minute e bine. Simt cum inima mai are puțin și îmi iese din piept. Mă simt extrem de amețită.

Cu greu mă ridic de pe canapea și mă duc la bucătărie. Iau un cuțit și mă duc către baie. Mă dezbrac și rămân în sutien și în boxeri. Pornesc apa rece. Ăsta a fost. Nimeni și nimic nu mă poate opri.

Când am urcat în cada în apa rece, am simț cum inima îmi este înghețată. Pur și simplu nu mai gândesc.

Cu cuțitul, trag ușor lini pe mână. Din ce în ce mai adânci și pe tot brațul pana la umăr. Bag mâinile în apa rece și încep sa tip de durere. Îmi scufund capul în apa și aștept ca totul sa se termine..

Legion Of The BlackWhere stories live. Discover now