-Capitolul 41.-

432 40 10
                                    

Eve's POV.

Eu și cu Juliet ne trezim la realitate când auzim niște pași. Erau niște tocuri. În scurt timp ușa se deschide. Pe ea apăruse 2 matahale alături de.. mama? Mama mea? Acea ființă care mi-a dat viață apoi m-a abandonat. Acea mamă..

Mama: Hei hei hei fetelor.. Bună dimineața dragă Eveline.

Nu puteam sa spun nimic. O priveam cu mare scârbă și cu lacrimi în ochi. Juliet nu înțelegea ce se întâmplă și privea cu nepăsare.

Mama: Credeai ca o sa scapi de mine?

O văd cum se aproprie de mine și frica în mine creștea. Ma sarutase pe frunte dar imediat îmi întorc capul intr-o parte.

Mama: De ce îi faci ăsta mamei tale? Vezi unde ai ajuns dacă nu ti-ai ascultat părinții? Dacă erai o fata normala, aveai o familie. Dar tu ai stricat totul.

Tot vina mea este ca ei sunt idioți. Dacă nu mă doreau, puteau sa mă omoare direct. Așa numai suferea nimeni.

Mama: Băieți! Unde este puștanul ăla?

- Nu era când am intervenit.

Mama: Nu mă interesează! Îl vreau pe băiețașul ăla decapitat. Va plăti pentru acea lovitura a soțului meu.

Spune ea cu multa scârbă. Înainte sa iasă din subsolul ăsta, se uitase la mine apoi iesise. Și rămân din nou cu Juliet in locul ăsta. Juliet mă privea oare cum speriată. Cred ca si-a dat seama de cine vorbea mama.

Andy's POV.

Este noapte. Stau pur și simplu pe mijlocul străzi cu pachetul de țigări în fața si o sticla de apa plată.

Pur și simplu privesc cum polițiști și cei de la criminalistică îmi înconjoară casa și iau probe. Nu pot face nimic. Nu știu ce sa fac. Nu pot intra în casa 24 de ore. Unde mă voi duce? Unde voi sta noaptea ăsta?

- Cine credeți ca le-a răpit pe domnișoare?

Andy: Nu stiu. Dar cel care a făcut mizeria ăsta, îl vreau mort în fata mea.

De ce sa mă întrebe un polițist chestia ăsta? Datoria lui este sa afle el. Nu sa mă întrebe pe mine. Simt ca mor. La propriu. Mii de întrebări fără răspuns, frigul mă cuprinde, nu știu unde sa stau o noapte.

Oftez și las ca nervii sa iasă la iveala prin lacrimi. Acel jegos care le-a luat pe Juliet și Eve, mi-a găsit punctul sensibil. Totul pana la familie.

Am încercat cât de mult sa ascund ăsta de mama și tata. Dar tot au aflat. Habar nu aveau ca aveam probleme cu familia lui Eve.

Familia. Stai.. nu cumva?.. dracului. O fi mână tatălui lui Eve? Cred ca da. Dasta ne-a urmărit el în acele zile? Nu pot sa cred. Și dacă nu este el? Nu pot învinovăți un om dacă nu sunt sigur.

- Domnule puteți veni puțin?

Andy: Chiar credeți ca mai am forța să mă ridic?

- Este important. Tocmai am aflat cu îi era acel sânge.

Deci pana la urma sânge era. Sper sa nu fie la nici una dintre fetele mele. Ma duc către acel polițist și îmi citise de pe niște formulare.

- Grupa de sânge era B3. Era unei femei în vârstă de 30 de ani. Cunoașteți o femeie de genul ăsta?

Andy: Iubita mea are 30 de ani. Și are aceasi grupa de sânge ca mine.

- Îmi pare rău. Vom încerca să găsim fetele cât se poate de repede.

Legion Of The BlackWhere stories live. Discover now